Kako obnoviti Instagram: 3 preprostih načinov

Instagram je priročna storitev, ki vam omogoča, da shranite nepozabne fotografije in jih delite s prijatelji. Uporabniki, ki so izgubili dostop do računa, poskušajo najprej ugotoviti, kako obnoviti Instagram. Ta članek bo obravnaval tri načine reševanja tega problema.

Ponovno se prijavite v račun

Za začetek se morate prijaviti na spletno mesto drugega telefona. Če skrbnik ni blokiral računa ali ga ni odstranil uporabnik, lahko to pomeni, da je storitev v nasprotju z mobilno napravo.


Uporabnikom, ki se prijavijo na spletno mesto z uporabo iPhone ali drugih izdelkov Apple, se priporoča, da se prijavijo z osebnega računalnika. Težave se pogosto pojavijo, ker storitev zavrže ID naprave. Težave nastanejo tudi pri posodabljanju mobilnega sistema.

Izterjava gesel

Pogosto uporabniki, ki so izgubili dostop do računa, nepravilno vnesejo podatke za prijavo. Kako obnoviti Instagram, če ste pozabili geslo? To storite tako, da odprete stran za pooblastitev. Spodaj je povezava »pozabljeno geslo«, na katero se morate obrniti. Nato morate izbrati način za obnovitev podatkov. V večini primerov se račun aktivira prek e-pošte ali Facebooka. Stranka lahko izbere po lastni presoji.

Kako obnoviti geslo v Instagramu preko e-pošte

Če je lastnik računa registriran na spletnem mestu po pošti, mora vnesti e-poštni naslov aliuporabniško ime Nato morate potrditi pošiljanje sporočila. Potem morate preveriti pošto.


Na elektronski naslov bo poslano pismo s povezavo "obnovitev pozabljenega gesla" ("Instagram"). Če se sporočilo dolgo ne pojavi, priporočamo, da preverite mapo »Neželena pošta«. Po povezovanju morate vnesti novo geslo, ki se ne ujema s starimi podatki.

Kako obnoviti Instagram prek Facebooka

Ta postopek se lahko izvede le prek mobilne aplikacije Instagram. Če želite odpraviti težavo, morate program prenesti prek storitve Google Play. Nato kliknite gumb "Prijava prek Facebooka". Nato morate iti na povezavo "pozabljeno geslo" in se prijaviti v Facebook.
Uporabnik bo prejel pismo s posebno povezavo. Če sporočilo ne prispe, morate preveriti druge mape v nabiralniku. Po povezovanju morate delovati enako kot pri obnavljanju podatkov po e-pošti. Če starih podatkov ne morete ponastaviti, morate pisati tehnični službi ponudnika pošte in določiti, ali storitev omogoča prejemanje sporočil z domene @ instagram.com. Priporočamo, da preverite povezavo za obnovitev gesla. Če ne deluje, poskusite znova obiskati spletno mesto. Povezava velja za omejeno obdobje. Če poteče, je treba list ponovno zahtevati. Pri kopiranju povezave se prepričajte, da v naslovni vrstici ni dodatnih presledkov.

Iskanje računa

Kakoobnoviti "Instagram", če zgornje metode ne delujejo? Svoj profil morate poiskati s pomočjo uporabniškega imena ali naslova poštnega predala. Lastnik računa lahko odpre povezavo do fotografije iz Instagrama, ki jo je objavil na Facebooku ali Twitterju. Stran s sliko mora prikazati uporabniško ime. Če profila ne morete odpreti, morate v iskalno polje vnesti e-pošto.


Pogosto so uporabniki pozabili, katero e-pošto so poslali ob prijavi. Če je negativna, morate določiti dodatno pošto. Če računa ni mogoče najti, pomeni, da je bil profil izbrisan.

Predložitev vloge

Kako obnoviti Instagram, če je račun zlomljen? To storite tako, da izpolnite obrazec na naslovu https://help.instagram.com/contact/740949042640030. Vloga se pregleda v 14 dneh. Tehnična služba pogosto zahteva dodatne dokumente. Dokaz je lahko slika lista, ki določa identifikacijsko kodo.
Priporočljivo je, da se priložijo uradni podatki (kopija potnega lista s fotografijo). Po ponovnem prevzemu dokumentov bo tehnična služba poslala povezavo za ponastavitev gesla. Dostop do vaše osebne strani bo obnovljen.

Instagram politika

Ne smemo pozabiti, da je brisanje računa v storitvi nepovratno. V skladu z Instagram politiko se blokirana uporabniška stran trajno izbriše. Do te težave pride, če ločite svoj osebni profil, ugrabite svoj račun ali svoj račundeaktiviranje skrbnikov spletnih mest. Če uporabnik ne krši pravil, storitev ne bo blokirala uporabnikove strani. Administratorji ne morejo deaktivirati računov na zahtevo stranke ali tretjih oseb. Ko izklopite svoj osebni profil, se vse fotografije, videoposnetki, naročnine, vzdevki in komentarji trajno izbrišejo. Če storitev ni blokirala ali jo je uporabnik onemogočil, to pomeni, da je dostop do strani prejel zunanji uporabnik. Včasih zgoraj opisane metode obnovitve računa ne delujejo. Kako obnoviti Instagram v tem primeru? Potem bo uporabnik moral odpreti novo stran.

Zaklepanje računa

Kako obnovim Instagram, če skrbnik onemogoči moj račun? Stran je blokirana samo zaradi resne kršitve pravil. Zato uporabnik ne bo več mogel vrniti dostopa do računa. Potrebno je slediti pravilom spletnega mesta, ki ga je stranka obvezala izvesti. Uporabnik mora hraniti geslo. Napačne strani pogosto uporabljajo zlomljene strani pri pošiljanju neželene pošte in drugih nezakonitih dejanj. Ko enkrat izgubite nadzor nad računom, ga lahko stranka za vedno izgubi. Priporočamo, da namestite zapleteno geslo, da bo vaš račun ostal nedotaknjen.

Sorodne publikacije