Več o tem, kako v telefonu dobiti različico Android

V tem članku bomo opisali, kako izvedeti različico Androida v telefonu. Te informacije so lahko koristne za vsakega uporabnika, da bi se izognili težavam pri izbiri optimalne različice iger in aplikacij, ki so namenjene tej napravi. Tudi vprašanje, kako preveriti, katera različica Androida na vašem telefonu se pojavi, ko dobivate korenske pravice. Oglejmo si podrobneje.

Navodilo

Obrnimo se k praktični rešitvi vprašanja, kako ugotoviti različico Androida v telefonu. Najprej vstopamo v "Nastavitve" naše naprave. Zdaj moramo uporabiti element "O napravi". Lahko se imenuje tudi »O telefonu«. Zdaj poiščite element "Android Version". Uporabljamo ga. Zato dobimo številski zapis, ki poroča o različici te naprave Android. Prav tako je treba opozoriti, da je v tem razdelku, ki pogosto označuje firmware uporablja napravo.


Alternativa

V nekaterih primerih je za reševanje vprašanja, kako najti različico Android v telefonu, potrebno dodatno ukrepanje. To velja zlasti za dvojno napravo LG G Pro Lite. V tem primeru morate najprej odpreti element »O telefonih«. Nato izberite stolpec "Splošno". Po tem morate uporabiti vrstico "Informacije o programski opremi". Tukaj lahko dobite potrebne informacije.

Več o tem

Zdaj veste, kako izvedeti različico Androida v telefonu. Če programska oprema, ki je bila prejeta kot posledica posodobitve, ni iz nekega razlogase vedno vrnete na prejšnjo izdajo. Operacijski sistem Android ima eno funkcijo, ki je neposredno povezana z različico platforme. Lahko poskusite večkrat klikniti na ustrezno številsko vrednost. To bi morala biti izjemna slika. Ustvarjen je posebej za vsako različico operacijskega sistema. To pravilo velja samo za uradne izdaje Androida brez dodatkov tretjih oseb.


Poleg tega morate omeniti, kako izvedeti različico operacijskega sistema na napravah Sony in Samsung. Za pametne telefone, ki so jih razvila ta podjetja, se standardni algoritem delovanja pogosto izkaže za neučinkovit. V tem primeru morate vnesti posebno kombinacijo * # 1234 # ". Zato bi moral imeti zaslon informacije o različici operacijskega sistema, ki se uporablja na tej napravi. Kot zanimivo dejstvo, je treba opozoriti, da Android deluje ne le telefonov, ampak tudi številne druge "pametne" naprave. V prihodnje se načrtuje namestitev tega operacijskega sistema tudi na avto.

Sorodne publikacije