Prehod pri iskanju "Prepovedanega znanja" v Dragon Age 2

Dragon Age 2 - najbolj priljubljena igra v žanru RPG, nadaljevanje prvotne Dragon Age. Tu se nadaljuje zgodba o svetu, v katerem se vojna med državami nikoli ne ustavi in ​​vse to moti sile, pošasti in zmaje. Igra se lahko imenuje eden največjih in največjih projektov v svoji niši v zadnjih 10 letih. Zaradi tega v Dragon Age 2, veliko stranskih quests, prehod, ki ni nič manj dolgočasno kot glavna zgodba. V članku boste izvedeli o prehodu "Prepovedanega znanja" v Dragon Age 2 od in do: kje ugotoviti, katere stopnje vključujejo nalogo, ki jo potrebujete, in katere naloge je treba rešiti med izvajanjem.

Kratek opis

Za začetek si poglejmo kratek opis problema. To iskanje je ena od stranskih nalog v drugem dejanju. Da bi lahko začeli "Prepovedano znanje" v Dragon Age 2, se morate držati enega pomembnega pogoja: rešiti življenje Idunne v prvem dejanju, ko se mimo "Sovražnikov med nami".


S pozitivnim rezultatom naloge bo vaš lik prejel skrivnostno pismo iz Idune, v katerem bo rečeno, da je treba najti čarobne knjige. Dela črne magije razpršena po Kirkwallu. Druga možnost za zagon "Prepovedanega znanja" v Dragon Age 2 je, da samostojno najdete eno od knjig na lokaciji in jo preberete. Potem se bo iskanje samodejno aktiviralo in boste lahko izvedeli vse podrobnosti in opis zgodbe v časopisu in kodah. Razmislite o niansah pri prehodu, ki si ga morate zapomniti med interakcijoiz vsake knjige.

Posebnost misije

Preden začnete obiskati točke z lokacijo potrebne literature, morate spoznati eno posebno nianso. Dejstvo je, da morate pri medsebojnem delovanju s katerokoli knjigo na tem seznamu narediti dve dejavnosti v strogem zaporedju: prebrati in uničiti. Ko najdete predmet in kliknete nanj, se na zaslonu prikaže odlomek iz knjige. Igralec lahko sam prebere vsebino ali pa preprosto zapre stran - v obeh primerih boste prejeli 2 točki lastnosti.


Po branju morate klikniti na gumb "Izbriši", ne da bi zaprli knjigo. Če dokončate ta postopek z vsakim predmetom, lahko dokončate misijo. Če poberete predmet in ga ne preberete, bo to ostalo nepotrebna obremenitev v inventarju. Poleg tega brez branja in nadaljnjega uničenja ne boste mogli dokončati naloge do konca. S tem razvojem dogodkov v vaši torbi bo 5 nepotrebnih knjig brez možnosti prodaje in tudi ne bo uspelo pri zaključku drugega dejanja. Ta vrsta napake "Prepovedanega znanja" v Dragon Age 2 vas pričakuje, če ne boste vnaprej obveščeni.

Lokacija knjig

Govorimo o lokaciji iskalnih predmetov na lokaciji:
 • Cerkev. Pojdite na balkon in bodite pozorni na desno steno pred vhodom. Po interakciji s knjigo so demoni in duhovi, bodite pripravljeni!
 • Trdnjava vikarja. Pojdi v glavno dvorano s prestolom.
 • Raztrganina obale. Pri vnosu lokacije pojdite na vrhpot do samega konca. Tam je majhna jama. Po uničenju knjige bodo uporniki iz mrtvih!
 • Bone Yama. Tukaj morate najti pravo desno jamo, na koncu katere je knjiga.
 • Pozabljena taiga. Težko je doseči. Preden dobiš knjigo, se moraš boriti z demoni in golimi.

  Nadaljevanje iskanja

  Ko ugotovite, kje so knjige v »prepovedanem znanju« v Dragon Age 2 in jih uničite, nadaljujte do zadnjega dela naloge.
  Igre herojov z njegovo razvezanostjo naj gredo v Cloaco, kjer se nahaja nov odprt predor. Kraj bo označen z oznako na zemljevidu. Preden greste tja, se prepričajte, da dopolnite zaloge zelene mane in zdravja, kot tudi prenesete sposobnosti skozi točke, ki ste jih zaslužili za knjige. V nevarni koči, poleg sovražnikov na visoki ravni, obstajajo mojstrske pasti. Zato je najbolje, da sprejmete soigrače nekoga, ki jih lahko odstrani. Na koncu jame Black Grimwar čaka, da vas uničijo. Potem bodo močni nasprotniki. Ne podcenjujte jih, ker je vsak od njih veliko močnejši od običajnih pošasti v tej ječi. Pred uničenjem lahko preberete Black Grimwr in dobite 2 točki za to. V tem primeru bo naloga "Prepovedano znanje" v Dragon Age 2 dodeljena po uničenju vseh pošasti.

  Nagrada

  Za misijo boste prejeli dosežek, 3-20 zlatnikov iz glavnega šefa, 1 tisoč izkušenih točk za branje Black Grimaud, 750 točk izkušenjza uničenje knjig, 250 točk za boj z vsakim demonom. Poleg zanimive zgodbe »Prepovedano znanje« v Dragon Age 2 dobite tudi precej ugodno nagrado in bonus. Poleg tega, za shranjevanje knjig, dobite +5 za odnos z Merrill, in za uničenje vsakega od quests, dodajte 10 neugodnih točk.
 • Sorodne publikacije