Vklop konzole CS: GO brez napora

Mnogi od nas radi igrajo računalniške strategije, strelce in druge priljubljene žanre, vendar včasih pride čas, ko želite spremeniti aplikacijo za sebe, tako da nič ne prekine in vse je maksimalno optimizirano. V članku bomo razpravljali o tem, kako omogočiti konzolo v CS: GO, kako in kje se uporablja in zakaj so jo sploh ustvarili razvijalci za navadne igralce. Če še niste slišali za pisani svet ukaznih ukazov za CS: GO, potem je ta članek za vas.

Zakaj je bila konzola ustvarjena v CS: GO

Pri razvijanju igre morajo programerji in preizkuševalci skozi to opraviti vsakič, ko pride do neke vrste inovacij. Če želite skrajšati čas prehoda ploskve, ustvarite posebno igralno konzolo. V nekaterih programih sploh ne obstaja, v drugih pa je jasno izražen, tako da je primer Half-Life in njegov motor, ki se ne zatakne, in vam bo pomagal s pomočjo konzole na vse možne načine. Sama konzola je element motorja, zato je sestavni del vsake zelo dobre igre.


V CS: GO konzolni ukazi igrajo precej pomembno vlogo, saj lahko samo z njihovo pomočjo na primer zelo natančno prilagodite velikost pogleda, zamenjate ga z nečim drugim. Če nekdo ni vedel, smo rekli: z ukazom konzole, lahko aktivirate pogled na AWP - to je ostrostrelska puška v CS: GO, je primerno, da ustreli le iz optičnega pogleda, in ne iz muhe, kot v drugih orožja. V naslednjem razdelku bomo podrobno opisali, kako jih vključitikonzola v CS: GO. To znanje vam bo pomagalo pri obvladovanju mehanike iger.


Kako vklopiti konzolo v CS: GO

Ni pomembno, ali imate dostop do licencirane ali piratske kopije igre, vendar lahko konzolo še vedno v celoti uporabljate. Potrebujete le rusko različico, z njo je veliko lažje delati. Na internetu je veliko ukazov ukazne mize, vendar si jih lahko ogledate tudi v konzoli s pomočjo, ki je v prevodu »pomoč«.
Kako vklopiti konzolo v CS: GO:
  • Vklopite igro in pojdite naravnost v njene nastavitve, ki se nahajajo v zgornjem desnem kotu.
  • Poleg grafičnih, krmilnih in zvočnih nastavitev bodo potrebni tudi posebni "Game Parameters". Pridi noter.
  • Med različnimi funkcijami bo napis: "Vključi konzolo za razvijalce" in obratno, "da" ali "ne". Izberite "Da" in shranite nastavitve. Zdaj lahko aktivirate konzolo s ključem, na katerem je znak tilde, ali rusko črko "E". Konzolo lahko povsod aktivirate, tudi v glavnem meniju.
  • V zaključku

    Upamo, da razumete, kako vključiti konzolo v CS: GO, ker vam bodo te informacije pomagale bolje spoznati mehaniko igre. Preko konzole lahko prilagodite nekaj razlik, kot so debelina pogleda, obseg rok in še veliko več, ki je zdaj na voljo ne le razvijalcem, ampak tudi vam.

    Sorodne publikacije