Napaka pri inicializaciji prikazovalnika (Skyrim): kako popraviti, namige

Vse ni več! Najljubša igra se ne začne, panika se začne. In vse zato, ker napaka na zaslonu ni uspela inicializirati prikazovalnika v Skyrim-u. Kako ga popraviti? Obstajajo načini, s katerimi lahko rešite problem in vstopite v fascinantni Skyrimov svet.

DirectX

Preverite svojo različico DirectX, morda jo boste morali nadgraditi. No, če najnovejša različica DirectX-a in drugih iger deluje dobro? Bodite pozorni na napako, če je napisano naslednje: Poskusite namestiti DirectX 9 ali novejšo, potem boste morali ponovno namestiti program. To storite tako, da poiščete program DirectX Happy Uninstall. Poskusite začeti igro.


Skyrim.ini

V Skyrim.ini morda ni enakih nastavitev, ker zaradi njih napaka ni uspela inicializirati prikazovalnika. V Skyrimu, kako ga popraviti, ne vedo vsi. Te datoteke morate najti in jih spremeniti. Na pogonu C poiščite mapo »Uporabnik« (Uporabnik, vaše ime), tam boste potrebovali Dokumente in Moje igre in Skyrim. Poišči Skyrim.ini. in SkyrimPrefs.ini. Z desno miškino tipko kliknite na njih, v spustnem meniju izberite Lastnosti, preverite, ali je potrditveno polje »Nastavitve atributov« v polju »Samo za branje«. Če je vredno, jo prekličite, kliknite Uporabi, OK. Ne pomaga? Torej jih morate izbrisati. Nato zaženite SkyrimLauncher.exe, nato pa bo sama igra ustvarila nove ini datoteke. Zdaj poskusite zagnati in preveriti, ali je zdaj izklopljen ali ne. Najpogosteje deluje.

Video kartica

Še vedno je prišlo do napake pri inicializaciji prikazovalnika v Skyrim-u? Kako popraviti, misliš? In pravkar odprta škatla: posodobitev gonilnika za grafično kartico. Najbolje je, da se razjasniuradnih straneh. Če ne razumete, kaj je vaša grafična kartica, kliknite »Začni«, nato »Standardno« in »Zaženi«. Pojavi se okno, tam morate vnesti dxdiag in ga zagnati. Morate najti zavihek »Zaslon«, razdelek »Naprava«, polje »Ime«. V razdelku »Gonilniki« poglejte datum. Več časa je trajalo, bolj zaželena je posodobitev. Priporočljivo je, da obiščete spletno mesto proizvajalca računalnika /prenosnega računalnika in od tam prenesete gonilnike. V nasprotnem primeru vam bo pomagalo spletno mesto proizvajalca grafične kartice.


Windows 8 pomaga izbrati vgrajeno grafično kartico (integrirano). Poiščite mapo SkyrimLauncher.exe tako, da jo kliknete z desno miškino tipko in preverite, ali uporabljate grafični procesor. Če je, pojdite na puščico, izberite Integrirana grafika in pritisnite.

Neskladnost razmerja stranic in ločljivosti zaslona v igri


Da, to lahko vodi tudi do napak, tudi do modrih zaslonov smrti, in potem igralci sedijo in razmišljajo o tem, kako zagnati Skyrim, če ne napišejo upodobitelja. V igri poiščite meni »Ločljivost zaslona«, nato »Možnosti«. Sedaj izberite razmerje stranic in nato ločljivost zaslona. Če želeno dovoljenje ni prikazano, izberite drugo razmerje.

Spreminjanje pravic

Prva stvar je, da najdete programske datoteke (x86) na disku, v njej pa in nato pape in skupne. Poiščite Skyrim, kliknite nanj, z desno miškino tipko kliknite nanj in ga izberite v meniju »Varnost«. Kliknite »Uredi« in nato vsem uporabnikom omogočite popolna dovoljenja. Kliknite "OK" in poskusite vstopiti v igro.

MO

Vse to ne pomaga, zdi se, da se ne inicializirarenderer v skyrim kako popraviti? Ali imate MO ali organizator moda? Verjetno imate tam privzeto profil. Ustvarite svoj profil. Poskusite zdaj igrati igro iz tega profila.

Virusi

Da, to je vsakdanjik, če pa je vse prej delalo, zdaj pa ni, potem je prišlo do virusa, ki je poškodoval sistem. Zaženite protivirusni program in ga preverite. Ne bodite leni, da greste na Dr.Web CureIt. Na njem lahko najdete pripomoček in ga preverite. Upamo, da so vam naši nasveti v pomoč in da je Skyrim uspešno zagnan.

Sorodne publikacije