Kako prilagoditi zvok "Bandicam": podrobna navodila

Če ste prenesli program "Bandics" iz uradne strani, ga namestili in začeli snemati video iz monitorja, vendar je po snemanju ugotovil, da videoposnetek ni posnel zvoka, potem pa udarite kamor želite.

V članku bomo govorili o tem, kako prilagoditi zvok "Bandicam". Poleg podrobnih navodil bomo opisali tudi kako izboljšati kakovost posnetih zvokov, kar bo pomagalo izboljšati kakovost samega videa. Torej, začnimo.

Vklopite zvok v programu

Iz nekega razloga je v standardni nastavitvi programa v tisti, ki stoji takoj po namestitvi, možnost snemanja zvoka onemogočena. Prav ta dejavnik razbije začetnike v načinu beleženja kvalitativne vsebine. Kot je enostavno uganiti, moramo le to vključiti. Vendar to morda ni dovolj, problem pa je lahko v drugem, vendar je vse v redu.


Torej, kako prilagoditi zvok "Bandicam"? Najprej morate odpreti sam program. Nato na kartici »Videi« poiščite gumb z oznako »Nastavitve«, vendar sta dva, izberite tisto, ki je zgoraj, v stolpcu »Snemanje«. Ko kliknete nanj, boste videli okno z imenom »Nastavitve«. V njej pojdite na prvi zavihek - "Zvok". Na njem je razhroščevanje zvoka sistema in naprav.
Najprej takoj postavite kljukico pred "Snemanje zvoka". Ker je ta možnost onemogočena, ne morete slišati zvoka posnetega videoposnetka. VNa splošno je to dovolj, da se zvok pojavi, vendar v vsakem primeru naredimo celoten nabor zvoka.


V polju "Osnovna naprava" je prikazan pojavni seznam, ki ga odprete. Videti morate seznam vseh naprav, ki so povezane z računalnikom. Izbrati morate ime stolpcev. Če jih niste našli, izberite Win7 Sound (WASAPI). Zdaj, ko snemate video, se bo posnelo sistemski zvok.

Vklopite mikrofon

Če želite, da snemanje poteka iz mikrofona, se morate osredotočiti na spodnji spustni seznam. Na njem izberite ime mikrofona. Po tem lahko varno pritisnete gumb "OK" in začnete snemati video. Zdaj veste, kako prilagoditi zvok Bandicama. Zdaj pa se pogovorimo o tem, kako izboljšati ta zelo dober zvok.

Izboljšamo kakovost zvoka, ki ga je mogoče snemati

Če ugotovite, kako prilagoditi zvok Bandicama, vendar zaradi tega niso zadovoljni z njegovo kakovostjo, bomo zdaj opisali, kako ga izboljšati. Seznam dejanj je majhen, saj je bistvo enega, morate postaviti največje ocene na vseh napravah, ki se nekako nanašajo na zvok. V zavihku »Videi« v stolpcu »Oblika« kliknite »Nastavitve« in v polju »Zvok« nastavite najvišje vrednosti za frekvenco in bitno hitrost. Za kakovost posnetega zvoka so odgovorni ti kazalniki. No, to je vse, zdaj veste popolnoma vse o tem, kako prilagoditi zvok "Bandicam".

Sorodne publikacije