Xiaomi Redmi Note 3 Pro pametni telefon: lastnik povratne informacije, funkcije in funkcije

Xiaomi hitro zajame ruski trg za pripomočke in pametne telefone. Odlično polnjenje, privlačen videz in zanesljivost - to so glavni kriteriji za uspeh. Ta članek bo govoril o enem od izdelkov tega proizvajalca - Xiaomi Redmi Note 3 Pro, pregledih in oceni najbližjih analogov.

Opis

Izkazalo se je, da se je ta naprava veselila številnih oboževalcev blagovnih znamk. Redmi 3 v treh glavnih barvah: črna, zlata in srebrna. Navzven Pro popolnoma kopira prejšnjo različico pametnega telefona. Obstaja le nekaj razlik.
Celotna sprednja stran pametnega telefona pokriva steklo. Na vrhu so votline za zvočnike, kamere in senzorje. Spodaj so klasični gumbi na dotik. Na hrbtni strani najdete glavno kamero, bliskavico in bralnik prstnih odtisov. Ena od zanimivih lastnosti naprave je prisotnost na zgornjem robu infrardečega vmesnika. Služi za upravljanje različnih gospodinjskih aparatov. Kako in kdo ga uporablja v vsakdanjem življenju, je še treba uganiti, saj o tem nihče ni govoril.

Kartice za sim kartice so pladnji, ki jih pustite s posebnim ključem.
Glavni zvočnik je na zadnjem delu, medtem ko po ocenah Xiaomi Redmi Note 3 Pro zveni bolje kot prejšnji model.

Zaslon

Velikost zaslona je 55 palcev pri ločljivosti 1920 do 1080, končna gostota slikovnih pik je 401 slikovnih pik na palec. Matrica IPS, in kot so jo opazili uporabniki v svojih pregledihXiaomi Redmi Note 3 Pro, rahlo je "puhasto". Vendar je to mogoče popraviti s pomočjo posebnih nastavitev v sistemu. Za sončno vreme je svetlost zaslona dovolj, vse, kar se zgodi na zaslonu, je jasno vidno. Za zaščito obstaja oleofobna prevleka.

Programska oprema

Android 5.1 se uporablja kot osnova za programsko opremo. Ampak na njem "raztegne" podjetje shell MIUI 7. Ima veliko nastavitev in možnosti, ki omogočajo "prilagodite" videz samega sebe. Ena od lepih lastnosti lupine je namestitev in prikaz fotografije stika na celotnem zaslonu.

Sistem ima ves potreben nabor standardnih aplikacij, ki bodo potrebne v zgodnjih fazah delovanja pametnega telefona.

Kamere

Glavna kamera za snemanje uporablja 16 MP, prednja kamera je 5. Fotoaparat je enak kot za vse Xiaomi naprave. Kolikor so nastavitve naložene in priročne. Na fotografijo lahko uporabite različne učinke. Takšen način fotografiranja ni popolnoma ročno nastavljen. To pomeni, da morate v vsakem primeru fotografirati na podlagi enega od vnaprej nameščenih. Čeprav je telefon pozicioniran kot srednji razred, so slike jasne in sočne. Seveda, s pomanjkanjem razsvetljave, bodo različne napake - zamegljenost, hrup in fokus. Ampak ne vedno.

Baterija

Baterija za pametni telefon - litijev polimer z zmogljivostjo 4000 mag. Ni slabo, vendar parametri naprave niso zelo šibki. Vendar pa bi morala biti povprečna poraba takšne pristojbine dovolj za en dan.

Učinkovitost

Ta parameter je na višini zaradi zmogljivega procesorja Snapdragon 650. Ima 6 jeder. Štiri od njih lahko delujejo pri frekvenci 18 GHz in dve za bolj "težke" naloge pri 25 GHz. Procesor podpira 64-bitna navodila in se izvaja v 28-Nm procesu. V čipu je Adreno 510 odgovoren za obdelavo grafičnih podatkov.
Različica pametnega telefona z 32 GB notranjega pomnilnika in 3 GB delovanja. Zato se nekatere "zavore" pri delu z aplikacijami in igrami ne upoštevajo. Kakšne so izjave o Xiaomi Redmi Note 3 Pro?

Vmesniki

Pametni telefon lahko deluje v vseh znanih omrežnih standardih. Res je, fizično, radijski modul v napravi je en, kar pomeni, da lahko SIM kartice delujejo v izmeničnem načinu. Za njihovo upravljanje in nastavitev v sistemu obstaja posebno orodje, ki vam omogoča, da določite ime, privzeti zemljevid ali internet. Priložen je kabel microUSB, ki omogoča povezavo z računalnikom. Podpira način OTG, ki vam omogoča, da priključite bliskovne pogone ali drugo opremo na pametni telefon. Različica Bluetooth na vaši napravi - 4.1.
Za povezavo z brezžičnimi omrežji obstaja modul Wi-Fi, ki omogoča distribucijo interneta drugim napravam.

Pregled mnenj o Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Od začetka prodaje je bilo veliko pregledov. Očitno bi morali začeti z dobrimi. Večina uporabnikov v svojih ocenah Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32 GB omenja velik in jasen zaslon. Prenos barv pri visoki nadmorski višini, dobra svetlost in koti omogočajo nagibanje telefona brez izgube vidnosti oči.

Prav tako so bile kamereSprejeta s strani lastnikov na odlično, sodeč po ocenah Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE. Fotografije so v gibanju tudi v gibanju.
Kar zadeva moč, je vse jasno - višina. To je izjavil eden od lastnikov v pregledu Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Tudi mnogi kolegi in konkurenti se ne morejo pohvaliti s tako stabilnim delom aplikacij in iger. Prav tako uporabniki opozarjajo na ugodno ceno za take funkcije. Na podlagi pozitivnih povratnih informacij o pametnem telefonu Xiaomi Redmi Note 3 Pro lahko ugotovite glavne prednosti:
 • popolno razmerje med ceno in kakovostjo /zmogljivostjo;
 • kovinski kovček;
 • bralnik prstnih odtisov;
 • zmogljiv procesor in grafični pospeševalnik;
 • dolgo delujoča baterija;
 • LTE;
 • dve sim kartici;
 • glasen in kakovosten zvočnik;
 • posneti video v 4K;
 • kamera.
 • Negativne povratne informacije o Xiaomi Phone Redmi Note 3 Pro

  Negativne povratne informacije dejansko niso toliko. Še posebej označena montaža, saj med operacijo začnete opazovati škripanje. To velja tudi za plastični okvir. Če telefon ne uporabljate posebej lepo, se sčasoma prelomi. Volumetrična baterija se nikomur ni predala. To je posledica dejstva, da je eden od uporabnikov telefona redko "živel" do večera na dan aktivne uporabe. Tudi odpornost proti obrabi zaslona ni idealna. Čez nekaj časa se lahko pojavijo sledi prask. Par uporabnikov je ugotovil, da se je po segrevanju naprave na zaslonu pojavila rumena madež. Posledica odpoklica bi morala biti takšna motnjana telefonih serije Redmi. Prav tako je včasih navedeno, da gumb za aktiviranje naprave ne deluje trdo.

  Analogi

  Eden od najbližjih konkurentov v smislu cene in platforme je Samsung Galaxy A52017. Njegovi stroški se ne razlikujejo veliko od različnih trgovcev na drobno. Zaslon je nekoliko manjši, vendar je resolucija enaka. Kamera je enaka kot vgrajena in RAM. Procesor ima približno enako zmogljivost kot rdeči. Majhna baterija je bila napolnjena, ne da bi dosegla 1000 mAh znak. Podobna je podpora za dve sim kartici in njihova sposobnost za delo v vseh standardih.
  Naslednji konkurent je Sony Xperia XA1 Dual. Funkcija, ki takoj ujame oko - prisotnost svežega "Androida" 7.1. Megapiksli v fotoaparatu so več - 23, vendar je baterija v primerjavi z rdečimi - 2300 mAh. Toda to zmanjšuje manjšo velikost zaslona, ​​ki je 5 palcev in ločljivost 1280 za 720. Obe vrsti pomnilnika sta enaki - 32 in 3 GB. Sim kartice so dve in lahko delajo z LTE. Meizu M5 je opremljen z enakim velikim zaslonom 55 palcev in ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Kamera je popolnoma enaka kameri, ki jo obravnava Redmie. 3 GB RAM-a, 32 GB vgrajenega pomnilnika. Podprti načini komunikacije - do vključno LTE. Baterija je enaka in ima prostornino 4000 mAh. Ta pametni telefon se razlikuje od 8-jedrnega procesorja, kar praktično ni slabše od učinkovitosti Redmija. V vseh drugih pa sta oba pametna telefona skoraj identična.

  Sklepne ugotovitve

  Stroški telefona niso tako visoki, da si ga lahko privošči skoraj vsakdo. Pametni telefoni s takšnimi parametri običajno stanejonaročite več Sodeč po ocenah Xiaomi Redmi Note 3 Pro, je ta naprava več kot vredna. Primeren je za uporabnike, ki iščejo tako "dialer" kot kompaktni multimedijski center.

  Sorodne publikacije