The Dark Eye batman: mesto arkham - mimo igre, kode, skrivnosti

Igre so precej drugačne, vendar skoraj vsak projekt najde svojo bazo oboževalcev. Ljudje po vsem svetu lahko porabijo veliko časa za prenos zgodbe. Enako se je zgodilo s temnim očesom: nerealni turnir iii. Ni postala hit - niti zaradi posebnega žanra, v odsotnosti oglaševanja. Kljub temu si projekt zasluži pozornost.

O igri

To je igra vlog nemškega razvijalca. Prikazano leta 2013. Takoj dobil starostno oceno 16+. Ta RPG je na voljo na računalniku in konzolah.
Težave z razvojem so se začele na prvi stopnji. Večkrat je šlo za zaključek projekta. Vse to je bilo podprto s spremembo razvijalcev, ki so se deloma preusmerili iz ene družbe v drugo. Od trenutka objave do datuma izdaje je večkrat spremenila žanr, sistem ugleda, vrsto ploskve, naloge, razredi in še več.

Prehod

Pred nami - fantazijska igra, zato bodite pripravljeni zagotoviti, da bo parcela popolnoma nepredvidljiva. Mimogrede, v resnici gre tako. Izkusiti bomo morali precej nenavadne dogodke, ki se zdijo nekomu izven dosega, vendar so se razvijalci že odločili.


Temno oko: nerealni turnir iii teče iz serije bitk proti neznanim živalim. V prvem poglavju se junak ukvarja z dvigom vzvoda in bojem z bitji. Pri tem ne pozabite prenesti spretnosti in zbrati vse, kar je na poti. Poleg tega se morate spomniti pasti, ki jih boste morali odpraviti. Mimogredeveliko je odvisno tudi od vaše izbire. To je nelinearna ploskev, zato je prehod The Dark Eye: nerealni turnir iii odvisen samo od vas. V prvem poglavju je potrebno opraviti več stranskih nalog. Zato je vredno potrpežljivosti pobegniti od današnjih zadev. Po tem se lahko vrnete na glavno zgodbo.

Drugo poglavje

Po pogovoru z očetom junak zapusti mesto. Na svoji poti se bo srečal z osebo, ki mu bo dala nalogo. Na poti v mesto vas čakajo številne pasti, zato morate biti previdni, in če želite, morate pobrati stranske naloge. Po nekaj takih misijah bo igralec spet moral premagati zombije in razbojnike. Iz vasi boste morali poiskati jajca. Med prehodom The Dark Eye: neresničnega turnirja iii ne pozabite pogledati v različnih sobah ali obiskati lokacije, tam vas ne pričakuje samo dodatne izkušnje, temveč tudi strelivo.


Potem je bitka s plenilsko rastlino. V bitki s klonom je bolje uporabiti strup, če se drugih načinov ne more premagati. Zdaj morate obiskati hčerko vladarja vasi. Seveda ima tudi več nalog.
Nato na lokaciji čakate na srečanje s čarovnikom, ki vas bo poslal v bitko z volnastim srajcem. Bolje je uporabiti magijo, v primeru neuspeha pa strupene zvezde. Po bitki boste morali nasprotovati čarovniku. Najprej morate ubiti raž, in ko se čarovnice približajo velikemu ražnju, morate tam napolniti strupene zvezde. Najlažji način za premagovanje čarovnika je, da okrog njega razstreli zombija.

Tretje poglavje

Glavna naloga je najtiotrok Toda na poti do usmrtitve bo treba ponovno opraviti stranske misije. Po tem bo dovolj, da sledite oznakam. Da bi premagali požarne demone, je dovolj, da uporabimo ledeno kopje. Zahvaljujoč tej misiji boste lahko matere vrnili otroke. Po vrnitvi k očetu heroja. Z njim bo še en pogovor, po katerem bo moral izbrati eno od sprtih strani in pomagati. Vitezi rogov lahko premagamo s strupi in napitki. Ko bo dovolj, bo poslal čarovnika v bordel.
Ko se vrnemo k očetu, nas ponovno čaka past. Ta čas - čarobne nindže. Z lahkoto jih je mogoče premagati. Barbardi se bojijo magije, zato jih bodo od njih uspeli premagati. Na koncu tretjega poglavja The Dark Eye batman: arkham city, vodimo bitko z čarovnico. Bolje je, da ne napadamo vseh njegovih iluzij, temveč da sledimo videzu izvirnika. Razlikuje se po beli auri. Ko se zmanjša za polovico, bo prišlo do druge faze bitke. Ne zapravljajte časa za spremljevalce, lažje se borite z dvojčkom in čarovnico.

Četrto poglavje

Na začetku moramo najti drevo. Po pogovoru s svojim ljubljenim in očetom. Naprej - nekaj preprostih primerov. Vse to nas bo pripeljalo do sestavljanke s stebri. Uganka je preprosta, tako da jo lahko hitro obvladate. Tukaj morate vzeti dva kamna. Naslednja lokacija bo za vrati v desno. Tukaj se boste morali spopasti s kuščarji. Da bi dobili tretji kamen, ki bi ga vrgli v kotel in ogrodje kurišča. S tremi kamni se lahko vrneš k očetu in odloči o usodi nove cerkve. Potem igralecčaka na resne bitke. Tu bo vse odvisno le od njegovih sposobnosti in sposobnosti. Pomembno je, da je bil junak črpan in imel potrebne kože.
Po izpustitvi njegovega očeta bo moral iti znova za kamne odtisa. V vrtu boste morali premagati demone in pobrati prvi artefakt. V labirintu se morajo boriti s pipicami, nato pa uporabite vzvod, da dobite drugi kamen. Da bi dobili tretji kamen, morate rešiti sestavljanko v knjižnici. Dovolj je, da uporabite določene knjige, ki jih boste morali položiti na oltar. V fantasy igri pričakujete ogromno bitk z demoni in različnimi zlobnimi duhovi. Bodite pripravljeni na to, kar so na vsakem koraku.
Na koncu četrtega odseka se bomo morali spet srečati z močnim šefom. Tokrat bomo premagali volčja. Najprej morate uničiti dva kristala, potem ko ste ubili vse stražarje. Čarovnica okusi nove demone in jih bo morala premagati. Šef bo malo oddaljen od tebe, vendar moraš slediti njej. Na neki točki iz njene sence bo padla, bo treba vrgel v svoje strupene zvezde. Nekaj ​​izjemnih zadetkov in čarovnica že ležita. Morate hitro teči k njej in premagati vse, ki so pri roki.

Peto poglavje

Pojdimo nazaj v jamo. Tam se srečujemo s čarovnikom in trgujemo z njim. To je zadnja priložnost, da kupite vse, kar potrebujete. Lahko porabite vse zlato, ne boste imeli več te priložnosti.

Portal čaka na varovanje. Morate iti tja in se ukvarjati z vsemi. Calandra bo zraven kristala. Treba ga je razbiti innapadni šef Da bi uspeli v bitki, je bolje uporabiti čarovnijo zamrzovanja. Sedaj se pomaknite v drugi kristal, da se izognete vsem napadom. Morate uničiti vse kristale in se odločiti, kdo se bo žrtvoval.

Endings

The Dark Eye: nerealni turnir iii ima nekaj udov - le dva od njih, in mnogi oboževalci pravijo, da jih je težko imenovati končne zasukane zgodbe. Najprej je majhen 10-sekundni video. Drugič, ni pričakovati posebnih presenečenj. Če darujete dekle, potem se obrnite na Lucifer. Če se odločite, da je ne boste ubili, bo postala Lucifer. Kot vidite, predvsem spletke niso, tako veliko celotne zgodbe ni pričakovati.

Pomoč iz

Skrivnosti v temnem oku Batman: arkham city no. Ne obstajajo zanimive zgodbe, o katerih bi morali vedeti, ali presenečenja, ki bi bila zanimiva. Igra je bila zelo enostavna. Mnogi so jo imenovali dolgočasno in nadležno.
The Dark Eye goljufa: nerealni turnir iii nekako lahko oslabi igro, ne zato, ker je z njimi lažje, temveč zato, ker jim ni tako dolgčas. Lahko si zagotovite nesmrtnost, da ne boste obtičali na ogromnem toku demonov in druge ne-duše, temveč sledite ploskvi.
Za uporabo goljufije morate aktivirati trenerja, vendar ga morate začeti prenašati. Na internetu je veliko kodnih datotek, zato jih je enostavno najti. Tukaj lahko izberete kode, ki jih potrebujete. Tako lahko z gumbom F1 zagotovite junaku nesmrtnosti. F2 zagotavlja neskončno mano, F3 pa je okularatributi. Gumbi 8 9 in 0 prilagajata velikost znaka.

Ocene

Mnenja The Dark Eye: Nerealni turnir iii se je izkazal za zelo zgovoren. Ko se pojavi igra povprečna, nič posebnega za pisanje o tem. Če je to zelo dober ali zelo slab projekt, bo o tem vedno nekaj besed.
Igra je prejela 5-6 točk od desetih. Za mnoge se je zdelo zgolj izguba časa. Igralci so kritizirali vse: od dolgočasne enosmerne igre do žigosane in nezanimive zgodbe. Zgodovina Kairona se je zdela mnogim in zelo drzna. Še posebej presenetljivo je ogromna količina Calandrinih časovnih napadov in njene nedolžnosti. Vendar pa projekta sploh ni treba skrivati. V njem je bilo veliko dobrih stvari, ki bi lahko zanimale igralce, ki ljubijo fantazijske svetove. Razvijalcem je uspelo razmisliti o dobrem sistemu vloge, delovati po vsem svetu in ustvariti mračno vzdušje, konfigurirati dinamični bojni sistem in končno razvejati šefove. Nelinearnost, o kateri so govorili ustvarjalci, je bila najbolj linearna nelinearnost vseh. Dejansko odločitve igralca niso odvisne veliko. Da ne omenjam banalnega kraka. Zanimiva zgodba je preplavila številne znamke in konvencije. Ni vedno jasno, zakaj liki delajo enako. Zaradi omejenega proračuna ni bilo mogoče ustvariti dinamičnega sveta. Zdi se, da je neživ in dolgočasen. Če so napadi na povprečni ravni, potem igralec sploh ne mora obrniti glave, da bi pomislil, kako naj zavrti sovražnika. Preprosto ga pokličite, da ga premagate.

Sorodne publikacije