Kako namestiti Play Market na Meizu: navodila korak za korakom

Nakup novega telefona redko vključuje dodatno namestitev. Uporabnik pride v trgovino, izbere model in ga po namestitvi sim kartice takoj uporabi. Toda v tem primeru vas bo telefon stalo malo več kot začetni strošek. Če napravo kupite neposredno od proizvajalca, boste morda morali "pop" pravilno nastaviti in se naučiti namestiti Play Market na Meizu.

Proizvajalec

Danes bomo obravnavali pametne telefone Meizu. To mednarodno kitajsko podjetje deluje že od leta 2003 in zaposluje ne le pametne telefone, temveč tudi različne druge digitalne elektronske naprave. V zadnjih nekaj letih je lahko prevzel vodilno mesto.Za štiri leta je proizvajalec ustvaril igralce, med katerimi so bili zelo priljubljeni modeli Meizu E3. Od leta 2008 je začel proizvajati pametne telefone. Dolgo časa jih nihče ni vzel resno. Kljub temu je bilo zelo težko tekmovati z Nokio, Samsungom ali Sonyjem.

Vmesnik

Morda imate vprašanja o tem, kako namestiti Play Market na Meizu, če je vaš telefon kupljen na Kitajskem. Na primer, zelo pogosto uporabniki naročajo pametni telefon na tuje vire. To je ponavadi ceneje. Glede na stroške lahko prihranite do 300 USD. Toda najprej razmislite o vmesniku pametnega telefona Meizu, da bi razumeli, katera orodja je mogoče upravljati za namestitev trga Play. Do aprila 2017 je treba modele Meizu posodobiti na različico Flyme OS 6. Vendar do sedaj to ne počnejo vse naprave. Tudi nekateri od najnovejših modelov M5 Note še nisodelo z OS 5.2. Zato razmislite o vmesniku z lupino te različice.Torej, če ne gre za podrobnosti o tem, kako izgledajo zaklenjeni zaslon, namizje in tako naprej, saj nima nič opraviti s tem, kako namestiti Play Market na Meizu M3, potem je bolje dati pozornosti na programsko opremo. Native softwares malo. So zelo enostaven za uporabo, ni nekaj zapletenih animacij in še več. Tokrat so to želeli razvijalci. "Koledar" je bil izdan veliko lažje kot analogni "Googlovo". Preprost in vodnik za iskanje sistema. "Galerija" je tudi minimalistična, vendar prikazuje slike - in to je glavna stvar. "Alarm Clock" skriva ne le nastavitev časa bujenja, temveč tudi uro, svetovni čas in štoparico. Užival je "kalkulator", saj je prejel dodatne funkcije pretvorbe valut. Na splošno je vse preprosto preprosto, zato se nekateri zdijo dolgočasni. Z lupino Flyme lahko uporabnik vnaprej konfigurira in namesti vse, kar želi. Ampak za to bo potreboval Play Market. Kako namestiti ta program na Meizu M3s, glej spodaj.

Play Market

Natančneje, programska oprema se imenuje Google Play, toda do leta 2008 je bil Android Market. Zato je takšno zbiralno ime v ljudeh. To je trgovina, kjer lahko namestite igre in aplikacije. Tu so prenosi knjig in filmov, glasbe, pripomočkov, tem itd. Trgovina je dostopna vsem uporabnikom pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android.

Ta storitev je mogoče namestiti na dva načina. Ena pomeni uporabo vgrajenega namestitvenega programa, drugega - nalaganje datoteke APK.Skupaj s temi metodami spoznavamo nekatere napake, ki se lahko pojavijo na uporabniški poti.

Vgrajen monter

To je najlažji način, ki ne zahteva izjemnega napora. Na namizju preprosto poiščite bližnjico z oznako »Best« ali »Hot Apps«. Lahko rečemo, da je korporativni analog "Google Play" iz Meizuja. Če vam trg Play ni všeč, lahko s to programsko opremo namestite igre in aplikacije. Na splošno obstaja ista izbira programske opreme. Kratka modra nalepka, na sredini katere je bel plamen. Kliknite nanjo in videli boste seznam najbolj priljubljenih aplikacij. Tu izberemo Googlove storitve in ga namestimo. Ne pozabite prenesti internetne povezave. In ni pomembno, ali bo to brezžična povezava ali mobilno omrežje. Datoteka tehta 4 MB, zato veliko prometa ne zahteva. Ta način je primeren, ker bo po namestitvi te aplikacije sistem zahteval, da ponovno zaženete napravo (opomba M3 ali Meizu M5). Kako namestiti Play Market po ponovnem zagonu? Ko vklopite telefon, boste na namizju videli bližnjico Google Play. Namestitveni program se lahko zdaj izbriše, ne bo več potreben. Je to, če bo trgovina "lagayut". Potem je z Googlovimi storitvami enostavno ponovno uporabiti

Prenos datoteke APK

Seveda se to redko zgodi, vendar telefon morda ne želi delati z Googlovimi storitvami. Shranjevanje aplikacij lahko v pametnem telefonu namestite na drug način. V tem primeru boste morali uporabiti osebni računalnik. Metoda vključuje nalaganje namestitvene datoteke v računalnik in njeno spuščanje v pomnilnik telefona.Najprej morate najti "Play Market" na internetu. To ni težko. Lahko je nameščen iz številnih mest in popolnoma varen. Ko morate napravo priključiti na računalnik. Zdaj se prenesena datoteka prenese v sistem pametnega telefona. Ustvarite lahko mapo po meri, da jo lahko enostavno najdete. Ali pa uporabite Prenesi. Ta mapa vsebuje vse prenesene datoteke.
Ko izklopite pametni telefon. Zdaj, ko nam sistem omogoča, da namestimo datoteko APK, morate dovoliti, da se ta postopek zaključi. Kliknemo na bližnjico "Nastavitve", v njih iščemo razdelek "Varnost". Tukaj je vrstica "Neznani viri." Telefonu morate dovoliti namestitev programske opreme iz trgovine. Potem je vse preprosto. V mapi najdemo datoteko, ki je bila odstranjena iz računalnika in jo kliknili. Trgovina se bo samodejno namestila. Če niste takoj rešili, poskusite najti še nekaj datotek. Lahko namestite poškodovan APC.

Zavrnitev

Polovica je vedeti, kako namestiti Play Market na Meizu. Zgodi se, da nekaj znanja ni dovolj. Aplikacije za Google Play morda ne bodo naložene. Če želite to narediti, lahko poskusite iti na "Nastavitve", poiščite zavihek "Programi". Pred vami bo seznam različnih datotek. Tukaj je vrstica iz upravitelja naprav. V oknu, ki se odpre, bo veliko informacij. Zaželeno je, da se nič več ne dotakne. Morate najti niz "Memory" in nasprotno kliknite "Erase data". Zdaj se vrnite v trgovino in poskusite znova namestiti želeni program.

Drugi račun

Pri vašem M5 lahko pride do drugih napakali Meizu M3 Opomba. Namestitev Play trga na splošno je preprosta. Toda napake, ki se pojavljajo med njimi, ni vedno lahko rešiti. Če ne morete namestiti programske opreme in prejšnja različica ne pomaga, lahko poskusite drugo rešitev. Ustvarjamo še en račun. Pojdite v »Nastavitve«, nato v »Računi«. Tukaj dodamo novega za »Google«. To ni težko. Ampak, če nenadoma ne veste, kako sami ustvariti, preprosto vnesite svoj e-poštni naslov in geslo. Morda boste morali v pošti potrditi ustvarjanje novega profila.
Zdaj odpiramo "Play Market". V aplikaciji morate stari račun preklopiti v ustvarjen. Zdaj lahko poskusite namestiti kateri koli program ali igro. Če je vse dobro, preklopite na stari profil. Delo trgovine mora biti obnovljeno in vsa programska oprema se lahko ponovno namesti. Če ne potrebujete novega računa, ga lahko vrnete in izbrišete ali pa ga pustite za takšne primere.

Posodobitve

Pri M3 M5 ali Meizu U10 so bile težave. Kako namestiti Play Market je že jasno. Toda kako se spopasti z vsemi njegovimi napakami, ni jasno. No, razvijalci poskušajo najti rešitve za takšne težave. Lani je prišlo do posodobitve za Flyme, ki ni dovolil, da bi se Play Market zagnal, če v pametnem telefonu ni bilo sim kartic. Po izdaji "posodobitve", ki je dala priložnost za odpravo napak, povezanih z namestitvijo prek mobilnega omrežja. Tako se je pojavil "Data Wipe", ki je bil prej omenjen. Posodobitve so pogosto prinesle nove težave. Tisti, ki nimajo po nakupupametni "google storitve", se je začelo pojavljati težave z njihovo namestitvijo. Te napake niso bile rešene z uporabo vgrajenega namestitvenega programa. Zato je bilo treba uporabiti samo dosjeje agroindustrijskega kompleksa. Nekateri uporabniki so preprosto morali posodobiti Play Market.

Končni primer

Pri različnih modelih, vključno z Meizu M3 Mini, se pojavljajo težave. Kako namestiti Play Market, želite vedeti lastnike tega modela. Če vam vse zgoraj navedene metode ne ustrezajo, boste morali uporabiti ekstremno metodo. Na splošno sta dva. Toda ena je varna in primerna tudi za neizkušene uporabnike, druga pa lahko povzroči tudi okvaro programske opreme.
Torej, prva možnost je ponastaviti trdo ponastavitev (Factory Reset). Ne pozabite, da bo ta možnost popolnoma izbrisala pomnilnik in izbrisala vse nastavitve uporabniškega vmesnika. Po vsem tem dobite povsem nov sistem. To naredite tako, da izberete Nastavitve. Iskanje "Obnovitev in varnostno kopiranje". Pred začetkom tega postopka morate potrditi, da ste pripravljeni izgubiti vse osebne podatke. Prekiniti reset in ponovno zagnati. Lahko zaženete Hard Reset s pritiskom na gumbe. V ta namen uporabite tipko za vklop /izklop in glasnost. Ko jih zaprete, se bo pametni telefon ponovno zagnal. S tipkama za glasnost lahko preklapljate. Pritisnite Clear data in počakajte, da se postopek konča. Poleg ponastavitve na tovarniške nastavitve lahko poskusite "pretiravati". Toda to je ločena tema. Neizkušenuporabniki lahko naredijo veliko napak. Najnovejše različice so skrajni primer. Na vprašanje, kako namestiti Play Market na Meizu, postane jasno, da bo dovolj, da uporabite vgrajeno datoteko za namestitev ali APK.

Sorodne publikacije