Lovski nož COG GO. Lovski nož. Seznam nožev iz COP GO

V najbolj priljubljenem igralcu današnjega časa se nož za lovljenje kože na COP: GO po pravici šteje za enega najbolj priljubljenih in dragih. Zaradi drage vrednosti na trgu je ni mogoče pogosto najti v igri, vendar vsi igralci o tem vedo. Glavni razlog za to - redkost na ravni legendarnega. Možnost padca takšne barve je izredno majhna, in sreča v tem pogledu lahko prvič le res srečen.

Skin System

Za ustvarjanje ravni za vse pogoje v igri in pridobitev zase, so razvijalci uvedli sistem prodaje kože na orožje, med katerim je lovski nož. COP: GO - Neverjetno priljubljen digitalni projekt in odstopanje v njem je nesprejemljivo. Igra že več let je vrhunska cyber športna disciplina. Najboljši uporabniki se iskreno borijo v mrežnih tekmah, da bi določili najboljše od vseh udeležencev. Kože omogočajo avtorjem, da izkoristijo in ne motijo ​​uporabnikov za dragoceno ravnotežje. Podoben način monetizacije iger je začel uporabljati vse večje spletne projekte, ker se šteje za najboljšega v svoji obliki.

Kako sistem deluje

Igralec, ki je prenesel odjemalca igre skozi digitalno trgovino "Step", lahko kupi izdelke. Tako dobi kožo COP: GO in jih postavi za tekmo. Ko se boj začne, uporabnik pred seboj vidi samo svojo pištolo. Strelec nima zamenjave kamere, zato morajo vsi igrati samo od prvegaoseba Skladno s tem je pogled na lep top, ki nima več nobene od obeh ekip, več kot le prijeten. Takšno orožje želi ubiti nasprotnike, trenirati in zmagati z njegovo pomočjo. Vsak uporabnik poskuša imeti KS skins: GOs na vsaki vrsti orožja in ne samo najpogosteje uporabljene. Nekatere puške zaradi svojih pomanjkljivosti niso priljubljene. Najboljši primer je puška, ki jo igralci na profesionalnem prizorišču redko kupijo. Kljub temu, na to pištolo so ustvarili veliko epsko barvanje, in poskusite vredno.

Videz nožev

Igra ima edino orožje, ki ga ima uporabnik vedno brez nakupa. Gre za nož - stalen spremljevalec, ki vam daje priložnost, da naredite najhujše uboje. Seznam nožev iz COP: NVO je neupravičeno zainteresirana za uporabnike. Za orožje s teroristom ali teroristom, ki je oborožen s strojem, se šteje, da je brez primere. Če hkrati uporabite rezilo z nenavadno podobo, potem bo za igralca proces prinesel dvojno zadovoljstvo. Med splošnim seznamom zaslužijo posebno pozornost trije modeli. Na prvem mestu, je vredno omeniti zvonik (druga imena - "kerambit", bajonet), ki se giblje od $ 100-400. Ima čudovito barvno barvo in izgleda odlično v rokah borec. Točilni noži so še bolj presenetljivi (tuji igralci pravijo senci daggers). Cena od njih - od 100 $ in več, odvisno od kakovosti. Zadnji bo že omenjeni lovski nož. To je najredkejša od vseh kož v kategoriji, in to doga vidim v igri, pojdite res legende.

Kako izgleda lovski nož

Če tega modela še niste videli, potem se na prvi pogled zdi nespodoben, vendar ne za pravega igralca. Tudi pri sami sliki lahko v modelu vidimo več očitnih prednosti pred drugimi modeli. Zunanjost rezila je okrašena s posebnimi "zobmi". Če bo v resnici takšen lovski nož prizadel osebo, potem, ko boste zagrabili rezilo skozi nožice, je to lahko smrtonosna poškodba človeškega telesa ali razdelitev kosti. V sredini je dolg kostanj, ki odteče kri, ki se začne nekaj centimetrov od akutne strani in se dvigne do peresa. Notranjost je tudi razdeljena na dva dela. Če izvajate bodičasti udarec, potem oseba najprej rani večino dela in majhna igra vlogo pritrditve. Ročaj je izdelan v klasičnem ameriškem slogu s prstnimi odtisi. Lažje je obdržati orožje, jih napadati in braniti.

Cena in razpoložljivost

Če igralec še nikoli ni slišal, koliko je lovski nož v COP: GO, potem lahko zanj številke postanejo pravi šok. Začetna cena je sedem tisoč rubljev, in ob istem času za takšne stroške, je takoj odvzeti bodisi zase, ali za nadaljnjo prodajo. Najvišji fiksni znesek na trgovalni podlagi je osemnajst tisoč iste valute. Ta razlika v ceni je posledica dejstva, da bo nož imel nagib (barvno obarvanost). Rezilo se bo razlilo iz svetlo rdeče v temno rumeno. Ročaj ostane s standardnim izgledomin izvirno črno. Mnogi ljudje ne marajo te cene, in želijo shraniti, vendar še vedno dobili tak model. Za take uporabnike obstajajo lovsko orožje. V njej je več kot petnajst različnih vrst kože, ki so že omenjene z vsemi želenimi noži. Stroški primera - od enega dolarja do več. Treba je vedeti, da je možnost izpadanja zelo nizka in lahko porabite veliko denarja in ne morete doseči želenega rezultata.
Mere in druge značilnosti
Natančne dimenzije lovskega noža iz COP: GO je težko določiti, saj je vsak del značilen po ovinkih in takšnih parametrih, kot je debelina rezila, tudi sami razvijalci ne vedo. Vsekakor je znano, da ima nož brez ročaja približno petnajst centimetrov dolžine. Pen - pet ali sedem več, skupna velikost pa je približno dvajset enot.

Med drugimi zanimivimi parametri je treba omeniti njegovo hitrost. Trnski udarec traja le 4 sekunde, rezanje pa je dvakrat več. Škoda se ne razlikuje od standardne, ker ima koža le vizualni učinek za orožje. Udar v hrbet bo usoden za igralca, penetracija oklepov pa je približno 85%. Ta model se prav tako ne razlikuje od običajnega noža. V konzoli, za ta videz, je ukaz weapon_knife_tactical. To so vse pomembne značilnosti, ki jih je treba zapomniti pri igranju s tem orožjem.

Namestitev kože

Če je uporabnik že kupil ali zlomil lovski nož iz ohišja v primeru: GO, potem je treba takoj narediti glavni. Estetski užitek za igralcaPomembno je, toda hvalisanje drugih ni nič manj koristno. V tem primeru bo ena ali dve umori z nožem dokazali, da imate takšno barvanje ne zaman in je pravi lovec. Ko je model kupljen, bo samodejno dodan v razdelek »inventar« odjemalca igre. Zato bomo iz bližnjice zagnali strelec in vstopili v to kategorijo. Tam, na zavihku "Oprema", odsek "Noži". Poiščite svoj lovski nož tukaj: CS, kliknite na desni gumb miške in izberite ukaz "Uporabi". Zdaj lahko uživate v resnični redkosti vsake tekme in presenetite svoje zaveznike skupaj s sovražniki.

Sorodne publikacije