Kako odstraniti kri v "COP: GO" z uporabo konzole

Conter Strike: Globalna ofenziva igra veliko ljudi po vsem svetu in vsakdo ima svoje lastno prizadevanje za igro, zato ga vsi skušajo prilagoditi sami sebi. Na srečo, CS omogoča prilagodljivo nastavitev številnih igralnih elementov, in to je vse zaradi značilnosti motorja igre. V igri je konzola, ki bo v prihodnosti koristna za odstranjevanje krvi. S svojo pomočjo lahko naredite nekaj manipulacij, ki hkrati ne bodo kršile pravil same igre.

Zakaj morate izklopiti kri v CS: GO

Mnogi iščejo informacije na internetu o tem, kako odstraniti kri iz "CS: GO". In vendar, za koga in za kakšno funkcijo bo morda potrebna. Definitivno, odgovor na vprašanje: "Kako odstraniti kri v" COP: GO? "Bo koristno za uporabnike, ki so se zbrali, da igrajo resno. Konec koncev lahko ostanki krvi na steni motijo, medtem ko dajo napačne podatke.


Na primer, ko ste na oddaljeni razdalji, lahko za nasprotnika sprejmete temno kri krvi, kar lahko zelo vpliva na izid igre, saj bo uporabnik preusmerjen iz tega tekmovanja. Ali pa se kontra terapevt z lahkoto zlije s krvjo, kar lahko ovira ciljanje. Morda po vsem navedenem želi vsakdo vedeti, kako odstraniti kri v "KS: GO", kar bo pomagal ta članek.

Kako izginiti kri

Pravzaprav ugotovitev, kako odstraniti kri v "COP: GO forever", ne bo delovala, ker značilnosti igre ne omogočajo tega. Možno ga je onemogočiti med igro in če so novekrvnih madežev, jih je treba spet izključiti. To je treba upoštevati, da ne pride do nesporazumov.


Zato je čas, da poveste, kako odstraniti kri v "COP: GO":
  • Za začetek morate odpreti konzolo s pritiskom na tipko "~".
  • Na zaslonu se prikaže sivo okno, v katerem bo besedilo, na dnu tega okna pa bo vrstica, v katero lahko vnesete besedilo.
  • V tej vrstici morate vnesti ukaz "r_cleardecals".
  • Tako se na zemljevidu odstranijo vse madeže krvi, kot tudi lise eksplozij. Ne smemo pozabiti, da bodo ti ukrepi pripeljali do odstranitve krvi še enkrat, in če se na zemljevidu pojavijo novi obliži, jih bo treba ponovno nastaviti na enak način. Vsakdo razume, da je nerodno storiti vse tri točke vsakič, še posebej med težko tekmo. Spodaj boste izvedeli, kako se temu izogniti.

    One-touch

    To je enostavno rešiti, saj obstajajo posebni ukazi za konzolo, ki omogočajo odstranjevanje krvi s pritiskom ene tipke. To storite tako, da ponovite zgornja dva odstavka in v tretjem zapisu namesto gumba "r_cleardecals", "bind", ki se bo aktiviral "" r_cleardecals "".

    Sorodne publikacije