Storitve Google Play. Namestite programsko opremo

Do danes obstaja veliko število operacijskih sistemov, tako za računalnike kot za telefone. Na primer, za računalnike je to OS Windows ali Linux. Še vedno pa je v tem trenutku najbolj zahtevna "vetrovi". Za telefone, ki zdaj vodijo tri glavne operacijske sisteme, so: "Android", "Ayos" in "Winds". Čeprav je "Windows" priljubljen na svojem področju, vendar "Android" zasenčil skoraj vse pripomočke. Poglejmo, zakaj je Android tako priljubljen med storitvami Google Play in kako jih namestiti.


Android je najboljši OS

Android OS vedno tekmuje z Ayosom. Vendar uporabniki, ki so izbrali »Android«. Zakaj tako? To je enostavno in enostavno, v resnici, telefoni na tem operacijskem sistemu so veliko cenejši kot Ayos, in veliko lažje pri njihovi uporabi, ne omejujejo svoje uporabnike v nič, v nasprotju z "Apple", na katerem igra-download to je brezplačno. Lastnik najbolj priljubljenega operacijskega sistema v našem času je podjetje "Google". Zato lahko v večini telefonov pri nakupu pripomočka vidite, da so storitve Google Play nameščene. Če jih želite uporabljati, morate imeti le Gmailov račun. Zakaj Google namesti storitve Google Play? Po eni strani je zelo dobro, da podjetje takoj šiva storitve, saj pripomoček postane bolj funkcionalen in ljudje lahko sinhronizirajo svoje podatke z Google računom. Po drugi strani pa potrebujejo vsi uporabniki te programske opreme? Ker nekateri uporabnikipritožujejo, da službe nalagajo svoj telefon in "jedo" RAM. Poglejmo, kakšne so storitve in kaj potrebujejo na pametnem telefonu?


Delo Googlovih storitev

Prvo, kar storitve opravljajo pomembno funkcijo, je sinhronizacija osebnih podatkov uporabnika z Google Računom. Vsak lastnik naprave Android lahko poveže Google in sinhronizira pripomoček z virtualnim skladiščem. To mu omogoča dostop do map iz katere koli naprave. Lahko je telefon, tablični računalnik ali računalnik. Google Play lahko tudi varnostno kopira vaše podatke s pomočjo nameščene storitve. Datoteke so shranjene v storitvi Google Drive. " In če ste pomotoma izbrisali podatke, jih lahko obnovite iz oblakov. Zelo uporabna funkcija je prost dostop do aplikacij s programom Play Market. Absolutno vsak uporabnik lahko brezplačno prenesete brezplačno, kot brezplačno in plačano aplikacijo na telefon dobesedno v nekaj sekundah. Če ste program kupili, bo za vedno ostal na vašem računu. Tudi če odstranite aplikacijo, jo lahko kadar koli namestite. Posodabljanje programske opreme je prav tako uporabna značilnost storitev. Če nastavitve v Market Plot nastavite tako, da bodo vaši programi posodobljeni, se bo, ko se povežete z Wi-Fi, program, ki bo zagnal razpoložljive posodobitve, samodejno posodobil.

Kako namestim Google Play na Android?

Te storitve je težko odstraniti s telefona, vendar obstajajo posebni pripomočki,kdo lahko to stori. Namestitev storitev Google Play ni pretežka. Za namestitev boste potrebovali le računalnik, internet in telefon s kablom USB. Pojdimo na navodila za namestitev:
 • Pojdite na uradno spletno stran »Google«.
 • Iščete posebno datoteko, imenovano Google Play Services.
 • Nato prenesite datoteko v računalnik.
 • Telefon povežite z računalnikom prek kabla USB.
 • Nato program namestimo v standardni način.
 • Po namestitvi boste videli sporočilo "Storitve Google Play - Aplikacija je nameščena." Storitve ste uspešno namestili v telefon.

  Zaključek

  V tem članku ugotovimo, katere so storitve "Googla" in jih po potrebi obnovimo. Priporočamo, da sistemskih programov ne odstranjujete v prihodnosti, saj bodo prej ali slej koristne za vas.

  Sorodne publikacije