Huawei Honor 6 A Pametni telefon: Lastnik Reviews

V letu 2016 je Huawei uspel najti zmagovalno formulo za pametni telefon v čast 5C, model 6A pa ne bi smel prekiniti doseženega. To je prejšnja natančna, kompaktna 5-palčna naprava z prvovrstnim kovinskim ohišjem in vrednimi očali v vrednosti 8990 rubljev. Seveda bo v letu 2017 Honor 6A odporna na druge proračunske modele, kot sta Nokia 5 in Moto G5. Z drugimi besedami, telefon ohranja ravnovesje zadrževalnega impresivnega predhodnika, vendar tokrat čaka na ostrejše nasprotovanje. V skladu s pregledi, Huawei Honor 6 A pametni telefon nima nekaterih ključnih funkcionalnosti, ki v smislu, da je slabši od 5C, vendar je njegova vsestranskost in splošno enostavnost uporabe zagotoviti, da postane pametna naložba.


Zategnitev pasu

Zdi se, da je namen Huawei, da Honor 6A izgleda in deluje kot telefon, ki je veliko dražji. V procesu rezanja nekaterih funkcij za zmanjšanje stroškov naprave je bilo treba žrtvovati veliko, vendar je bil rezultat zadovoljiv. V skladu s pregledi, je 16-gigabajtni Huawei Honor 6 A pametni telefon, za katerega je značilna prisotnost kovinskega ohišja, fotoaparata s hitrim fokusom, trajnega akumulatorja in zmogljivejšega procesorja od lanskega 5C. Vse te lastnosti so si sposodili pri telefonih višjega razreda. V drugi je Honor shranil uporabniški vmesnik Huawei EMUI. Ta lupina je izrazito čista in osredotočena na raven intuicije Apple iOS.
Vendar so bile nekatere značilnosti žrtvovane, da bi ustvarili cenejši izdelek, in zdi se, da je rešitevvprašljiva Na primer, velikost in ločljivost zaslona sta bili obrezani. Poleg tega ni bralnika prstnih odtisov ali NFC, kar pomeni, da sistem Android Pay ne deluje in vsakič, ko morate pravilno uporabiti PIN za zaščito telefona. Te funkcionalnosti hitro postanejo sestavni del celo v tem cenovnem razredu, saj so vsi konkurenčni modeli Moto G5 opremljeni s hitrim daktiloskopskim senzorjem Vodafone Smart N8.


Oblikovanje

Odobritev proizvajalca, da je pametni telefon kovinski kovček, nekoliko neiskren. Pravzaprav (kot Moto G5) je na voljo kovinska zadnja plošča, ki pokriva skoraj isto področje kot zaslon spredaj. Obdan je z plastičnim okvirjem, ki je poslikan pod barvo dražjega materiala. Učinek je prijeten, vendar ker dlan in prsti večinoma pridejo v stik s stranskimi površinami, rezultat ni zelo dober. Kljub temu, po mnenjih, Huawei Honor 6 A pametni telefon ne izgleda in se ne zdi lepljiv, in ima nekaj od zadržane zasnove, za katero si je proizvajalec prizadeval. To je dobro izdelan telefon, brez trditev o izvirnosti, ki ga bo verjetno potrebovala večina uporabnikov, ki kupujejo modele tega cenovnega razreda. Enako ravnotežje je razvidno iz njegove velikosti. Z dimenzijami 1437 x 71 x 82 mm in težo 143 g je telefon v žepu enako udoben kot v roki, ne da bi pokazal kakšno tresenje, da trpijo nekateri poceni modeli.

Zaslon

Proizvajalec je sprejel zanimivo odločitev, da zapusti 52-palčni zaslon IPS z ločljivostjo 1080r Honor 5C, ki je postal ena od razlikovalnih značilnosti lanskegamodelov Namesto tega je 5-palčni zaslon 720p manjši in, kar je še pomembneje, z manj točkami. Glede na povratne informacije lastnikov je Honor 6 A izgubil nekaj Moto G5 s 5-palčno ploščo z ločljivostjo 1080p. Ni potrebe, da se pritožite na zaslon pametnega telefona, zmanjšanje velikosti maske na nižjo ločljivost, raven svetlosti je dovolj, barve so nasičene, koti gledanja so prav tako dobri, kot se pričakuje od zaslona IPS, seveda pa ni tako dober za medije ali spletne vsebine kot njegov predhodnik O tem lahko samo ugibate th proizvajalec je odločitev. Verjetno je ta kompromis dovoljeno podjetje opremiti Huawei smartphone močnejši (in dražji) čipov, in to gotovo pomagalo življenje povečanje baterije.

Uporabniški vmesnik

Pametni telefon deluje na Android 7.0, ki ni več najnovejša različica priljubljenega mobilnega operacijskega sistema, vendar še vedno ostaja najnovejša različica večine telefonov. Za vsakdanje izkušnje pa je pomembnejša funkcionalnost vmesnika Emotion, nameščenega preko operacijskega sistema. Aplikacija podjetja Huawei se tradicionalno šteje za nekoliko težko. Pogosto se zdi, da je kitajski proizvajalec z uporabo zmogljivosti Android poskušal ustvariti lastno različico sistema iOS. Zato je končni rezultat slabši od prvotnega operacijskega sistema, vendar ne tako slabo, še posebej za začetnike. EMUI 5.1 ponuja lepo in prijetno izkušnjo z veliko manjšim številom motenj in neenakosti kot prej.Uporabniški vmesnik ni tako prefinjen kot originalni Android ali višji dodatki (kot je HTC), vendar to ni pomembno za osrednje občinstvo modela. Nadaljuje tradicijo odstranjevanja mape z aplikacijami, ki postaja običajna med številnimi podjetji. Po eni strani odpravlja dodatno raven menija, ki jo morate boriti, po drugi strani pa ni privzet sistem za organiziranje programov.

Programska oprema

Vse je nastavljeno na razpršene po različnih domačih straneh (ki jih je mogoče prilagoditi prek specializirane trgovine) brez naročila, zato jih morate povleči na bolj logično mesto in jih po možnosti združiti v mape. Zaklenjeni zaslon posname visoko kakovostne (in precej priložnostne) fotografije skodelic kave, zgradb in barv, ikone in pisave pa so preproste in lahko berljive. Bolj kot običajno, je čas, da se navadite na kontekstni meni za blokiranje EMUI 5.1, ki se zdi, da posnema vlogo centra za upravljanje iOS 10. Če povlečete navzgor na dnu strani za zaklepanje, lahko odprete majhno prekrivno vsebino, ki vsebuje vrsto koristnih bližnjic, kot so svetilka, kalkulator in timer. Čeprav uporabniki cenijo to priložnost, je v nasprotju z dolgotrajno gesto odklenitve telefonov Android. Zato se kontekstni meni pogosto pojavi, ko je potreben preprost prehod na domačo stran. Pozitivni trenutek je, da se znebite nadležne potrebe po vnosu gesla med fazo odklepanja.
V zvezi z uveljavljeno "obremenitvijo", potem tukaj, zapregledi časti 6 pametni telefon. Tokrat ni nameščenih iger, obstoječi programi pa pokrivajo najpomembnejše stvari - e-pošto, beležke, glasbo, videoposnetke in koledar. Poleg tega je nameščen program "Zdravje", ki samodejno izračuna korake čez dan in vam omogoča tudi prilagajanje posameznih načrtov usposabljanja. Huawei je eden največjih in najboljših proizvajalcev pametnih ure za Android Wear, zato obstaja določena logika za vključitev te aplikacije - čeprav je večina ne uporablja.

Filmi, glasba in igre

Glede na skromno velikost zaslona, ​​namigi Huawei Honor 6 A 16GB ne priporočajo za intenzivno gledanje multimedijskih vsebin, vendar je sposobno opraviti to delo. Video tukaj ne sije skozi največjo ločljivost 720p v 5-palčnem oknu in le povprečno največjo svetlost. Ampak vsaj barve so precej natančne. Igre na tem zaslonu so dobre, lahko pa dobite tudi najboljše izkušnje v isti cenovni kategoriji (npr. 5 "1080p Moto G5), vendar pa je izvedba v zvezi s tem vredna takšnih iger, kot so Guns of Boom, Gear.Club in Xenowerk Deluje dobro kljub dejstvu, da je grafično bogata in hitra 3D-igra. V obeh vrstah vizualnih medijev, spodnji zvočnik Honor 6 A, po ocenah, v najboljšem primeru ponuja osnovni avdio izhod. Poleg tega je na vrhu telefona 35 mm priključek, ki je izključen Une v sodobnih visokotehnoloških napravah, seveda pa bo to zahtevalo tudi pri poslušanju glasbeAvdio predvajalnik, ki dobro deluje in spremlja predvajanje ilustracij in vam omogoča nastavitev urejenih pripomočkov. Nameščena je tudi aplikacija Google Play Music, ki ponuja odlične zmogljivosti za pretakanje, če nimate naročnine Spotify ali podobnih storitev.
Kar zadeva zmogljivost shranjevanja, uporabnik prejme ne precej velikodušne, vendar enakovredne konkurente velikosti 16 GB, od katerih je na voljo le 10 GB. Zato je verjetno, da bo na voljo slot microSD, ki bo razširil ROM na 128 GB. Druga možnost je Huawei Honor 6 C. Pregledi kažejo, da je model dvakrat večji od 32 GB ROM-a, 3 GB RAM-a in zmogljivejšega 4-jedrnega procesorja Snapdragon 435 s 14 GHz.
Ena od pomembnih izboljšav v častni 6 Pregled je zamenjava žetona Kirin, ki ga je blagovno znamko Snapdragon 430. Čeprav je proračunski čip, ima dovolj moči in ga pogosto uporabljajo drugi akterji na trgu, vključno z Moto G5 in Nokia 5. Podpora za 2 GB RAM-a v vseh smereh zagotavlja dostojno p produktivne zmogljivosti. Vzorčenje domačih zaslonov in menijev je dokaj gladko, čeprav so uporabniki videli nekaj nepomembnih zamud in premori. Pomembnejša je zmogljivost aplikacij, ki je vedno samozavestna. Če je bilo za Kirin mogoče najti program (pogosto igro), ki je deloval manj optimalno ali je bil nagnjen k nenavadnim zrušitvam, je Snapdragon 430 bolj priljubljen, zato je običajno optimiziran za to. Geekbench 4 ocene izpolnjujejo pričakovanja. Povprečni rezultat večjedrnih testov je 2594 točk, kar je nekoliko višjeMoto G5 (2377) in enako kot Wileyfox Swift 2 (2545), prav tako delata na Snapdragon 430.

Življenjska doba baterije

Pregled časti 6 Telefon pokaže visoko vzdržljivost. To bodo cenili tisti, za katere je trajanje dela med naboji pomembnejše kot zmogljivost ali ločljivost zaslona. Njena zmogljivost baterije 3020 mAh je precej velika za model te velikosti in zmogljivosti. Obstajajo vodilni Android-pametni telefoni z veliko jasnejšimi zasloni in zmogljivejšimi čipi z manjšimi baterijami (kot je Samsung Galaxy S8). V zadnjem letu je bila baterija tudi nekaj manj kot 3000 mAh, kljub temu, da je imela velik zaslon z velikim številom slikovnih pik. Po mnenju proizvajalca, pametni telefon zagotavlja 12 ur predvajanja HD videa. Ni jasno, kateri pogoji veljajo za te izračune, vendar uporabniki potrdijo pozitivne rezultate 90-minutnega cikličnega videa 720p pri polnem zaslonu in z dohodnimi sporočili. V takih okoliščinah pametni telefon porabi 19% polne baterije. Na primer, Wileyfox Swift 2 izgubi 32% in Moto G5 22%, tako da je pozitiven rezultat. Morda je najbolj presenetljiva zmogljivost baterije med nalaganjem igre. Predvajanje za 15 minut Guns of Boom traja le 3% polnjenja baterije. Pod enakimi pogoji Wileyfox Spark X poje do 7% energije. Na splošno je to telefon, ki z zmerno obremenitvijo traja dlje kot en dan in lahko traja dolgo časa, da ne potrebuje vtičnice. Zanimivo je, da bo baterija začela izgubljati svojo učinkovitost šele po tem800 ciklov, kar je praktično enakovredno več kot 2 let delovanja pametnega telefona.

Fotoaparat

Čast 6 Pametni telefon lahko zajame vrhunske fotografije, zlasti glede na svojo ceno proračuna, čeprav so potrebni idealni pogoji. Ima senzor z 13 milijoni slikovnih pik in dodajanje faznega fokusiranja zagotavlja, da bo hitro izostril najeti predmet. Po navedbah proizvajalca se ta postopek izvede v samo 5 sekundah. Vendar pa mora fotoaparat pogosto pomagati, da vaš prst pogosto nastavi ustrezno žariščno točko in slika ne ostane nejasna. Ko se senzor osredotoči na motiv, lahko dobite zelo jasne in žive slike. V primeru dobro osvetljenih velikih načrtov, lahko telefon igra lepo stran, kot pri vrhunskih DSLR fotoaparatih. Kljub temu pa fotoaparat trpi zaradi običajnih težav s proračunskimi modeli - slike nizke kakovosti pri šibki svetlobi in nezadostnega dinamičnega razpona. Fotografiranje v ne optimalni osvetlitvi (iz sobe na svetel dan ali na ulični sceni ponoči) vodi do veliko hrupa in nezadostnih podrobnosti. Kar zadeva dinamični razpon, pri snemanju v parku na sončen dan, po ocenah, 16-gigabajt Honor 6 A vzleta zelo dobro, toda področja, na katerih sije sonce, so popolnoma brez podrobnosti. Ljubitelji sefija prejmejo 5-megapixel sprednjo kamero, ki je primerna samo za objavo slik v socialnih omrežjih. Dejstvo, da je pametni telefon sposoben izdelati kakovostne fotografije vseh vrst, si zasluži pohvalo.Res je, da to ni edini proračunski telefon, ki lahko to stori, vendar je še vedno veliko ljudi, ki ne morejo. Dual Camera Honor 6 Plus ocenjuje več - v razmerah šibke svetlobe daje neizmerno boljše posnetke.

Sklep

Čast 6 Pametni telefon je vreden, čeprav ni impresivna izbira za običajne uporabnike, ki želijo porabiti majhen znesek na telefonu. Ima osnovno kakovost montaže, začetno zmogljivost in konkurenčno kamero, kar je težko doseči v tem cenovnem razredu. Življenjska doba baterije je še posebej impresivna, najnovejši vmesnik Huawei EMUI pa ponuja enega najbolj primernih dodatkov za operacijski sistem Android, ki pa ne bo privlačen vsem. Na žalost je proizvajalec moral zmanjšati funkcionalnost z zmanjšanjem ločljivosti na 720p in opustitvijo čitalnika prstnih odtisov. Zaradi tega je Moto G5 kot celota boljša izbira. Tudi starejši model Huawei Honor 6 Plus bo pohvalil 558-palčni zaslon z ločljivostjo 1080r.Uporabniki, ki bodo začeli z uporabo, bodo v pomoč pri nakupu Honor 6A. naredite lepe posnetke, če zagotavljate prave pogoje osvetlitve. Čeprav za tiste, ki uživajo veliko medijskih vsebin, in za tiste, ki želijo mobilna plačila ponuditi bolj napredne in bolj celovite telefone za isti denar.

Sorodne publikacije