Najboljši program za ustvarjanje minuskul (v ruščini)

Ljubitelji karaok in ljudje, ki svoje življenje povezujejo z ustvarjanjem glasbe, pogosto zastavljajo vprašanja o tem, kako odstraniti glas iz pesmi. Stroški strokovno izvedenih "minusov" so zelo visoki. Kaj storiti, če ni dovolj denarja, in res želim kupiti pesem brez vokala? Če želite pridobiti "no-voice" skladbo, boste lahko ustvarili program za sesutje. Uporabnik mora biti le potrpežljiv in uporabiti fantazijo.

FL Studio

Aplikacija je primerna za tiste, ki potrebujejo pripomoček za visoko kakovostno obdelavo skladb z veliko možnostmi. FL Studio je program za ustvarjanje minus plus. Aplikacija je za razvoj precej zapletena. Razvijalci so poskušali narediti vmesnik čim bolj dostopen. Utility vam omogoča ustvarjanje in obdelavo glasbe na računalniku.


Program ima veliko različnih učinkov. Uporabnik ima možnost internega mešanja. Aplikacija ima podporo za gonilnike DirectSound in ASIO. Po želji sledi zvok sintetizatorja, klavirja in drugih instrumentov. Med delovanjem lahko program za ustvarjanje majhnega števila zmanjša visoke frekvence. Da bi bil vmesnik bolj razumljiv, morate skupaj s pripomočkom prenesti tudi ukrainizer, ki je prosto dostopen. Licenčna pristojbina je 99 $. V poskusni različici programa za shranjevanje rezultata ne bo uspelo. Aplikacija je primerna ne samo za profesionalce, ampak tudi za začetnike ustvarjalcev glasbe.

Cubase

To je najboljši program za ustvarjanje minuskul (v ruščini). DodatekCubase je eden glavnih tekmecev FL Studio. Program ima številne kakovostne predloge projektov. Uporabnik lahko dela z vgrajenim mešalnikom in kompletom filtrov in učinkov. Najnovejša različica pripomočka je bila izdana v ruskem jeziku.


Avtorji projekta ponujajo veliko orodij za delo z opombami. Po potrebi lahko prenesete več skladb hkrati. Zahvaljujoč VST razširitvam ima profesionalni studio praktično neomejeno funkcionalnost. Program za pisanje skladb se pogosto uporablja za spreminjanje zvočnega posnetka v realnem času. Med pomanjkljivostmi je potreba po strojnih delih računalnika in visokih stroških licence.

Audacity

Ta pripomoček je najbolj priljubljen program za ustvarjanje minus map (v ruščini). S programom lahko uporabnik snema zvoke iz katerega koli vira, opravi analogno digitalizacijo, uvede posebne učinke, vključuje časovnik in ureja skladbe in metapodatke. Program vam omogoča, da prenesete več avdio posnetkov naenkrat. Pesmi se lahko izbrišejo v eno zvočno datoteko. Uporabnik ima možnost poravnave poti za različne parametre. Najpogosteje uporabljene funkcije so ustvarjanje minuskul z odstranitvijo vokalov iz posnetka, odpravljanje hrupa in tišine, prilagajanje glasnosti in vklop ekvilajzarja. Med slabostmi je neroden vmesnik. Če želite datoteko izvoziti v pravilno obliko, boste morali prenesti kodek LAME.

Sony Acid Pro

Program za ustvarjanje minuskulUporabniku omogoča, da dobi profesionalno kakovostno glasbo. V aplikaciji ni omejitev glede števila prenesenih pesmi. Osnova za skladbe so zankane skladbe in skladbe MIDI. Z uporabo sintetizatorjev programske opreme VSTi lahko ustvarite prostorski zvočni učinek in dodate videoposnetek zvočne serije. Uporaba je stabilna.
Sestavke, ustvarjene s pripomočkom podjetja Sony, se lahko izvažajo v različnih formatih. Velikost namestitvenega programa je 1452 MB. Program za ustvarjanje minuskul je brezplačen. Pomožni vmesnik v ruskem jeziku.

Adobe Audition

S tem programom ustvarjalci glasbe odstranijo zvoke in vinilne "klike". Za ustvarjanje majhnega lahko uporabite tudi profesionalni digitalni studio. Da bi dobili želeni rezultat, morate odrezati pesmi brez vokalov in jih "držati skupaj" v eno celoto. Za vsak instrument lahko ustvarite ločeno skladbo, nato pa mešate melodije. Za posnemanje v aplikaciji morate zagnati program in izrezati prvi del skladbe z glasom. Nato morate najti fragment, ki se čim bolj ujema z vokalom in ga odstranite. Potem morate ujemati nastale segmente, tako da v minuskuli ni tišine. Potem morate fragmente pomešati v eno datoteko. Če želite odstraniti "sledi" vokalov, morate pritisniti tipke Alt + Z in določiti osnovne frekvence glasu. Natančno vrednost izbere filter Notch. Odpre se s pritiskom na tipko Ctrl. Nato morate kopirati glasbo do koncain zmešajte. Na enak način urejamo drugi verz. Malo verjetno je, da bo polnopravni "minus" uspel, vendar je vredno poskusiti. Rezultat lahko shranite v poljubni podprti obliki.

GoldWave

Uporabniki, ki jih zanima ustvarjanje glasbenega programa (minus), pogosto naletijo na to plačano aplikacijo. Uporabnost se razlikuje od analogov z veliko glasbenimi učinki. Uporabnik lahko izvede preizkus s preskusno različico pripomočka. Če želite to narediti, odprite glavno okno in premaknite zvočno datoteko tam. Nato morate v meniju izbrati razdelek "učinki" in zabeležiti "stereo".
Na zadnjem zavihku mora uporabnik delati z učinkom "zmanjšati vokale". Tu lahko odstranite glas ali frekvenco. Želeni rezultat ne bo takoj. Uporabnik lahko vklopi učinek stereo centra. Potem morate izbrati vrstico "remove vocals". Z nastavitvijo FFT lahko dosežete najbolj sprejemljivo povezavo med popačenjem in zvokom odmeva. Z možnostjo »prekrivanja« lahko nemoteno prehodite med fragmenti. Nato morate omogočiti predogled in shraniti prejeto datoteko. Če želite uporabiti funkcijo »kanalni mixer«, morate v meniju izbrati vrstico »cut vokal«. Opozoriti je treba, da so za vsako posamezno progo primerni različni učinki.

Igralec AIMP3

To je brezplačna aplikacija, ki je poznana številnim uporabnikom. Pomožni vmesnik v ruskem jeziku. Predvajalnik je ustvarjen za poslušanje in snemanje glasbe. Ni vsakdo ve, kaj je programvam omogoča, da ustvarite minuskula. Če želite opraviti to nalogo, morate zagnati pripomoček in izbrati želeno skladbo. Nato morate v nastavitvah odpreti razdelek »zvočni učinki«. Nato pojdite na zavihek Voice Manager in izberite vrstico "Removal vocal filter". Igralec bo ustvaril minuskul iz vsake dodane skladbe. Med pomanjkljivostmi pripomočka je pomanjkanje sposobnosti shranjevanja rezultata. Če želite onemogočiti to funkcijo, morate počistiti polje v nastavitvah.

Sorodne publikacije