Kako na Google Play spremeniti državo na različne načine

Težava s tem, kako spremeniti državo v storitvi Google Play, je akutno za vse uporabnike sistema Android. Običajno se pojavi med premikanjem. Dostop do vseh funkcij programa je odvisen od njegove rešitve.

Storitev Google Play

Če želite razumeti, kako spremeniti svojo državo v Googlu Play in kaj storiti, morate najprej razumeti storitev. Njegovo slavno podjetje Google je lansirano po uvedbi pametnega operacijskega sistema Android.
Ta aplikacija je igrala vlogo trgovine z veliko plačanimi in brezplačnimi materiali. Trenutno se njegov namen ni spremenil, le vsebina se je povečala več stokrat. Kar zadeva prenos možnosti, je tu vse, od knjig, serijskih publikacij, filmov do iger in programske opreme. V 21. stoletju so ljudje navajeni nalagati zahtevano gradivo kjerkoli po svetu s pomočjo digitalnih tehnologij. Le s tem, da se to stori z neko državo, je preprosto nemogoče. Na zaslonu se bo prikazalo sporočilo o nedostopnosti programa v tem stanju in tako naprej. Rešitev je bila ugotovljena z metodami poskusov in napak. Zdaj bo Google Market na voljo povsod.


Kakšna je povezava z državo in kaj ogroža

Naprava z operacijskim sistemom Android vedno zapomni državo, v kateri se stalno uporablja. Pri selitvi v drugo stanje pametni telefon nima načina samodejne spremembe. Nadalje meni, da je mogoče vse datoteke prenesti le v določenih nastavitvah ozemlja. Hkrati zinternet povezuje vašo napravo z njeno lokacijo in blokira dostop do prenosa. To je aplikacija Google Play, ki se izvaja v tej shemi. Trenutno se strokovnjaki podjetja niso naučili rešiti tega problema v samodejnem načinu. V prihodnosti bodo zagotovo posvetili pozornost temu vprašanju, saj je bilo za podporo že napisanih veliko milijonov dopisov. Zato je pomembno vedeti, kako spremeniti svojo državo v Googlu Play. Trenutno lahko to storite na tri načine.


Spreminjanje naslova IP na pametnem telefonu

Ni skrivnost, da se pri povezovanju z internetom pripomoček združi v določen spletni naslov. IP kliče in ga zagotavlja ponudnik, ki dostopa do svetovnega spleta. Edinstvena številka je vedno vezana na državo. Torej ta način Android "razume" v kateri državi se nahaja. Izkazalo se je, da morate le spremeniti naslov proxy druge države, sam program pa bo odprl dostop do datotek, ki so na voljo njenim prebivalcem. Zdi se, da je to najlažji način in da vam ni treba več razmišljati o spreminjanju svoje države na trgu Google Play. Tu je ena omejitev, ki postane velika pomanjkljivost. Če želite spremeniti IP, boste morali prenesti določeno aplikacijo, kot je TunnelBear VPN. Pri prenosu in nameščanju ni težav, vendar ko boste zagnali in spremenili naslov, bo to zelo zmanjšalo hitrost prometa. Zaradi tega metoda postane sprejemljiva samo za prenos majhnih datotek.

MarketHelper

Ta pripomoček se prenese samo iz drugega vira, zato je prvi v nastavitvah.v polju »Prenos iz drugih virov«. Pri namestitvi je pomembno, da ne pozabite sprejeti pravic superuporabnika, saj brez njih ne bo mogoče spremeniti regije. V ustrezno postavko menija vnesite Gmail in telefonsko številko. Če je vse narejeno pravilno, se bo prikazal glavni meni z možnostjo vnosa telefonske številke ali številke tabličnega računalnika, kot tudi prikaza države. Pomembno je, da ima pripomoček neposreden vpliv na Google Play. Ko shranite vse spremembe, bo storitev domnevala, da ste v regiji in uporabiti model naprave, ki je določen v MarketHelperju. S tem programom se ne sme več pojavljati vprašanje, kako spremeniti državo v Googlu Play.

Ročna sprememba nastavitev lokacije

Ta metoda je primerna za tiste, ki se redno premikajo iz kraja v kraj in uporabljajo bančno kartico v Googlu. Navodilo je sestavljeno iz več preprostih korakov, ne več kot deset minut. Najprej morate iti v nakupovalni center, izbrati možnost "način plačila", poiskati gumb za spremembo in priložiti bančno kartico. Naprej v meniju zemljevida morate določiti vaš trenutni naslov ali katerokoli drugo, kar je najpomembnejše - vašo državo. Po tem gremo v nastavitve in določimo isti naslov. Zelo pomembno je, da se med seboj ujemajo. Ko shranite spremembe, gremo v Imenik in podatke, ki smo jih prej vnesli, nastavimo kot privzeto. Zdaj je treba vse te spremembe shraniti za Googlov program. Pojdite na nastavitve in jih označite v ustreznem polju. Po tempotekala bo popolna sprememba regije. Nekateri uporabniki opazijo, da je to najlažji način za spremembo države v Googlu Play. Če se sprememba ni zgodila takoj, počakajte 2-3 ure. V tem času bo storitev ponovno naložila podatke in vse spremembe bodo začele veljati. Lahko se zgodi, da se po tem času nič ne bo zgodilo. Nato uporabite eno od zgornjih metod ali pišite Googlovi podpori.

Sorodne publikacije