Kako si ogledati zgodovino v Yandexu: preprosta navodila

Pogosto delamo napake, kot na primer naključno zapiranje želene strani. Ali pa moramo razumeti, kaj otrok počne na spletu. Ta članek bo razpravljal o tem, kako pogledati zgodovino Yandexa. Zdi se, da je od nekdaj težko razumeti, o čem se razpravlja.

Pravzaprav bomo govorili o tem, kaj lahko storite, da bi videli nenamerno zaprte strani ali nadzirali, kaj je uporabnik naredil na spletu.

Kakšna zgodba?

Ne bomo govorili o samem podjetju Yandex, temveč o brskalniku, ki so ga mnogi uporabniki namestili na računalnik ali mobilno napravo. Toda ta tema je več o računalnikih in prenosnih računalnikih, saj je naslednja navodila namenjena operacijskim sistemom Windows 7 /XP in podobnim različicam.


Dejstvo je, da ko uporabnik vnese iskalno poizvedbo, nato odpre strani, sistem "zapomni" dejanja. Zato je zgodovina iskanja Yandexa. Kako ga vidim? Navedimo možnosti.

Pojdite na meni

Recimo, da ste odprli več strani in jih po naključju nekatere od njih zaprli. Če ga želite vrniti, lahko storite naslednje:
 • Imeti morate odprt brskalnik "Yandex". Če ni tako, zaženite ukaz za odpiranje brskalnika.
 • Postavite kazalec v zgornji desni kot. Bodite pozorni na območje, kjer se nahajajo ikone "Zapri okno", "Minimiziraj okno". Levo od njih je gumb s tremi vodoravnimi črtami. Če z njo pripeljete miško, se bo pojavil poziv«Konfigurirajte Yandex.Brauser». Pogum za tiskanje.
 • V spustnem meniju pojdite na element "Zgodovina" z desno puščico in preostale ure.
 • Praktično ste dosegli cilj. Zdaj je v oknu ostalo le stran, ki jo potrebujete. Prikazane so samo zadnjih 8 obiskanih strani. Če potrebujete prejšnjo, kliknite povezavo »Zgodovina« nad povezavami.


  Odpre se zavihek v brskalniku. Tu bodo naštete vse najnovejše operacije. Zdaj razumete, kako si lahko ogledate zgodovino v Yandexu z uporabo menija brskalnika.

  Vroče tipke

  Z vročimi tipkami lahko otežite nalogo. Mimogrede, navedeni so v meniju, o katerem je bilo govora v prejšnjem odstavku članka. Torej, kako pogledati zgodovino v Yandex z uporabo kombinacije tipk? Pritisnite Ctrl in H. Hkrati bo to dejanje pomagalo le, če odprete in spustite okno brskalnika. Takoj boste videli zavihek z vsemi najnovejšimi povezavami, ki ste jih odprli. Za izhod iz zgodovine morate zapreti zavihek z njim. V tem primeru ne boste izgubili nobene odprte strani.

  Katere povezave so vidne?

  Prej smo ugotovili, kje naj pogledamo zgodovino v Yandexu, zdaj pa se pogovorimo o povezavah. Dejstvo je, da ne moremo odpreti ne le povezav iz splošnega iskanja, temveč tudi slike, video posnetke in sistem zapomni vse zahteve in imena mest, ki so bila vnesena v naslovno vrstico, in iskalni niz. Ugotovili smo, kako pogledati zgodovino Yandexa. Res ni ničesarzlaganje Dovolj je, da uporabite eno od zgoraj navedenih metod. Treba je omeniti, da če želite, lahko zgodbo izbrišete. Samo ne pozabite, da odpiranje zgodovine "Yandex" v drugih brskalnikih, na primer, "Google", "Rambler" ne bo delovalo. Imajo svojo zgodovino poizvedb in povezav.

  Sorodne publikacije