Najmočnejši igralni računalnik na svetu: opis, cena

Vsaka sanje igralcev je imeti najmočnejši igralni računalnik na svetu. Konec koncev, igralni trg ne spi, ampak s starimi "železo" v novih igrah ne igrajo. Zaradi tega mnogi gledajo v avtorjeve zbirke in nekdo se odloči, da bo samostojno zbral svojo "pošast".

Najmočnejši igralniški računalniki na svetu

Oba proizvajalca sta vodilna - Razer in Hyper PC. Prvi bo seznam najmočnejših računalniških kompilacij za igre na srečo R2 Rizer Edition. Ta računalnik je namenjen številnim igralcem, ki predvsem cenijo kakovost in visoko zmogljivost. Zdaj je vredno pogledati podrobnosti te zbirke.

Možnosti

Sistem je opremljen z najnovejšo Intelovo generacijo DDR4 RAM in frekvenco 2666 MHz. Največji pomnilnik je 64 gigabajtov. Prav tako na krovu je več trdih diskov in diskov SSD. Izbira grafičnih kartic je odvisna samo od želje igralca - lahko je bodisi NVIDIA AMD, ampak z vodno hlajenjem. Tak sistem je sposoben podpreti vse znane novosti in prihodnje zadetke.


Da bi se v celoti odzval na muhavosti uporabnikov in prikazal najmočnejši igralni računalnik na svetu, se je Razer odločil ustvariti celoten sklop dveh različic.
Prvi komplet ima procesor AMD Ryzen 7, ki deluje na 3200 MHz. RAM je vsaj 8 gigabajtov. Diskretni grafični procesor Radeon RX 580 ima 8gigabajtov video pomnilnika. Winchester ima 1 gigabajt spomina. Stroški osnovnega kompleta so 65 tisoč rubljev. Nadaljnja vrednost bo odvisna od želje vsakega igralca. Drugi paket ima tudi najmočnejši igralni računalnik na svetu. Intel Core i77700K procesor ima neverjeten overclocking potencial. Tu je osnovni RAM 16 gigabajtov. Kot grafični predstavnik je zasnovana grafična kartica GeForce TitanX, ki nosi 32 GB video pomnilnika. Obstaja tudi SSD pogon 1 terabajt. Cena te zbirke se giblje od 260 tisoč do 650 tisoč rubljev.


Drugi na seznamu je kandidat za najboljši igralni računalnik Hyper Cosmos Z. Ta "pošast" ima dve grafični kartici GeForce TitanZ. Še vedno je na zalogi procesor Intel Core i74960 E, plošča ASUS RAMPAGE IV in 64 gigabajtov vrhunskega pomnilnika Corsair Dominator.
Na krovu sta še dva SSDa na vsak terabyte in osembajtni trdi disk.

10 predstavnikov kakovostnih sklopov računalniških igralnih avtomatov

Top Comp 5567830 je prva, ki najde najbolj zadovoljive sestavne dele komponent. Drugi na seznamu je lastnik naslova najbolj stilsko telo - Brand Star 003. Stroški te zbirke ne presegajo 50 tisoč rubljev. Naslednji, kot eden najbolj cenovno dostopnih osebnih računalnikov, je nameščen CompYouGame G757. Če pred tem je bilo nizkocenovnih gaming sklopov, potem so že močnejši PC mediji razred, v vrednosti do 100 tisoč rubljev. Računalnik te zbirke je označen kot vodilni v produktivnostiPovprečni igralni PC je Top Comp 7619399. ASUS ROG GR811 je verjetno sanje vsakega igralca, ki ceni prostorski prihranek, za katerega je bil ta model uvrščen med najbolj kompaktne.
RIWER GAME-GTX je vodilna po kakovosti in ceni. CompYouGame G777 se ponaša z največjim skladiščem datotek. Če želite končati ta vrh bo najmočnejši računalniki iger, katerih cene so več kot 100 tisoč rubljev. Vodilni in zmogljivi igralni PC je KEYGM Pro 32G3250, ki odlično združuje dostopno ceno in visoko kakovost. Vrhunski PC, s svojo kompaktno arhitekturo, je MSI Vortex 7RE. Zadnji, a ne najslabši na seznamu PC je ARENA A085885, ki je najboljši v tej oceni.

Kako sestaviti zgornji računalnik sami?

Z zadostnimi materialnimi viri lahko samostojno zgradite zmogljiv igralni računalnik. Za začetek se morate odločiti s procesorjem, to je, katero podjetje bo. Vredno je izbrati model zadnje generacije z možnim overclockingom. Nato pod procesorjem dvignite matično ploščo z ustreznim priključkom. Operativni pomnilnik in hlajenje sta izbrana glede na model procesorja. Video kartica mora biti tudi najnovejši model z veliko zalogo video pomnilnika. Napajanje je izbrano za izračun porabe energije celotnega računalnika. Trdi disk ali pogon SSD nima izbirnih meril. Zadnji del seznama komponent je tako - treba si ga sposoditi na podlagi velikosti matične plošče.

Sorodne publikacije