Opis Bakugan Hydronoid in njegova oblika

Bakugan je priljubljena anime serija, v kateri so glavni junaki najstniki, ki zbirajo čarobne kartice z pošasti-bakuganami. S temi karticami z edinstvenimi sposobnostmi so znaki urejeni za bitke, turnirje in ščitijo svoj svet pred napadom Maska - enega najmočnejših igralcev. Zaradi priljubljenosti serije je na voljo veliko družabnih iger in različnih storitev ventilatorjev. Iz tega članka boste spoznali Bakugan Hydronoid in Alpha Hydronoid.

Opis Hidronoida

Vsaka pošast se razlikuje po elementu in indikatorju G-sile. Hydronoid ima 450 točk moči, on pa pripada Darkouchu - elementom teme. Pošast ima štiri faze, ki se razlikujejo ne samo po videzu, ampak tudi po moči, pa tudi po posebnih veščinah.


Zunaj Hidronoid je podoben navadnemu dvoglavemu zmaju, ki se premika na 4 tace, z velikim repom in bodljami po vsem telesu. Vendar pa je bitje brez kril. Napade s pomočjo repa in vijoličnega plamena, ki ga vrže iz ust. Po načrtu serije je ta pošast partner Maskija - glavnega zločinca v prvi sezoni. Nekoč je bilo bitje najmočnejši Bakugan na Zemlji. Postopoma se je približal svoji skrajni obliki, spodbujal moč mrtvih sovražnikov.

Double Hydronoid

V drugi fazi razvoja je bilo bitje razdeljeno na dva dela repa in dve ločeni glavi, kar je pripeljalo do imena. Zmajev želodec je okrepljen tudi s kovinskim oklepom. Običajni Hydanoid se je zaradi bitke razvil v dvojnos sireno Toda, ko Bakugan ni mogel premagati sovražnika in je šel v drugo dimenzijo s svojim partnerjem, kjer se je spremenil v tretjo obliko.


Alpha Guidanoid

Tretja oblika ima še več glav, repov (za 3 kose), prav tako pa je zrasla tudi krila, kar ponuja še več možnosti za manevre in napade. Bakugan Alpha Hydroinode se je pojavil skozi eksperiment Exxodra. Za to je poskrbela Mask, ki je potrebovala najmočnejšo pošast, da bi osvojila moč. Vendar pa to ni pomagalo v boju proti vrednemu nasprotniku - najmočnejšemu zmagovalcu. Po izgubljeni bitki se zmajev pridruži Alice in odide, da reši svoj rodni planet. V drugi sezoni se originalni Alpha Hyderonoid ne pojavi. Namesto njega se je pojavila kibernetična različica, imenovana Hades. Profesor Clay je uspel posnemati DNK pošasti v okrepljenem kiber-telesu in mu dati nova znanja. Nova različica Bakugan Hydronoida ima 600 točk G-sile in ima edinstvene smuči, ki presegajo vse druge v tem vesolju.

Sorodne publikacije