Kako popraviti napako NSIS?

Napaka z imenom NSIS Error se nanaša na kategorijo okvar, ki so jih povzročili monterji programa. Vendar pa ni vedno razlog, da je program, ki ga je uporabnik nameraval namestiti na svoj osebni računalnik. V tem članku bomo preučili vzroke in metode za odpravljanje težav.

Možni vzroki

Za začetek naj navedemo glavne težave, s katerimi je ta težava povezana. Kot lahko razumete s seznamom, večina možnosti ni povezana niti s programom:
 • Namestitveni program ne uspe. Najpogostejša različica videza napake NSIS - namestitveni program ni v celoti naložen, nekatere komponente so bile izgubljene, prišlo je do napak pri razpakiranju, nepopolnega zapisovanja v pogon in tako naprej.
 • Okužba z virusi. Težava, ki ne vpliva samo na napake pri namestitvi, ampak tudi na raven učinkovitosti računalnika kot celote. Edina rešitev je popoln pregled računalnika in nadaljnje čiščenje.
 • Ni prostora na trdem disku. Preprost in preprost problem. Ponavadi pride do neizkušenih uporabnikov.
 • Napake v datotečnem sistemu. V tem primeru morate izvesti popolno preverjanje trdega diska in obnoviti manjkajoče datoteke.
 • V operacijskem sistemu Windows 7 smo navedli vse različice napake napake NSIS in vse novejše operacijske sisteme. Zdaj pa gremo naprej, da odpravimo težavo.


  Napaka monterja

  Če je trenutna prva, potem je to napako mogoče odpraviti samo prekpopolna zamenjava monterja. NSIS je skriptni sistem, ki zažene razpakiranje datotek. Napaka kaže, da začetek ali konec tega postopka ni mogoč. Izkazalo se je, da ne boste mogli obnoviti svoje delovne sposobnosti. V tem primeru lahko poskusite prenesti namestitveni program aplikacije ali igre drugje. Priporočljivo je tudi, da začasno onemogočite protivirusno zaščito računalnika - lahko blokira zagon programa ob zagonu, zaradi katerega pride do napake pri napaki NSIS. Če to ne pomaga, poskusite prenesti želeno datoteko, ne preko brskalnika ali torrent trackerja, temveč s pomočjo posebnega upravitelja prenosov.

  Okužba z virusi

  Motnjo lahko povzroči virusni program, nameščen v računalniku. To storite tako, da skenirate računalnik s protivirusnim programom. Prenesite brezplačno programsko opremo ali uporabite eno od orodij za skeniranje, ki ne zahtevajo namestitve. Na primer, lahko uporabite Dr.Web CureIt !.


  Ne zanašajte se na standardni Windows Defender 8. Napake NSIS ni mogoče odpraviti, če računalnik pregledujete samo z vgrajenim medijem.

  Ni prostora na trdem disku

  V tem primeru je vse preprosto, če si lahko privoščite čiščenje particije. Preverite mape in datoteke na pogonu in nato izbrišite tiste, ki jih ne potrebujete več. Priporočamo tudi uporabo orodij tretjih oseb za brisanje začasnih datotek, saj se dolgoročna uporaba ene sistemske particije v sistemu Windows postopoma obremenjuje z odpadki. Vendar pa tudi po čiščenjuponovno namestiti namestitveni program. Dejstvo je, da ko se datoteka prenese na disk, kjer ni prostora, se proces samodejno ustavi. V tem primeru bo namestitveni program nepopoln, zato ga program ne bo mogel namestiti na vaš računalnik.

  Napaka datotečnega sistema

  V tem primeru morate uporabiti funkcionalnost samega operacijskega sistema. Če želite to narediti, zaženite ukazno vrstico in vnesite ukaz za tip chkdsk X /f /r in namesto črke X mora biti črka pogona, ki je naložena s programom, ki povzroča napako NSIS.

  Če nič ne pomaga?

  Če zgornje metode niso pomagale, poskusite onemogočiti požarni zid. Prav tako lahko deluje ime datoteke ali paketa, iz katerega je nameščena, in ime ne sme vsebovati presledkov ali posebnih znakov.

  Sorodne publikacije