Pasilin in Skyrim: opis, značilnosti in kraj bivanja

Sestavni del igre Starejši svici V: Skyrim se lahko imenuje alkimija. Omogoča ustvarjanje edinstvenih zdravilnih zelišč in strupov. V ta namen bo protagonist potreboval različne sestavine. Ustvarjanje močnega strupa si je težko predstavljati, ne da bi uporabili cvet pashe. V "Skyrim" je mogoče najti na različnih lokacijah, ki so preprosto namočene s krvjo. Kje poiskati to rastlino?

Opis pashe

Najpogosteje se pašlini pojavljajo na pokopališčih. Bistvo je, da mora imeti prostor, kjer raste, obkrožen je z smrtjo. Vendar pa je v grobnicah in grobnicah nemogoče srečati, ker strast potrebuje sonce. V knjigi z naslovom "Vodnik po rastlinah Skyrima" Agnete Faliya piše naslednje: Ime in oblika te rastline sta dobro znana. Nordiki ponavadi poskušajo ostati proč od teh vijoličnih cvetov s temnimi listi, saj jih kuhajo zelo močni strupi. Pasilin je zelo učinkovit kot čisti strup, lahko pa ga kombiniramo z drugimi sestavinami, da paraliziramo sklepe.


Prav zato so pasteli v Skyrimu tako vredni znaki, ki si v silovitih bitkah prizadevajo oslabiti svojega sovražnika. Ti strupi, ki vključujejo te čudovite cvetove lila, so idealni za risanje na meče in puščice.

Alkemijske lastnosti

Začetniki alkimisti se lahko naučijo prve lastnosti te sestavine le tako, da jo zapišejo v hrano. Če je spretnost alkimije večRazvit, študijski proces je zelo olajšan: celotna stvar je, da lahko izkušeni alkimisti določijo vse štiri lastnosti vsake sestavine naenkrat. Alkimični učinki pashe so naslednji:
 • rastlina povzroča znatno škodo zdravju;
 • Poveča sposobnost uničenja;
 • Pasilin škodi regeneraciji čarovnije;
 • strup na podlagi rastlinskih cvetov povzroča znatno podaljšano škodo na zalogi sil.
 • Kljub zastrupitvi so lahko majhne količine pastelov del pijač, ki so popolnoma varne za zdravje.


  Kombinacija z drugimi sestavinami

  Da bi dobili celotno kozarec napitka, ki bo škodil čarovnikovemu nasprotniku, bo poškodoval njegovo regeneracijo in sovražniku moči odvzel moč, poskusite združiti pašlino s krilom monarha in bradatim mahom. Strup, ki paralizira sovražnika za vedno, je lahko izdelan tudi iz pashe in modre mete.

  Kje najti pašl?

  Največjo koncentracijo pašnikov v Skyrimu so našli v mestih Riften in Solydyd. Veliko njega in Labirintovca. Ti čudoviti cvetovi rastejo v velikem številu na vhodu v zatočišče Temnega bratstva, prav tako jih je mogoče najti v skrivnem vhodu v Guild of Thieves. Če govorimo o tem, kje v Skyrimu raste pastel, je treba opozoriti, da ga lahko najdemo na mestih, povezanih s smrtjo - v bitkah, na pokopališčih, v grobovih. Verjetno je s tem in da je alkimična lastnost povezana, kot nevarnost za zdravje.
  Treba je opozoriti, da pasilin v Skyrimu spada v kategorijoredke sestavine - verjetnost, da ga bodo našli v prodaji v lokalnih farmacevtih, je le 21%. Več obratov najdete na lokacijah, kot so:
 • Mzulft.
 • Tempelj nočnih udeležencev.
 • College Winterholder.
 • Wlindrellova dvorana.
 • Klet hiše Alva.
 • Koraki, ki vodijo do visokega Hrothgarja.
 • Najdi pasilin v Skyrimu lahko najdete na Stražnem stolpu, ki se nahaja v bližini reke Folk, in tudi v bližini Misty Pledges, v beguncih Pringle, v bližini jame Kregsleyne in Cairn Holdier.

  Sorodne publikacije