Kako obnoviti "Watsap" na "Android". Kako obnoviti korespondenco

Pri uporabi mobilne naprave se lahko pojavijo različne nesreče, kar lahko zahteva popolno ponastavitev. Posledično se izbrišejo vsi programi, ki so jih namestili uporabniki pripomočkov. V takih trenutkih je vprašanje, ampak kako obnoviti "Watsap" in lahko vrnem umaknjeno korespondenco? To je povsem mogoče storiti "Android".

Program za obnovitev

Začnite postopek za obnavljanje WhatsApp, ki ga želite prenesti iz samega programa. Po namestitvi ga zaženite. V oknu vnesite telefonsko številko. Mora biti veljavno, saj bo prišlo z SMS sporočilom z aktivacijsko kodo. Nato vnesete uporabniško ime. Prikazal se bo na vseh napravah, kjer uporabnik ni bil kontaktiran. Ime lahko kadar koli uredite.


In kako obnoviti "Watsap" na napravi, na kateri je bila prej? To storite tako, da izvedete enake ukrepe, kot je opisano zgoraj. Edina razlika je, da lahko program najde varnostne kopije. Pri ponovni namestitvi jih je mogoče obnoviti ali obnoviti. V obeh primerih bodo prikazani zadnji klepeti.

Ponovna vzpostavitev korespondence

In kako obnoviti staro korespondenco "Vatsap"? Program predvideva možnost vračanja korespondence med ponovno namestitvijo Watsapa. Če želite to narediti, mora uporabnik v postopku aktiviranja izbrati, ali bo varnostna kopija obnovljena ali ne. Ko izberete "Obnovi varnostno kopijo", "Watsap", bodo vsi klepeti obnovljeni.


Obnovi stare pogovore

Včasih, ko nenamerno izbrišete manjkajoče informacije, ki ste jih dobili prej. V takih trenutkih se postavlja vprašanje: "Kako obnoviti" Watsap "s korespondenco prejšnjega obdobja"? Da bi poskrbeli za svoja sporočila in jih vedno lahko povrnili, morate upoštevati naslednja pravila.
 • Nazaj. Običajno program ohranja varnostno kopijo vseh korespondenc v enem mesecu, nato se informacija izgubi.
 • Ko zaženete program, uporabite stare varnostne kopije.
 • Ročno zaženite shranjevanje podatkov in medijev. Če želite to narediti, mora uporabnik vnesti nastavitve programa, izbrati »Klepeti in klici«, nato »Varnostno kopiranje«.
 • Obnovitev iz varnostne kopije

  In kako obnoviti korespondenco v Watsapu ročno iz varnostne kopije? To je enostavno. Če želite začeti, morate aktivirati varnostno kopiranje podatkov. Če želite odpreti zahtevano kopijo, morate narediti naslednje:
 • Odprite mapo, v kateri so shranjene varnostne kopije. Najverjetneje se ta mapa nahaja v notranjem pomnilniku telefona ali pa se shrani na pomnilniško kartico. Imenuje se - WhatsApp. Če je program za ponastavitev izbrisal program Watsap, je zgoraj opisano, kako ga obnoviti.
 • Nato se odpre mapa z datotekami, ki shranjujejo varnostne kopije. Imenuje se podatkovne baze.
 • Na zaslonu se bo pojavil seznam varnostnih kopij z datumi njihove izdelave. Še vedno je treba izbrati, kaj je potrebno.
 • Ob izbiri baze ostanePreimenuj jo. V ta namen je označena datoteka msgstore.db.crypt7, v spustnem meniju pa je izbrana možnost "Preimenuj". Namesto obstoječega imena je tukaj še kakšna druga.
 • Preimenovanje potrebne varnostne kopije. Vsi imajo črkovno oznako in datum v svojem imenu. Če želite, da program aktivira to posebno bazo podatkov, morate izbrisati datum iz imena in pustiti vse druge znake. Datoteka je bila na primer poimenovana msgstore-2018-10-10.db.crypt, ki jo je treba pretvoriti v datoteko, imenovano msgstore.db.crypt.
 • Po tem postopku je treba ponovno namestiti Watsap. Preprosto izbrišite vse podatke iz pomnilnika telefona, počistite predpomnilnik. Tako ne boste mogli v celoti ponovno namestiti programa. O tem, kako obnoviti izbrisano Watsap, napisano zgoraj. Račun boste morali aktivirati samo z določitvijo obnovitve programa iz varnostne kopije. Ko je namestitev končana, se na zaslonu prikažejo vse informacije, shranjene v varnostni kopiji.

  Priporočila

  Da ne bi izgubili sporočil, je smiselno vključiti varnostne kopije podatkov. S tem boste preprečili neželeno izgubo, če vaš pripomoček nenadoma ne bo uspel ali boste morali aplikacijo preseliti v nov pametni telefon. V slednjem primeru se varnostne kopije baz podatkov prenesejo na novo napravo s pomnilniške kartice, od koder so aktivirane v novo nameščenem programu.

  Sorodne publikacije