Kako spremeniti spol v "Avatars" in je to mogoče?

"Avatar" je zelo priljubljena spletna igra, v kateri lahko pravi ljudje ustvarjajo znake in se spoznavajo. Projekt lahko imenujemo poenostavljen analog kompleksnega računalnika The Sims. Samo v tem primeru se igra zažene na spletnem mestu iz brskalnika in za udobno igranje ne potrebuje močne konfiguracije računalnika. V članku boste izvedeli, ali lahko spremenite spol v Avatarju in več drugih vidikov igre.

Ustvarjanje junaka

Kot pri vsaki podobni igri se v "Avatarih" povezujete z igro. Zato je proces ustvarjanja junaka precej časa. Ni vam treba ustvariti osebe svojega spola, da bi začeli igrati - lahko igrate vlogo popolnoma drugega fikcijskega junaka s svojo zgodovino.


Poleg nastavitev tal lahko v igri uredite videz in začnete z oblačili. Seveda pa možnosti spletnih iger v brskalniku niso tako velike, vendar je to dovolj za igralce. Zdaj več o tem, kako spremeniti spol v "Avatarih". V fazi ustvarjanja junaka, morate klikniti na gumb "Spremeni spol" in izbrati med fantom in deklico. Ne pozabite, da bo vaša izbira končna in ne boste mogli spremeniti med igranjem. Edina izjema, ki so jo razvili razvijalci, je sprememba navideznega imena. Vendar pa to zahteva zlatnike, ki jih je težko pridobiti z igro. Če želite spremeniti ime, morate klikniti gumb s svinčnikom, ki se nahaja v potnem listu pod vašo osebno fotografijo. Poto bo moralo plačati 50 zlatnikov in vnesti novo ime junaka.


Vezava junaka na račun

Ključna značilnost igre je, da vsi znaki in napredek niso vezani na ločeno igro na spletnem mestu, ampak na vaš račun. Na primer, če igrate "Avatars" na mestu socialne mreže "VKontakte", potem bodo vsi znaki na vašem osebnem računu. Lahko jih spremenite le, če začnete igrati na drugem mestu ali začnete novo stran VC. Zato, da bi spremenili spol v "Avatars", boste morali začeti nov račun in ponovno ustvariti znake. Druga možnost je preklop na drugo spletno mesto. To igro lahko najdete na virih, kot so "sošolci", "Photoshop", 101XP in podobno. Tudi preprosto odstranjevanje iger iz imenika na računu ne bo pomagalo "ponastaviti" ničelnega napredka.

Dodatne informacije

Če se želite znova začeti prenašati in razvijati, da bi spremenili spol v "Avatarjih" fantu ali deklici, dobro premislite, preden to storite. Z novim značajem morate najprej iti do konca. Od revščine do prvega skromnega stanovanja, ki ga boste postopoma uredili. Tudi vsi znanci in odnosi z drugimi igralci bodo izgubljeni. Ponovno se boste morali spoznati ali se spomniti. Zdaj veste, da spreminjanje spola v "Avatars" ni mogoče zaradi omejitev iger. Zaradi te funkcije, celoten pomen igranja, v kateri morate dosledno razvijati svojega junaka, komunicirajte s prijatelji,izboljšati spretnosti, najti delo in tako naprej. Edini način za spreminjanje spola značaja je, da registrirate nov račun.

Sorodne publikacije