Kako narediti "Nokia" posnetek zaslona: nasveti za začetnike in napredne uporabnike

Windows Phone je dokaj nov operacijski sistem za mobilne naprave. Ona je že osvojila srca večine lastnikov pripomočkov. Toda s to programsko opremo morate delati pravilno. Prej ali slej bodo novinci razmišljali, kako narediti "screenshot" na "Nokia". Kaj potrebujete za to? Kateri triki vam bodo pomagali hitro posneti zaslon na svojem mobilnem telefonu?

Načini ustvarjanja

Pomembno je omeniti, da obstaja več scenarijev za razvoj dogodkov. Če imate vprašanje o tem, kako narediti posnetek zaslona v Nokii, morate upoštevati, da se ta naloga izvaja na naslednje načine:


 • z delom s sistemskimi zmožnostmi naprave;
 • z namestitvijo programov drugih proizvajalcev za ustvarjanje posnetka zaslona.
 • Kako ravnati? Ni temeljne razlike. Lastniki Nokia Lumia in drugih pametnih telefonov s sistemom Windows Phone združujejo obe metodi. Nadalje bodo podrobneje obravnavani.

  Z nekaj kliki

  Začnimo z možnostjo, ne nudimo dodatnih programov. Posnetek zaslona na "Nokia" je mogoče narediti z nekaj kliki. Dovolj je, da sledite navodilom. Kaj točno je to Izgleda takole:
 • Pojdi tja, kjer bo potekalo "fotografiranje".
 • Kliknite gumbe Windows in zaklenite telefon. Držite jih nekaj sekund.
 • Ko kliknete fotoaparat, spustite gumb.
 • To je vse. Če je vse pravilno narejeno, se na zaslonu prikaže obvestilo"Shranjeno v razdelku" Posnetki "." Ta knjižnica se nahaja v storitvi Photos. "Tako se posnetek zaslona naredi na Nokia Lumia, vendar ta metoda ne pomaga vedno.


  Dodatna programska oprema

  Kaj storiti v tem primeru? Ne obupajte! Dejstvo je, da lahko naredite posnetek zaslona na telefonu Nokia s programsko opremo tretjih oseb. Do danes ima Windows Phone veliko število aplikacij, ki lahko posnamejo video iz zaslona telefona in naredijo posnetek zaslona. Algoritem dejanj je naslednji:
 • Prenesite poseben program za ustvarjanje posnetkov zaslona. Na primer, xCapture.
 • Namestite aplikacijo na mobilni telefon Nokia.
 • Zagon programa. Odprite želeno stran in pretresite telefon. Ali pa kliknite gumb, ki je odgovoren za ustvarjanje posnetka. To dejanje je neposredno odvisno od nameščenega programa. Zajemal bo sliko z njenim nadaljnjim ohranjanjem.
 • Nič posebnega ali nerazumljivega v procesu. Zdaj je jasno, kako "Nokia" narediti posnetek zaslona z aplikacijami tretjih oseb. To je dokaj pogosta različica razvoja dogodkov.

  Nokia XL

  Ampak to še ni vse. Pri nekaterih modelih telefonov Nokia predlagana sistemska kombinacija ne pomaga. Potem je priporočljivo poskusiti še enega. Na primer, z gotovostjo lahko rečete, da ima Nokia XL ločeno shemo za ustvarjanje posnetkov zaslona.
  Kaj točno? V tem primeru:
 • Odprite stran, ki bo sčasoma odstranjena.
 • Hkrati klikniteGumbi: Vklopite telefon, zvišajte ali zmanjšajte zvok.
 • Počakajte nekaj sekund.
 • Pomembno je, da so vsi gumbi pritisnjeni hkrati. V nasprotnem primeru slika ne bo shranjena. To je še en odgovor na vprašanje, kako narediti "screenshot" na Nokii. Pravzaprav je vse lažje, kot se zdi!


  Povzetek

  Naučili smo se, kako narediti posnetke zaslona Nokia in Windows Phone. Treba je omeniti, da ta proces še zdaleč ni najbolj zapleten. Zato lahko po nekaj naporah hitro ustvarite posnetek zaslona. Pogosto po nekaj neuspešnih poskusih brez dodatnih aplikacij uporabnik prenese posebne programe za zajemanje slik iz Windows Phone trgovine. To je dobra rešitev, ki praktično ne zahteva nobenih stroškov. Samo za nekatere softwares v trgovini "Windsor" bo moral plačati.
  Nekateri se pritožujejo, da nimajo zmožnosti posneti lastne posnetke. Domnevno predlagani ukrepi ne delujejo. Pravzaprav to ni res. Vse metode so testirane, danes so pomembne za vse pametne telefone Nokia.
  Prenos posnetkov iz spletnih mest tretjih oseb? To ni priporočljivo. Ovi je varen prenos aplikacij. Ponuja se namestitev 100% mobilne aplikacije. Kako "Nokia" narediti posnetek zaslona? Odgovor na to vprašanje ne bo več povzročal težav. Samo nekaj sekund - in stvar je končana! Brez težav bo ta proces prinesel. Tudi novinec bo lahko rešil nalogo!

  Sorodne publikacije