Telefon z dobrim signalom: pregled, modeli, specifikacije in pregledi

Znanstveniki na eni od večjih ameriških univerz so ugotovili, kateri model telefona lahko deluje z najbolj stabilnim sprejemom signala. Študija je vključevala več kot 20 priljubljenih pametnih telefonov, ki delujejo na operacijskih sistemih Android, iOS, Windows. Treba je opozoriti, da je bil najboljši test telefon "Lumiya 640" od Microsofta. Med poskusom je bila kakovost sprejemanja ocenjena na dva načina: ko naprava leži na površini ali v roki, ko je dvignjena do ušesa. Glede na študijo je bilo ugotovljeno, kateri telefoni so najboljši sprejem signala. Prve tri mesta so bile naprave Microsoft, Sony in Samsung. Opozoriti je treba, da je prvih deset vključeval naprave s plastičnimi in steklenimi ohišji.


Glede na rezultate drugega preskusa so bili identificirani drugi vlagatelji v TOP-5. Načeloma so vse naprave v skladu s svojimi položaji, kot na prvem seznamu, vendar so HTC in Doro premagali voditelji. Nekateri univerzitetni profesorji poudarjajo, da mnogi pametni telefoni s kovinskim ohišjem zahtevajo signal, ki je večkrat večji kot katera koli druga plastična naprava.

Lumia 640

Ta telefon deluje v operacijskem sistemu Windows Phone. Zaslon na dotik 5 palcev. Obstaja multitouch. RAM 1 GB, notranji 8 GB. Povezava je podprta v omrežjih 2G in 3G. V tem primeru je frekvenčno območje precej visoko. Procesor ima frekvenco 12 GHz. Poganja 4 jedra. Prenos podatkov poteka na velikem številu protokolov, na primer LTE, GPRS intako naprej. Delo z bluetooth, GPS, Wi-Fi je podprto. Glavna kamera je zasnovana za 8 megapikslov in dodatnih 09 milijonov slikovnih pik. Baterija je ocenjena na 2500 mAh.Kot je navedeno zgoraj, je ta pametni telefon vodil seznam najboljših telefonov z dobrim sprejemom signala. Od pregledov kupcev lahko razumete, da je to res tako. Napravo lahko kupite po nizki ceni, saj je bil ta telefon uveden že zdavnaj. Vrednost za denar in značilnosti tega pametnega telefona so odlične, saj je eno izmed vodilnih mest v proizvajalčevi ponudbi. Na žalost, zaradi slabih kamer, ta enota ne more tekmovati z drugimi dragimi napravami istega proizvajalca. Vendar pa, zahvaljujoč podpori protokolu LTE in močnejši platformi, ta naprava resnično izstopi iz splošne mase. Delovanje procesorja SnapDragon 400 bo dovolj za udobno delo v sistemu Windows Phone. Plastika je precej spolzka, razstavljanje hrbtne plošče je težko, na sprednji strani reže in votline. Te luknje proizvajalca lahko popravite v servisnem centru. Na voljo bodo rešitve, ki jih kupec lahko izbira. V tem trenutku pametni telefon podpira dve sim-kartici, LTE omrežju in ima tudi visokokakovosten IPS zaslon. To je glavna prednost tega telefona.

Sony Xperia Z5 Compact

Drug velik mobilni telefon z dobrim signalom je Sony Xperia Z5. Ta naprava deluje s 8-jedrnim procesorjem, operacijskim sistemom Android 5.1. 2 GB RAM-a in 32 GB notranjega pomnilnika.Podprto je samo delo s sim-kartico tipa nano. Lahko delate z mikro SD do 200 GB. Omrežja GSM so podprta v različnih frekvenčnih območjih. Poleg tega so dovoljena tudi omrežja LTE. Podpira Bluetooth, GPS in Wi-Fi. Baterija je neprenosljiva, njena moč je 2700 mag. Glavna kamera ima 23 MP, dodatnih 5 MP. Ta telefon je edinstven, saj je zaščiten pred vodo in prahom.

Sklepi o pametnem telefonu

Trenutno lahko pametni telefon kupite za 35 tisoč rubljev. Tudi z dejstvom, da ima nekaj slabosti, se njegovo dostojanstvo popolnoma prekriva. Ta telefon lahko natančno zanimajo tiste uporabnike, ki jim ni všeč noben operacijski sistem iOS, niti lopata, vendar želi imeti lepo napravo majhnosti, vendar s popolno funkcionalnostjo. Značilnosti, ki jih opisuje naprava, popolnoma sovpadajo z vsemi parametri modernih vodilnih naprav. Zaslon, zvok, sprejem signala, kamera, omrežne zmogljivosti, avtonomija in zmogljivost na idealni ravni. Obstajajo lahko občasne priklopi na spletu na slab barvni prenos ali overclocking procesorja, vendar je resnično nepomembno na ozadju odličnega izdelka. Največja pomanjkljivost tega modela je v tem, da je draga. Vendar pa je za mobilni telefon z dobrim sprejemom signala, da bi ta denar za mnoge - to je nekaj nepomembno.

BQ BQM-2408 Mehika

Nato se pogovorite o telefonu s tipkami, ki ima dobro zmogljivost omrežja. Ta enota je precej edinstvena, saj je zasnovana za 4 sim kartice. Funkcije te naprave so neskončne: stane samo 2 tisoč rubljev. in zagotavlja najbolj družabnokupci imajo res dobre lastnosti. Z njim lahko kombinirate tarife, upravljate svoje stroške. Enostavno razmejite delovne in osebne stike s posebnimi funkcijami za različne kartice. Ustvarite lahko ločeno sedem kartico s tarifo za komunikacijo v kurirjih ali za internet. Dovoljena je tudi uporaba posebne sim kartice, ki bo zasnovana za delo v gostovanju in bo na območju dostopa, ko oseba odide na počitek.

Sklepi o strukturi

Ta telefonski gumb z dobrim signalom ima diagonalo 24 palcev. RAM je vgrajen v isto - 32 MB. Podpira pomnilniške kartice do 32 GB. Ohišje je izdelano iz plastike. Brezžično omrežje je namenjeno za uporabo v protokolih GSM in Bluetooth. Baterija ima kapaciteto 800 mAh. Obstaja FM radio, tudi svetilka. Tehta samo 25 funtov

Samsung Galaxy S7

Kateri telefon je najboljši sprejem signala, smo že ugotovili. Nato bi morali razpravljati o drugih napravah, ki niso slabše obvladljive s to nalogo. Telefon Samsung deluje na operacijskem sistemu Android 6. Zaslon je 5 palcev. 4 GB RAM-a, vgrajeno se spreminja od 32 do 64 GB. Izračunan telefon za uporabo pomnilniške kartice do 200 GB. Tehta napravo 152 g. Baterija ima zmogljivost 3000 mAh. V ohišje je vgrajeno brezžično polnjenje. Sprednja kamera ima ločljivost 5 milijonov slikovnih pik. Glavni 12 Mp. Čipset deluje na 8 jedrih, grafični koprocesor pa se med igro odlično pokaže. Prikazi iz te naprave so zelo zanimivi. AtNi pritožb glede obsega klica, ta naprava, tako kot mnogi drugi iz Samsunga, je popolna. Že dolgo je prišel na trg in zadovolji svoje uporabnike. Ko govorimo o moči signala, je ta enota res impresivna. V roki ali na mizi bo ta naprava odlično ujela internetno povezavo, kot tudi oddajala signale iz ponavljalnikov med klicem.

Zaključki telefona

Ta telefon ima najnovejšo tehnologijo, ki omogoča čim bolj priročno in priročno uporabo. Ta naprava, zaradi svoje dostopne cene, je zelo priljubljena na trgu, in na prvem mestu pred njim je samo iPhone 5S. Strošek naprave je 50 tisoč rubljev, kar je precej dobro. Pri kakovosti signala je skoraj nemogoče izbrati alternativo. Ta naprava iz Samsunga je telefon z najboljšim sprejemom signala.

Microsoft Lumia 650

Najnovejši na našem seznamu je naprava z odlično kakovostjo signala. Dobil je zaslon 5 palcev. Quad core procesor. Operacijski sistem Windows Mobile. 1 GB pomnilnika RAM in 16 GB vgrajenega pomnilnika. Podpira pomnilniške kartice do 200 GB. Komunikacija se izvaja v omrežjih GSM, LTE. Slot za sim kartico eno, zasnovano za nano velikost. Obstajajo brezžični vmesniki. Glavna kamera je 8 Mp, spredaj 5 Mp. Baterija ima zmogljivost 2000 mAh. Je odstranljiv. Vgrajeni so tudi številni senzorji. Telefon lahko imenujemo konzervativen, saj je postavljen kot naprava za odrasle in poslovneže. Ta naprava ne bo podpirala dela z zelo zahtevnimi virirazvijalcem ni sledila produktivnost. Vendar je dizajn resnično bonus, materiali telesa pa so idealni. Treba je omeniti ločeno stabilno komunikacijsko delo. Ta telefon z dobrim signalom bo zadovoljil vsako osebo. Vmesnik je preprost in funkcionalen. Tudi vsak lastnik telefona bo imel pri roki običajne urejevalnike besedila, ki lahko delajo brez omrežja. Pri tem delujejo svobodno v kateri koli državi na svetu. Prav tako je treba določiti prisotnost vgrajenih osnovnih aplikacij, vključno s kurirji, odjemalci za plačilne sisteme itd. Lahko ga kupite za 15.000 rubljev.

Rezultat

Za zaključek je treba povedati, da se veliko telefonov resnično odlikuje po dobri komunikaciji. Članek opisuje najboljše modele, ki bodo zadovoljili kupca. Posebno pozornost morajo nameniti, če kupca resnično zanimajo pogoji, v katerih govori. Vse opisane naprave imajo odlične lastnosti in povratne informacije od kupcev, kar potrjuje kakovost proizvodnje. Pri nakupu ne prezrite podatkov o napravi.

Sorodne publikacije