Pametni telefon Homtom S8: pregledi, pregledi, pregledi, specifikacije

Čarovniki iz nebesnega imperija se ne snap, in klon priljubljenega Galaxy S8 se je pojavil na domačem trgu mobilnih pripomočkov. Še več, Kitajci se niso niti trudili spremeniti črk v imenu svoje naprave in levo, kot je - pametni telefon Homtom S8.

Videz naprave skoraj popolnoma kopira omenjeni model korejskega velikana, kar ne pomeni, da gre za notranjo komponento. Ampak vse je v redu. Tako je junak današnjega pregleda - Homtom S8 - pametni telefon kitajskega proizvajalca. Analizirali bomo glavne značilnosti pripomočka, njegove prednosti in slabosti ter izvedljivost nakupa te naprave.


Paket

Pametni telefon je pakiran v lepo in ne izgleda kot modra škatla Samsung. Na sprednji strani lahko vidite samo ime blagovne znamke in za mehko specifikacijo pripomočka, ki navaja najbolj "okusne" lastnosti Homtom S8. Na koncu so etikete, črtne kode in drugo koncesijsko spremstvo.
Paket vključuje:
 • samo napravo;
 • napajalnik;
 • kabli in USB OTG;
 • sponko za zatikanje kartice SIM;
 • zaščitna folija;
 • dokumentacija;
 • garancijske obveznosti.
 • Paket je skromen, vendar je za proračunski model več kot sprejemljiv - vreden je le en kabel OTG. Zato je treba pokrov za Homtom S8 in druge dodatke kupiti posebej.

  Videz

  V distribucijskem omrežju so na voljo štiri barvne različice: črna, siva, zlata in modra.Zadnja gama je še posebej privlačna, kot je večkrat omenila lepa polovica človeštva v svojih kritikah o Homtom S8.


  V črni verziji je pametni telefon skoraj enak kopiji »Samsung«. Izjema pri tem je zadnja plošča: ali so bili podobni materiali patetični, potem so oblikovalci želeli sijati, na splošno, vizualno in taktilno - to je drugače. Zahvaljujoč vsestranskim in kompetentno izmerjenim meram, je pametni telefon v dlani kot vtič. Pri tankih ženskih ročajih je ergonomija rahlo oklepajoča, vendar ne kritična, tako da očitne slabosti pri oblikovanju izrazov uporabnikov v svojih odzivih na Homtom S8 ne omenjajo.

  Značilnosti oblikovanja

  Sprednja stran pametnega telefona je kaljeno steklo, ki ustreza. Na vrhu zaslona je kamera s sprednjim pogledom, senzorji in mreža zvočnikov. V črni verziji barve praktično niso vidne, v drugih spremembah pa so jasno vidne. Zadnji pokrovček je dobil glamurozno svetlečo prevleko, zato se praske, odtisi, prah in druga umazanija zbirajo kot sesalnik. Zato bo takoj potrebno kupiti vsaj nekakšno prevleko. Kritična napaka "Samsung" inženirji "Khomotom" ni ponovil: senzor prstnih odtisov tukaj se nahaja pod očali zadnje kamere, in nekako škoda je zdaj opazno bolj zapletena. Obstaja tudi izbruh, hrup pa je pod mikrofonom.
  V veselje mi je, da je 8-milimetrski deviusov okvir narejen iz kovine. Na njej so na desni strani tipka za glasnost in gumb izklopi napravo. Leva linija je prazna. Spodnji del je rezerviranpod plastičnimi čepi za antene in luknjo za glavni zvočnik. Na voljo je tudi mikro USB priključek in glavni mikrofon. Zgornji del je hibridni vmesnik za nano in mikro sim kartice ter podobne vtiče za plastične antene. Sodeč po odzivih na uporabnike Homtom S8 so precej zadovoljni z lokacijo vmesnikov in brez resnih pripomb glede tega vprašanja, ki jih ne izražajo.

  Zaslon

  Devays je prejel 57-palčni zaslon, ki deluje na matrici IPS. Dovoljenje v 1440 x 720 pikslih je dovolj za takšno diagonalo. Pikselacija na zaslonu je nevidna, tudi če jo posebej pogledate.
  Slika na izhodu izkaže, da je bogata in kontrastna, vendar je pregled kota Homtom S8 še daleč od želenega: barve začnejo popačiti celo z rahlim nagibom zaslona. Ampak to je težava vseh pripomočkov v segmentu proračuna. Zato te kritične točke ni mogoče imenovati. Terenski testi Homtom S8 so pokazali, da so na ulici, na sončen dan, informacije bolj ali manj berljive, to pomeni, da je svetlost zaslona dovolj za udobno delo v času dneva, da ne omenjamo prostorov. Ni občutka za občutljivost zaslona, ​​kot tudi za multitouch sistem (pet dotikov).

  Kamere

  Glavna kamera Homtom S8 je prejela matriko 16 MP. Toda to je v glavnem interpolacija 13 Mp. Proizvajalec je to dejstvo skril v specifikaciji, toda tudi najpreprostejši preskusi na klopi so pokazali to prevaro.
  Snemanje podnevi ne povzroča resnih pritožb, razen če je slika povečana, je očiten "kreten" jasnih predmetov, v drugi pa -trden srednji kmet Toda ponoči se uporabniki fotoaparatov pogosto pritožujejo v svojih pregledih na Homtom S8. Kakovost hrupa je brezmejna in nič za razstavljanje pri nočnem snemanju preprosto ni mogoče. Sprednja kamera je opremljena s standardnim 5-megapikselnim modulom, ki se ukvarja z avatarji in daje vsaj nekakšen video klic na kurirje.

  Učinkovitost

  Niz čipov v pametnem telefonu je povprečen: procesor serije Mediatek MT6750T na osmih jedrih in pospeševalnik "Mali T860". Zlasti uporabniki so bili zadovoljni z obsegom operativnega in vgrajenega pomnilnika - 4 GB oziroma 64 GB.
  Razpoložljive funkcije z glavo so dovolj za popolno delovanje vmesnika in zagon katere koli aplikacije. V zvezi s "težkimi" in sodobnimi igračami je v tem primeru treba prilagoditi grafične nastavitve na minimum, pod pogojem, da bo program na tem video pospeševalniku sploh deloval.
  Če 64 GB notranjega pomnilnika ni dovolj, lahko znatno povečate količino pomnilnika za uporabniško definirane datoteke z uporabo zunanjih SD kartic do 128 GB. Vključite se z zmogljivostjo pripomočka je precej težko, saj je za proračunski model naprava prejela precej dober nabor čipov, tako da imamo tukaj velik plus.

  Delo brez povezave

  Pametni telefon je dobil zelo dober akumulator s 3.400 čarovnijami. Če menite, da "polnjenje" pripomočka ne kaže požrešnosti, lahko trajanje baterije imenujemo zadovoljivo. Če napravo uporabljate v kombiniranem načinu(internet, video ura, SMS, telefon), potem bodo stroški dovolj za ves dan. Polna obremenitev, ki je resna igra in video na Full HD, bo postavila baterijo ur v petih, kar je zelo dober rezultat v primerjavi z drugim bratom Android. Na splošno, sodeč po ocenah, so uporabniki zelo zadovoljni z življenjsko dobo baterije, še posebej, ker je dobra polovica konkurenčnih analogov opremljena z elementi iz leta 2000 in še manj čarovnikom.

  Če povzamemo

  Torej, "Homot S8" je plagiat Sassung S8 in v najbolj drzni obliki. Ampak naj to obravnavajo korejski in kitajski odvetniki. Domače potrošnike zanimajo predvsem cene in donosnost pametnega telefona. In s tem je naš respondent v redu. Njegovih devet z tisoč tisoč rubljev, ki jih pripomoček dela. Med drugimi modeli iz nebesnega cesarstva, ki kopirajo srečen model SamSung, se je "Khomtom" izkazal za najbolj zanimivega in se je pokazal le na najboljši strani. Vsi tisti, ki so imeli radi Samsung originalno zasnovo serije S8, in ne želite preveč plačati za resno napravo, lahko varno priporočite ta pripomoček. Prav tako je vredno opozoriti zainteresirane v "Khombo S8", da je pametni telefon redko najdemo v običajnih distribucijskih omrežjih, in ga je mogoče kupiti na straneh "AliExpress" in podobnih virov. Tako pridobljene zasluge v večini primerov je treba preleteti, zato bodite pripravljeni preživeti več kot eno uro pri preučevanju metod in metod prilagajanja kitajske mobilne tehnologije ruski realnosti ali plačilu določenega zneska.na vrh specializirane službe. Slednja možnost je najbolj neboleča tako za pametni telefon kot za uporabnika, zato je najbolje, da ne tvegate in oddajate 600-800 rubljev za pravilno ponovno nastavitev pripomočka. Prednosti modela:
 • odlična zasnova (skoraj natančna kopija S8 iz »Samsung«);
 • dobri materiali in kakovostna montaža;
 • dobra zmogljivost baterije;
 • odlična komunikacijska kakovost in sinergija z domačimi omrežji;
 • je zelo pameten "nadev".
 • Slabosti:
 • povprečne kamere;
 • neprozorno telo;
 • majhni koti gledanja.
 • Ocenjeni stroški pripomočka - od 9 do 7 tisoč UAH (platforma AliExpress).

  Sorodne publikacije