Kako dober je Instagram? Instagram uporabniško ime. Kako začeti Instagram

Instagram je v samo štirih letih v povpraševanju po več kot 300 milijonih uporabnikov in še naprej raste.

To pojasnjuje dejstvo, da je Instagram odlično orodje ne samo za komunikacijo, temveč tudi za izboljšanje fotografskih veščin. Trenutno je veliko spletnih mest, ki trdijo, da vam ponujajo najhitrejšo pot do uspeha na Instagramu, vendar večina od njih ne nudi najboljših nasvetov. Kako je dobro imeti Instagram, da dobi veliko naročnikov?


Kakovost dela

Razlika med dobrim in dobrim fotografom je, da slednji kažejo le odlično delo. Malo je verjetno, da boste lahko takoj konkurirali strokovnjakom National Geographic, vendar morate pozorno spremljati, kaj počnete. Da bi ljudje izgubili zanimanje za vaše delo, potrebujete le eno zanimivo fotografijo. Če se s fotografijo ne počutite zadovoljni, je ne objavljajte. Najlepši "Instagram" so priljubljeni, tudi zato, ker ne vsebujejo slabih in neuspešnih del.
Tudi traku ne posodabljajte prepogosto. Če nimate pravega razloga za pošiljanje neželene pošte na kanale vaših naročnikov, tega ne storite. Strokovnjaki priporočajo, da si izmenjujejo eno ali dve sliki na teden, ki lahko privabijo ljudi, ne da bi jih dražili.

Poiščite svojo nišo

Prav tako je pomembno, da izboljšate svoje sposobnosti fotografa in zaPrepoznavanje vašega profila: Kaj se razlikuješ od drugih? Kako dobro voditi Instagram, da bi privabili obiskovalce? Neverjetna lastnost Instagrama je, da je čas za ljudi iz vsega sveta, od katerih ima vsak nekaj, kar jih zanima.


V tej družbeni mreži lahko vidite na primer fantastična poročila o ulični hrani v Vietnamu, plezanje v ZDA ali arhitekturo v Turčiji. Kaj združuje najboljše račune se osredotoča na osrednjo temo, ki zajame pozornost svojega občinstva in jo shrani.
Ne pozabite: edina oseba, ki mora opredeliti svojo nišo, ste vi. Ali imate radi avtomobile? Potem poskusite postati najboljši fotograf na svetu, ki dela s slikami avtomobilov. Če želite potovati in raziskovati naravo, naj vaš račun odraža to in samo to. Zelo nezaželeno je, da v ta profil dodajate fotografije hrane, psa ali otrok. Če želite deliti slike svojega vsakdanjega življenja, naredite račun za svoje prijatelje in sorodnike, ker so edini, ki (morda) želijo videti. Vaše "Instagram" uporabniško ime mora ustrezati tudi temi.

Uporabite profesionalno kamero

Vaš novi napredni pametni telefon lahko posname odlične posnetke, vendar se opira na to, kot da poskušate izvesti solo klavirski koncert na elektronski tipkovnici vašega otroka. Poleg uporabe dSRL (ali ne-zrcalne slike), ki vam omogoča veliko več možnosti za izbiro goriščne razdalje, lahkozmožnost manipuliranja globine polja bo privedla do pridobivanja najboljših fotografij. Prav tako vam bo profesionalna kamera omogočila snemanje v RAW formatu, kar vam bo omogočilo, da bodo te fotografije med postopkom urejanja zelo priljubljene. To je eno glavnih pravil, kako ohraniti Instagram dobro.

Seveda je proces montaže resen

. Instagram je lahko koristen za "utripanje in objavljanje" slogov, vendar ne deluje za ustvarjanje odličnih fotografij. Najlepši "Instagram" so ponavadi polni kakovostnih profesionalnih fotografij. Vendar morate upoštevati, da velike aplikacijske datoteke v velikem obsegu niso sprejete. To pomeni, da morate delati s svojim najljubšim programom za urejanje slik (npr. Adobe Lightroom), da se naučite, kako manipulirati s svetlobo, sencami in preglednostjo, medtem ko je vaš končni izdelek nekaj zelo zanimivega. Instagram preprosto ni zasnovan za to stopnjo kompleksnosti, zato se izogibajte vgrajenim filtrom in učinkom, bolje opravite svoje delo na računalniku.

Delite svojo fotografsko zgodbo

Kako kul je Instagram, da obdrži zanimanje publike? Visokokakovostna fotografija pušča vtis, zato naj bo dobro napisana. Ko združite močne žalitve z dobro izbranimi besedami, boste uporabnikom prinesli čustvene povratne informacije in jih pripeljali na svoj račun. Ko boste začeli poučevati zgodovino fotografij, bo vaš profil začel dobivati ​​prave interakcije - spremljevalci bodo komentirali, kako je slika ali podpis vplivala nanje in kajpreostalih prikazov. Tudi če ne boste vnesli vrhunskih avtorjev, se bo število priljubljenih in naročnin znatno povečalo. Če boste še naprej vodili stran v "Instagramu", ne da bi zapustili položaje, bo vaša priljubljenost na spletu samo rasla.

Postavite vprašanja v svojih podpisih

Razlika med zapletom in naslovom je, da zgodovina ustvarja čustveno povezavo med gledalcem in podobo. Vprašanje vzpostavlja povezavo med vašimi naročniki. Kako začeti Instagram, ko komunicirate z obiskovalci? Vaša vprašanja morajo biti odprta in ustvariti prostor za svoje podpornike, da bodo prispevali k skupnosti. Nikoli ne pozabite, da mnogi uporabniki Instagram ne poznajo digitalne fotografije in iščejo ljudi, s katerimi se je mogoče obrniti, kar jim daje takšno priložnost.

Učinkovita uporaba oznak

Mnogi ne razumejo pomena učinkovitega zgoščevanja, preden ga začnejo uporabljati v svojih delovnih mestih. Morate praznovati tako pomembne samostalnike in glagole - stvari, ki jih bodo ljudje iskali. Na primer, #fishing učinkovitost #instagood je velika iz očitnih razlogov: ljudje, ki bi vas morda zanimali vaša fotografija, bodo veliko bolj verjetno iskali svoj najljubši hobi ali lokacijo kot kateri koli brez pomena. Če govorimo o tej promociji, izvedite majhno študijo, da vidite, katere učinkovite hashtagi vam lahko pomagajo. To vam bo pomagalo pri reševanju vprašanja, kako voditi modno "Instagram" in dobili veliko pozitivnih pregledov.

Čas objave

Jutro je čas, ko se večina uporabnikov Instagram-a prijavi in ​​preveri svoj račun, zato se tega zavedajte. Objavite objave na začetku dneva za kateri koli časovni pas, na katerega ciljate (če se vaši naročniki nahajajo v različnih državah, bo to manj koristno). Ali je za publikacije najboljši dan v tednu? Študije kažejo, da ima nedelja največ ocen, kar je smiselno, saj mnogi uporabniki prvo polovico dneva preživijo v postelji, ne da bi zapustili telefon. Če v vašem primeru ne deluje, sledite jutranjim uram med tednom. Gledalce vašega rednega uporabniškega imena "Instagram" s zanimivimi publikacijami v tem času, bodo obiskovalci ostali zainteresirani.

Ustvarite skupnost

Ustvarite skupino interesov tako, da aktivno iščete in spoštujete fotografe, ki jih spoštujete. Treba je omeniti, da je to dolg proces, vendar je potreben in vreden. Poiščite hashtag, ki ustreza vam in vašemu delu, nato pa poiščite, kdo bo ustvarjal takšne objave. Ko najdete želeno delo, pustite premišljen kompliment in se prijavite za račun. Najverjetneje bodo uporabniki videli vaš račun in se vračali, če jim je všeč, kar ste objavili. Ne glede na to, kaj počnete, ne prosite ljudi, da preverijo vaš račun ali vas spremljajo. Izgleda taktično in napačno. Ne zamenjujte naročnikov zskupnosti. Bolje, da imate 100 oboževalcev, ki resnično cenijo vaše delo kot 1000 naročnin, za katere vam ni mar. Vaš cilj ne sme biti število udeležencev, temveč kakovost vaše skupnosti. Če na primer začnete dodajati promocijske račune, ki bodo ustvarjali predloge za predloge, jih morate blokirati. Vaš cilj je razumeti, kako biti dober na Instagramu in dobiti resnične ocene za svoje delo in ne nepotrebnih naročil.
Poleg tega obstaja nevarnost, da boste imeli veliko neaktivnih naročnikov in da bo vaš račun manj priporočljiv za druge uporabnike Instagrama.

Sorodne publikacije