Najbolj nenavadni pripomočki na svetu: pregled, funkcije in pregledi

Vsako leto v mnogih državah poteka razstava potrošniške elektronike, imenovana CES. Z obiskom si lahko ogledate veliko zanimivih in nenavadnih pripomočkov, ki ljudem olajšajo življenje. Izvajali bodo svoje funkcije, pomagali pri športu. Pogosto pa proizvajalci poskušajo najti nekakšno inovativno tehnologijo. Na koncu dobimo čudne in nenavadne možnosti. O njih bomo govorili v članku. Poglejmo zanimive pripomočke, ki lahko izboljšajo življenje vsake osebe. Njihove funkcije so resnično iskanje, zato morate biti pozorni na te naprave.

Intelligent hair brush Coach Coach

Ta pripomoček stane 200 $. Vse ženske radi česajo. Veliko moških je tudi vesel, da skrbijo za svoje lase. Zahvaljujoč tem glavnikom lahko obrežete videz osebe. Poleg tega bo s takšnim pripomočkom z lahkoto prinesel življenje slikan in zlomljen las. Da bi ustvarili takšen izdelek, sta se združili Kerastase, L'oreal in Withings.

Tako se je pojavil tudi Coach coach. Postala je tako priljubljena kot drugi nenavadni pripomočki. Čopič Coach Coach je prejel veliko količino senzorjev. Zakaj jih potrebujejo? Omogočajo vam, da razumete, kateri lasje so poškodovani, in ki jih je treba izdelati še malo več. Vse podatke po delu z napravo si lahko ogledate v mobilni aplikaciji.

Maska za šal s funkcijo ocenjevanja kakovosti zraka

Taka naprava, ki bo šlaimenovan Wair. Masko za šal lahko uporabite za zaščito osebe pred škodljivimi snovmi. Poleg tega lahko ta pripomoček določi kakovost zračnega ohišja. Vse podatke in poročila lahko analizirate na uradni spletni strani ali v mobilni aplikaciji.

Vibracijske kratke hlače

Ta vrsta oblačil je bila ustvarjena za boljšo orientacijo v neznanih prostorih. Kako deluje tehnologija? Vibracija se pojavi takoj, ko je položena pot v navigacijskem modulu in se zabeležijo odstopanja od ceste. Poleg tega so kratke hlače sposobne razumeti, koliko lastnik sporočil in neodgovorjenih klicev. Če ni sporočil, ne morete pogledati v telefon. Je tako? Razvijalec tega nenavadnega pripomočka za moške je Spinali Design.

Razumna reed

Podjetje iz Francije je lahko ustvarilo pametno trstico. To bo odličen dodatek za starejšo osebo. Sistem samodejno oceni aktivnost posameznika v zadnjem dnevu. Na primer, če oseba pade ali zgreši zavest, bo trs hitro pomagal. Obvestilo o rezultatih bo poslano po elektronski pošti ali prek klica.

Sandale za navidezno resničnost

To je čevlje Taclim VR. Uporablja se samo za potopitev v virtualno resničnost. Tehnika, ki so jo razvili Japonci, je delala v podjetju Cerevo. Čevlji so sposobni ustvarjati taktilne občutke, ki so značilni za različne površine. Z njihovo pomočjo lahko oseba razlikuje med površino, ki jo premika v virtualnem svetu -s travo, vodo, peskom ali drugo vrsto prevleke. Torej je vse, kar je tukaj, izvedeno čim višje. Japonci so poskušali ustvariti veliko različico čevljev.

iGrow sistem za stimulacijo rasti las

Drug nenavaden pripomoček, povezan z lasmi. Nihče ne želi izgubiti las. Opisana naprava se nanaša na moške vrste opreme, vendar jo lahko uporabijo vsi. Čelada iGrow lahko zaradi svojih laserjev in diod poveča dolžino las. Mimogrede, to je že dolgo povedano na internetu. Proizvajalec trdi, da žarki spodbujajo hitro rast človeških las. Isti sistem obnavlja in folikle.

Hladilnik s pametnejšim hladilnikom

Če je oseba utrujena gledati v hladilnik, lahko uporabite posebno kamero, ki vam bo prihranila čas. Naprava bo opazovala, kaj je v hladilniku. Fotografije in videoposnetki se pošljejo lastniku pametnega telefona. Zaradi tega bo kupec lahko preveril, kaj je v njegovem hladilniku in kaj ne.

Vadbena kolesa za otroke Think & amp; Naučite se pametnega cikla

Fisher-Price Company je ustvaril simulator za majhne otroke. Otrokom omogoča, da se razvijejo tako fizično kot psihično. Exercise Bike ima povezavo s tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom, ki deluje na platformi Android. Za usposabljanje se uporabljajo posebni programi. Ustvarjajo jih proizvajalci in razvijalci drugih proizvajalcev. Ta vadbeni koles je dobil še en zadah. Njegov prvi nastop je bil leta 2007leto Razvijalci trdijo, da ta naprava otrokom omogoča igranje. Povprečna cena naprave je 150 $.

Geko pametna piščalka

Še ena zabavna naprava, ki jo je mogoče dodati na seznam najbolj nenavadnih pripomočkov na svetu, je pametna piščalka. Ko mu lastnik zacne pisati, lahko pošilja besedilo, kliče ali piše e-pošto. V tem primeru je zapis o tem, kaj se dogaja okoli osebe.

Hlače-boksarice z zaščito pred škodljivim sevanjem

Nobena od zgoraj opisanih možnosti se ne bo primerjala s kratkimi boksarji iz Spartana. Ustvarjalci dejal, da lastniki takšnega perila ne sme motiti - to ščiti pred radiofrekvenco, kar je precej škodljivo. Spartan potreben za varnost. Sevanje telefona, ki je včasih precej resno (vpliva na plodnost moških), ne bo več motilo fanta.

C Sleep od GE

Nenavadni domači pripomočki so že dolgo časa izumljeni v obliki svetilk, ki so vključene s pomočjo pametnega telefona. Čeprav v Rusiji takšne naprave niso dovolj, pa se kljub temu srečajo. General Electrics proizvaja inteligentne žarnice. Serija C Sleep spremeni barvo glede na čas dneva. V bistvu je barva sonca podvojena. V jutranjem modrem odtenku, podnevi je rumena, zvečer je oranžna.
Zaradi te ulične razsvetljave se ujema s prostorom. Je dobro? Seveda! Živčni sistem in oči ne bodo moteni zaradi nenehnih sprememb v osvetljenosti. Razvijalec opisuje, kaj s pomočjouporaba takšnih žarnic je veliko lažje prebuditi. Na kosilu bo človek dobil veliko vitalnosti, zvečer pa bo lastnik pripomočka zlahka zaspal.

C Life from GE

Druga sprememba žarnic ima svoje posebnosti. Ti modeli, kot običajne žarnice, so poplavljeni. Če se zgoraj omenjena možnost uporablja v spalnici ali otroški sobi, je C Life nameščen v drugih prostorih. Vsakdo želi te izredne pripomočke kot darilo. Na račun brezžičnih modulov lahko s pomočjo telefona nadzorujete tri žarnice. V tem primeru se uporablja samo pripomoček in nič drugega ni izpuščeno. Poleg tega, če nadzirate vključitev ali izključitev svetlobe prek pametnega telefona, lahko zmanjšate svetlost svetlobe. Ta možnost je še posebej uporabna za tiste ljudi, ki delajo ves dan z računalnikom, njihove oči pa so osvetljene do konca dneva. Treba je opozoriti, da vsi pripomočki delujejo samo na platformi Android.

Telefon, ki ga je mogoče oprati

Kyocera, s sedežem na Japonskem, se je odločila, da bo v pametne telefone premagala pomanjkanje vode. Rezultat poskusa je bil pametni telefon Digno Rafre. Ta elektronski nenavaden pripomoček si zasluži pohvalo. Lahko ga sperete pod pipo, saj je ta telefon vodoodporen. Naprava lahko prenese temperature do 43 stopinj. Lahko se opere z navadnim milom, ki ne poškoduje telesa in materiala - dobro so zaščiteni. To je uporaba tehnologije IP 58. Vključeno z napravo je raca, ki lahko "teče v plavanju s telefonom. Vse druge značilnosti srednje ravni in se ne razlikujejo veliko odtelefonov drugih proizvajalcev.

Divo-svetilka

Sodobni nenavadni pripomočki niso omejeni le na gospodinjske aparate in naprave. Tehnologije so dobile običajne svetilke. Zdi se, da bi bilo lažje? Dovolj, da vstavite baterijo - in jo lahko uporabite. Trenutno je svetilka, ki deluje iz vročine rok. Ta pripomoček velja za najbolj okolju prijazen. Hkrati bo lahko vedno delal. Dovolj je, da segrejete svoje roke, če je to potrebno. Tukaj morate pritrditi prst na posebno ploščo na napravi. Hitro pretvarja toploto v električno energijo. Takšna svetilka je nepogrešljiva stvar. Še posebej bo koristno, če ni svetlobe in prazni pametni telefon. Idealno za pohodniške izlete, kjer ni mogoče polniti baterije.

Inteligentne tehnologije so prihodnost

Članek navaja veliko manj tehnoloških inovacij, kot so v resnici. Obstajajo tudi tipkovnice, ki lahko s pomočjo laserja, očal virtualne resničnosti projektirajo ključe na površino itd. Čas se nenehno premika in s tem napreduje v tehnologiji. Pogosto ustvarjene in nenavadne pripomočke za kuhinjo. Zdaj se razvijajo z neverjetno hitrostjo. Veliko tehnologij zastarelo dovolj hitro. Po nakupu pametnega telefona, bo leto kasneje oseba postala lastnik zastarele različice. Postavlja se vprašanje, ali bi morali biti pozorni na tehnologijo in morali kupiti nekaj. Seveda je potrebno! Torej ljudje ne morejo samo olajšati svojih življenj, ampak jih tudi zaščitijo, kot smo razpravljali zgoraj.Na splošno je vsaka oseba zainteresirana, da ve, katere so najbolj nenavadne pripomočke na svetu. Ni nujno, da takoj po posodobitvi pametnega telefona kupite novo različico. Oseba, ki lahko pravilno in zanimivo prilagodi svoj pametni telefon, ne bo nikoli imela težav s pomanjkanjem funkcionalnosti. Mimogrede, pregledi o nenavadnih pripomočkih v omrežju so odlični. Kupci čakajo na posodobitve, da bi videli, kaj nove tehnologije lahko. Takšne prilagoditve so zelo priljubljene. Praktično nimajo slabosti in se pogosto uporabljajo. V Ruski federaciji so malo znani. Zato bodo prebivalci te države zanimali dejstvo, da lahko telefon umivate pod pipo z milom. Lepo nakupovanje!

Sorodne publikacije