Prilagajanje Samsung Smart TV. Postopek ukrepanja

Prilagajanje Samsung Smart TV - čeprav je to precej zapletena operacija, vendar pa ima moč, da upravlja celo na novo ustvarjenega in slabo usposobljenega uporabnika. To bo v okviru tega gradiva v fazah.

Kaj izbrati?

Nastavitev "Samsung Smart TV" se lahko izvede na enega od dveh načinov:
 • z lastnimi silami.
 • Z vključitvijo ustreznih strokovnjakov.
 • V drugem primeru morate plačati precej veliko količino, vendar bo vaša TV-naprava konfigurirana tako, da bo ustrezala vašim potrebam. V prvem primeru to storite sami. Čeprav prodajajo podjetja in zastrašujejo kompleksnost postavitve pametne televizije, je pravzaprav mogoče storiti vse, ne da bi pri tem sodelovali tretji pomočniki.


  Splošni postopek

  Postopek za vzpostavitev naslednjega multimedijskega centra je naslednji:
 • sestavljanje in namestitev naprave.
 • Realizacija preklopa v celoti.
 • Vključitev in naloge začetnih parametrov.
 • Poiščite vse razpoložljive TV-kanale.
 • Posodobite sistemsko programsko opremo in namestite vse potrebne pripomočke.
 • Testiranje naprave.
 • Montaža

  Namestitev Samsung Smart TV se začne z lokacijo naprave. V bistvu omejitev v tem primeru izhaja iz preklopne točke. Prvič, v ta namen mora obstajati vsaj ena brezplačna vtičnica za organizacijo napajanja multimedijske naprave. Drugič, kabelska TV signal na ta kraj brez težavnaj dosežejo. Nazadnje, tretja omejitev izhaja iz dostopa do interneta. Če je načrtovano, da bo za preklapljanje uporabljen sukani par, ga je treba enostavno razširiti tudi na to mesto. Če uporabljate Wi-Fi, mora biti kakovost signala brezžičnega omrežja popolna.


  Po izbiri lokacije medijske naprave jo zbiramo. Pri montaži na vodoravno površino uporabljamo komplet nosilcev in zobnikov. V nasprotnem primeru pri montaži na navpično steno ali drugo površino kupimo komplet za namestitev in uporabo.

  Povezava

  Za namestitev "Smart TV" morate dokončati vse povezave. Za začetek postavite napajalni kabel en konec v vtičnico naprave. Nato v ANT IN priključek napajamo signalni kabel s televizijskimi kanali. Na zadnji stopnji, če je potrebno, povežite zviti par z vhodom RJ-45. To se stori le, če se načrtuje uporaba informacij za pridobitev informacij s svetovnega spletnega mesta. Nastavitve Wi-Fi bodo opisane v naslednjem odstavku.

  Naloge za začetne nastavitve

  \ t
  Naslednji korak je omogočiti in nastaviti skupne parametre za Samsung Smart TV. V prvem oknu poizvedbe se bo prikazal seznam jezikov, v katerem boste morali izbrati ruski jezik. Nato sta določena lokacija naprave in časovni pas. Prikazan je tudi trenutni datum. Vse te parametre je treba pravilno nastaviti. V nasprotnem primeru je v lupini programa nekaj možnostimorda ne bo delovalo. Poleg tega so nastavljeni tudi parametri brezžične povezave. V ta namen pojdite v meni Nastavitve (kliče ga gumb na daljinskem upravljalniku s sliko orodja). Nato izberemo podpostavko »Omrežje« in nastavimo parametre slednjega. Za brezžično povezavo so za omrežje navedeni omrežno ime, geslo, dostop do njega, omrežni naslov (dinamičen ali statičen, slednji mora biti določen v ustreznem polju). V primeru žične povezave morate določiti samo naslov naprave LAN.

  Iskanje kanalov

  Prvi korak pri konfiguriranju Samsung Smart TV je iskanje kanalov. V ta namen v vključenem multimedijskem centru pojdite v točko menija "Nastavitve" po zgornji metodi. Nato izberite element "Channels" in podpostavko "Auto-tuning". Naprava vas nato pozove, da določite vir signala. To je lahko običajna antena, ampak komplet satelitske opreme, kabelski ponudnik. Ko je ta parameter določen, se začne postopek iskanja razpoložljivih televizijskih programov. Po izpolnitvi je seznam obvezen.

  App Store in pripomočki

  Naslednji korak je posodobitev sistemske programske opreme. To storite tako, da na priloženem TV-ju izberete meni z nastavitvami »Nastavitve«, v njem najdemo podpostavko »Posodobitev«. Postopek začnemo in pričakujemo njegovo dokončanje. Izstopite iz tega menija in pojdite v meni "Smart TV" (kliče ga gumb s sliko "house"). Najdemo ga tukajpododdelek "Samsung Apps". Naprej namestimo programe za »Samsung Smart« po lastni presoji. Priporočljivo je, da bodite pozorni na pripomočke Ivi in ​​Tvigle. Imajo veliko prostih filmov in druge vsebine. Prav tako ne bo odveč zaradi istega razloga za namestitev in Y outube. Vse drugo je že izbrano na podlagi naših preferenc. Tudi trgovina ima podroben opis vsake aplikacije in jo je treba pred namestitvijo temeljito pregledati. Obstajajo tudi viri aplikacij drugih proizvajalcev, vendar uporaba ni priporočljiva. V trgovini niso bili preizkušeni in lahko poškodujejo programsko lupino televizorja.

  Mnenja

  Eden najboljših televizorjev doslej je Samsung Smart TV »Ocene lastniki se osredotočajo na povečano stopnjo funkcionalnosti programske opreme in razširjen nabor programske opreme. Nobena druga konkurenčna platforma s takšnim kompletom se ne more natančno pohvaliti. Hkrati pa tehnične specifikacije pri njih niso slabše od analogov in stroškovno primerljive. Izkazalo se je, da televizijske rešitve te blagovne znamke v bistvu nimajo slabosti.

  Zaključek

  Ta material je bil korak za korakom in dosleden opis nastavitve "Samsung Smart TV". Nič zapletenega v tej operaciji. Vsakdo lahko z njo ravna natančno.

  Sorodne publikacije