Kako namestiti Google Play Meizu: Navodila

Pametni telefoni kitajskega proizvajalca Meizu pridobivajo izjemno popularnost med uporabniki iz Rusije in držav neodvisnih držav. So produktivni, videti dobro in niso zelo dragi. In to je ista mešanica, ki lahko privabi potencialnega kupca.

V pametnih telefonih je vse dobro: polnjenje strojne opreme, firmware z firmware, kapacitivna baterija. Vendar pa obstaja ena pomanjkljivost: dobavljajo se brez nameščene storitve Google Play. In ta aplikacija je nujno potrebna za vsakega uporabnika. Kako namestiti Google Play Meizu? To je vprašanje, ki ga zdaj gledamo.


Zakaj Google Play ne namesti Meizu?

Zgodilo se je, da so se inženirji podjetja odločili, da te aplikacije ne bodo vgrajeni v programsko opremo naprave. Razlog za to se zdi povsem pravilen: medtem ko naprava doseže končnega uporabnika, se aplikacija večkrat posodobi. Zato bo na pametni telefon nameščena zastarela različica s posledicami. Kakšne so posledice? Drugi proizvajalci pametnih telefonov ponavadi ne prestrašijo. Kakorkoli že, na pametnih telefonih "Meizu" ni "trga". In to nas pripelje do vprašanja, kako namestiti Google Play Meizu.
Kot za sive stroje, tiste, ki sploh niso namenjene za ruski trg, potem "trg" na njih ne more biti a priori. Če ste lastnik take naprave, potem je vaša izbira majhna. Vseeno spremenite vdelano programsko opremo v mednarodno. Zdaj pa bomo razstavili uradne telefone, ki so na domačem trgu. Namestite pametne telefone Google PlayMeizu ni tako težak, kot se zdi na prvi pogled. Torej, začnimo.


Priprava stroja

Najprej se morate prepričati, da imate nameščeno najnovejšo različico operacijskega sistema. To naredite tako, da preverite posodobitve. Nato morate dovoliti namestitev programov prek mobilne povezave (če jo uporabljate). Še vedno morate omogočiti namestitev iz neznanih virov. Nekateri modeli naprav morajo celo ponastaviti napravo na tovarniške nastavitve. Bodite previdni! S tem dejanjem boste odstranili vse osebne uporabniške podatke: stike, slike, glasbo in tako naprej. Morda boste morali ponovno zagnati napravo, da boste uporabili vse spremembe. Torej, kako namestiti Google Play Meizu? Nadaljujmo z aktivnim delovanjem.

Postopek namestitve

Kako namestiti Google Play Meizu? Pregled vseh namiznih računalnikov je nedvoumen. Na eni od njih boste videli bližnjico Hot Apps. V ruski različici - "Best". To je nenavaden "trg" za vozila Meizu. Med drugim lahko najdete želene Googlove storitve. Tukaj je tisto, kar moramo namestiti. Če želite to narediti, kliknite ustrezno ikono in potrdite vse namestitvene korake. Prosimo, upoštevajte, da je za uspešno namestitev programa potrebno imeti delujočo internetno povezavo. Kakorkoli že, brez njega.
Po končanem postopku namestitve vas bo naprava prosila za ponovni zagon. To je potrebno, da se operacijski sistem registrira in sprejme vse sprejete spremembe. Po ponovnem zagonu pametnega telefona bo dovolj, da zaženete novo nameščeno aplikacijo. Google Play redko objavljaNapake pri poskusu zagona ali namestitve katere koli aplikacije prek »trga«. In zdaj se bo začelo naslednje poglavje našega opusa. Reševanje težav z Google Play na pametnih telefonih Meizu.

Možne težave in kako jih popraviti

Torej, kako namestiti Google Play Meizu, smo jih že razstavili. Ampak to še ni vse. Morate vedeti, kako rešiti najpogostejše težave z "trgom". Ni jih veliko, so iste vrste in ne potrebujejo strokovnega znanja za odpravo. Če se po namestitvi na »trgu« pojavi napaka, se morate povezati z Google Računom. To lahko storite v nastavitvah same trgovine. Če nimate računa, vas bo aplikacija prijazno povabila, da jo ustvarite. Druga pogosta napaka je nezmožnost vzpostavitve povezave z Googlovimi strežniki. Tukaj morate preveriti dovoljenje za prenos, če ste povezani prek mobilnega omrežja. Včasih pomaga ponastaviti pametni telefon na tovarniške nastavitve.
Tudi trg lahko povzroči notranje napake, povezane s samo aplikacijo. To lahko pomaga pri ponastavitvi trgovine. Najprej morate odstraniti »Market«, nato ponovno zagnati telefon in ga znova namestiti s ponovnim zagonom. Če imate "sivi" stroj, lahko pride do težav z združljivostjo. Operacijski sistem naprave morate posodobiti na najnovejšo različico in poskusiti znova. Toda v primeru "sivih" naprav ni nobenih jamstev.

Zaključek

Torej že veste vse o tem, kako namestiti Google Play Meizu. Omenjene so bile tudi morebitne napake po namestitvi. Še vedno je treba upoštevati, da je vlogaGoogle-ova trgovina močno poenostavi življenje vsakega uporabnika, saj je najbolj iskan iskalnik za prave aplikacije za Android. Obstajajo brezplačni programi in igre ter njihove plačane različice. Torej namestite to aplikacijo je vsekakor vredno. Z njim lahko tudi posodobite nameščene programe na trenutno različico. In kako ga namestiti, smo ga že razstavili.

Sorodne publikacije