Kako očistiti slušalke od žvepla? Iphone slušalke: pravila za nego

Kako očistiti slušalke od žvepla? Bolj ko nosite takšen čudež sodobne tehnologije, hitreje opazite, da se zvok sčasoma spreminja: postane tišji, kakovost ni več enaka kot prej, basi se občutno zmanjšajo. Za to obstajajo dva očitna razloga: žica je poškodovana ali so zvočniki zamašeni. Če vaše slušalke večino življenja ne zapustijo ušes, se bodo prej poslabšale. Kaj lahko služi kot vir onesnaženja? Seveda si!

Uho neumorno proizvaja cian, ki vstopa v anus. Ta viskozna redčilna snov ima rumenkast odtenek. Ta produkt življenja se vtira v zvočnike, tako da je zvok tako slab. Nekaj ​​preprostih in koristnih nasvetov jim bo dalo drugo življenje in prihranili boste pri nakupu novih.


Vrste

Najprej je treba upoštevati, da niso vse ušesne slušalke enake. Obstaja veliko različnih vrst: "Button", znotraj kanala, žice, brezžične, režijske, polne velikosti, zaprte, odprte. Seveda, in potrebujejo drugačno nego. Članek bo obravnaval najpogostejše doslej. Najpogosteje uporabljeni modeli so vakuum in tisti, ki so vključeni v komplet, na primer z iPhone - Apple EarPods.

Očistite vakuumske slušalke. Kaj potrebujete?

Kako očistiti vakuumske slušalke od žvepla? Takšni modeli imajo vedno gumijaste blazinice, ki jih je enostavno odstraniti. To je njihov plus.
Seznam orodij za delo:
 • Vodikov peroksid.
 • Bombažni diski.
 • Alkohol.
 • Ušesne palice
 • Papirnate serviete (v skrajnih primerih lahko zamenjate s toaletnim papirjem).
 • Lepilni trak.
 • Zmogljivost tekočin.
 • Prsi kot sposobnost medenice niso potrebni. Vsak pokrov z majhnimi stranicami bo prav. V notranjosti mora biti čista, zato jo pred uporabo obrišite. Zdravilni alkohol ni vedno v omari, zato lahko namesto tega uporabite vodko.


  Kako očistiti slušalke iz žvepla: akcijski načrt. Več - to ne pomeni boljše, glavna naloga - čiščenje mreže. Snemite gumijaste blazinice in se skrijte stran, kar je najpomembnejše, ne pozabite, kje so jih dali, ker izgubljeni rezervni deli v naših načrtih niso vključeni.
  Po gladko in počasi potopite slušalke v peroksid. Naprave ne mokrejte, kot da bi kuhali vrečko za čaj. V mrežici mora biti samo mreža! V tem položaju se bodo umaknili za približno 15 minut. Najbolj pravilna stvar je vnaprej popraviti obliko s pripravljenim trakom in narediti druge stvari. Se spomnite, kje je bila odstranjena "guma", jo dobite in začnete čistiti vlažen alkohol z bombažno ploščo. Alternativa: alkohol se vlije v kozarec in pošljejo pokrovi. Tukaj ne bodo imeli nič, urinirali toliko, kot želite. Tukaj lahko uporabljate vrbove palice. Konec koncev se umazanija nabira na težko dostopnih mestih. Po tem jih morate posušiti. Čas, potreben za jemanje vodepostopki so končani. Snemite trak in ga odstranite (prav tako, kot ste ga dali) iz raztopine vodikovega peroksida. Gibanje navzgor je kontraindicirano, če ostanek tekočine pride v notranjost, lahko dodate pripomoček. Ne mudi se, potopite jih v prtiček in ga pustite, dokler ni popolnoma suha za uro in pol.
  Nato nataknite vse, kar je bilo posneto, in uživajte v svojih najljubših skladbah.

  Slušalke iz telefona. Kaj morate očistiti?

  Kako očistiti slušalke iz telefona? Upoštevajte, da se razlikujejo od vakuumskih. V kompletu ni oblog, zato je mrežni material zamašen s prahom in uho je veliko močnejše. Za čiščenje iphone slušalke iz žvepla je resnično, vendar pa potrebujete malo vztrajnosti in prizadevnosti. Da bi mrežo očistili v dobri veri, jo je najbolje odstraniti. Če obstaja taka priložnost, potem uporabite iglo ali pinceto, nežno obesite mrežo na eni strani. Če se ne morete dotakniti, jo boste morali obrisati le zunaj.
  Kaj je treba pripraviti za to operacijo:
 • Alkohol ali vodka.
 • Zobotrebci ali rogovi - 2 kosi.
 • Watt palice - 2 kos.
 • Papirnate brisače.
 • Slušalke iz telefona. Funkcije čiščenja

  Kako očistiti slušalke pred žveplom? Zdaj pa povejmo. Namesto raztopine peroksida namesto alkohola nanesite alkohol, saj hitro izhlapi s površine, kar pomeni, da se čas sušenja zmanjša, verjetnost "poplavljanja" zvočnikov pa se bo zmanjšala. Torej, kako očistiti slušalke iz iPhone? Uporabite zobotrebec za odstranjevanje velikih onesnaževalcev. Odpravite senakit, ki ne poškoduje ničesar. Na tej stopnji poskusite odstraniti čim več. Majhna votlina je učinkovitejša od zobotrebca. Ne pozabite, da Apple EarPods imajo tudi sidebars, ki prav tako zahtevajo skrbno čiščenje. Potem v delo ušesnih palic, ki ste jih že poprašili z alkoholom, nato pa dobro stisnite ali namočite s prtičkom. Strogo je prepovedano uporabljati palico, iz katere kaplja tekočina. Brez ostre vneme, toda pošteno začnite brisati mrežo - spredaj in stransko. To je vse, proces je končan. Lepa uporaba! Obstajajo tudi druge možnosti čiščenja. Nekateri ponujajo pomočnika sesalnika, nekdo svetuje, da sperite pod pipo, drugi priporočajo pralni stroj. Predstavljene so vam najbolj primerne in učinkovite metode.

  Nasveti in triki za nego slušalk

  Vsak izdelek je prej ali slej onesnažen. Slušalke niso izjema. To je naraven proces, vendar jih ne shranjujete na polici pod stekleno kupolo. Pravilno in stalno vzdrževanje naprave je zelo pomembno. Umazanija na površini je resnična grožnja. Lahko postane okolje za širjenje patogenov.
  Umazane slušalke so popolnoma neetične. Če hočete poslušati glasbo v čim boljši kakovosti, prihranite denar in zdravje, upoštevajte tri pravila:
 • Redno čistite (1-2 krat na mesec).
 • Pazite na čistočo ušes (dnevno čiščenje ni potrebno).
 • Slušalke - posamična stvar, kot je zobna ščetka. Nikomur ne dovolite, da jih uporabljaupoštevati pravila higiene.
 • Zaključek

  Sedaj veste, kako slušalke očistite iz žvepla in zvok postane živ, kakovosten, močan. In več ne bo treba iti naravnost v trgovino za novo napravo.

  Sorodne publikacije