Kako narediti posnetek zaslona za Meizu: dva načina

Članek bo opisal, kako narediti posnetek zaslona "Meizu". Vprašanje je zelo pomembno, zato bodo naslednje metode zanimive za mnoge. Za začetek se pogovorimo o podjetju in njegovih telefonih. Podjetje je bilo ustanovljeno na Kitajskem marca 2003. Trenutno je njena tehnologija v veliko povpraševanje, proizvajalec pa je eden od 10 najboljših proizvajalcev na svetu. Podjetje je postalo ena od znanih blagovnih znamk, ki so bile ustanovljene na ozemlju Republike Kitajske.

Kako narediti posnetek zaslona?

Kako narediti posnetek zaslona "Meizu" je zanimivo za mnoge uporabnike, lastnike teh telefonskih številk. So precej razširjeni v Ruski federaciji in so praktično vodilni med drugimi kitajskimi pametnimi telefoni.


Posnetek zaslona v telefonu je veliko lažji kot na običajnem računalniku ali prenosnem računalniku. Podrobno bomo opisali, kako narediti posnetke zaslona "Meizu".
 • Odsek ali zaslon, ki ga želite prikazati na zaslonu, naj se odpre v telefonu.
 • Istočasno pritisnite gumbe za nastavljanje glasnosti (dol) in napajanje.
 • Počakajte, da telefon prikaže tipičen zvok ustvarjanja posnetka zaslona (ponavadi preprost klik). Nekateri telefoni tega proizvajalca utripajo v času skeniranja zaslona.
 • Dobljeni posnetek si lahko ogledate v galeriji v ustrezni mapi "Posnetki zaslona".
 • Zdaj, noben lastnik ne bi smel skrbeti, kako narediti posnetek zaslona "Meizu".

  Ustvarjanje posnetka zaslona: Metoda # 2

  Obstaja alternativni način, ki bo omogočilustvarite fotografijo zaslona. Uporabnik mora pritisniti in držati gumb za vklop 4 sekunde. Takoj se prikaže pogovorno okno, v katerem je funkcija za ustvarjanje posnetka zaslona. Ta metoda je uporabniku prijaznejša. To je posledica dejstva, da so potrebni zgoraj opisani gumbi zelo blizu drug drugemu, tako da se včasih pokaže, da je klikanje izjemno težko, še posebej samo z eno roko.
  Zdaj uporabnik ne bo moral razmišljati o tem, kako narediti posnetek zaslona "Meizu". Preprosto in enostavno je!

  Sorodne publikacije