Kako prenesti denar iz življenja v življenje

Mobilni operater "Life" opravlja svoje storitve na ozemlju dveh držav - Ukrajine in Belorusije. In če želite vedeti, kako prenesti denar iz življenja v življenje v teh državah, potem preberite članek do konca. Dejstvo je, da se razlikujejo. Tisti, ki dela na ozemlju Ukrajine, ne bo deloval v Belorusiji. Poleg tega obstaja več načinov za prenos sredstev iz ravnovesja v drugega.

Prevajanje v Ukrajini: prva metoda

Takoj premislite, kako prenesti denar iz "Življenja" v "Življenje" v Ukrajini. Obstajata samo dva načina: uporaba USSD zahteve in uporaba SMS sporočila. Najprej upoštevajte prvo metodo. Za prenos denarja morate vnesti naslednjo USSD zahtevo: * 111 * prejemnik mobilne telefonske številke * znesek prenosa # in pritisnite klicno tipko. Posledično boste prejeli sporočilo, ki opisuje, kaj je treba storiti za potrditev operacije.


Če se ne želite spominjati dolgih poizvedb, potem obstaja še ena možnost, kako prenesti denar iz "Life" v "Life" z uporabo USSD zahteve. Tokrat vnesite * 124 #. Nato se prikaže meni. V njej izberite "Perevod balansa". Zato morate navesti le prejemnikovo številko in znesek prenosa. Grobo rečeno, to je enako kot prvič, razdeljeno le na faze.

Prevajanje v Ukrajini: drugi način

Vishu je dejal, da sta dva načina za prenos denarja iz "življenja" v "življenje". Prvi, ki smo ga že razstavili, zdaj preidimo na drugo -s pomočjo SMS. Na splošno je vse preprosto. Začnite ustvarjati novo objavo. Za pošiljanje bomo na številko 124 in tukaj v polju z besedilom morate napisati naslednje: PEREVOD prejemnikovo številko vsote prevoda. Nato pošljite sporočilo. Po pošiljanju boste prejeli sporočilo za potrditev postopka.


Če vas je ta razlaga postavila v zastoj, dajmo primer. Razmislite o situaciji, ko želite poslati 50 grivna na številko 380631111111. V skladu s tem mora biti besedilo sporočila naslednje: PEREVOD 38063111111150 in ga boste morali poslati na številko 124. Če želite to narediti, kako prenesti denar na življenje v Ukrajini, končali bomo, pojdimo neposredno na to, kako to storiti v Belorusiji.

Prevajanje v Belorusiji: prvi način

Torej, za izvedbo prenosa denarja "Life" v Belorusiji, lahko uporabite tudi dve metodi. Zdaj pa začnimo s prvim - s pomočjo USSD zahteve. Ta metoda je zelo podobna tisti, ki je bila dana prej, vendar še vedno obstajajo nekatere razlike, o katerih bomo zdaj govorili. Vredno je takoj povedati, da USSD zahteva izgleda takole: * 120 * 1 # in klicna tipka. Nato, kot v prejšnjem primeru, sledite navodilom za dokončanje prevoda. Zdaj pa govorimo o niansah. Če ste naročnik tarifnega načrta, imenovanega "Super life :)", potem ne boste mogli uporabljati te storitve "Prenos bilance", sprejemate pa lahko samo prevode. To je tarifna omejitev in je ni mogoče spremeniti. Obstaja tudi mejana največji prenosljivi znesek. V tednu boste lahko poslali 15 tisoč rubljev.

Prevajanje v Belorusiji: druga metoda

V Belorusiji lahko denar pošljete na posebni spletni strani "Življenje". To je samo še en način prevajanja. To storite tako, da odprete razdelek »Moja stran«. Pred vami se bo pojavil obrazec za vnos vaših osebnih podatkov. Za prijavo in geslo morate navesti številko. Če ne veste, katero geslo imate, ga lahko ustvarite tako, da pošljete zahtevo USSD * 120 #. Posledično boste prikazali zahtevano kodo. Če telefona ne morete uporabiti za pridobitev gesla, lahko za svoj paket določite kakovostno kodo PUK1. Če ga nimate, ga lahko prenesete preko spletnega mesta. Vendar pa morate za to vstaviti kartico SIM v modem in se prepričati, da je wi-fi izklopljen. To so bili vsi načini za prenos denarja v življenje v Ukrajini in Belorusiji.

Sorodne publikacije