Kako se poročiti s Farkasom v Skyrimu

Eden najbolj privlačnih moških likov v Skyrim - Farkasu. S tem močnim severnim Dovakinom se bomo spoznali z misijami iz Društva tovarišev. Lahko postane vaš zvest prijatelj in spremljevalec, in če igrate ženski lik, ga lahko poročite. Naučili se boste, kako to narediti iz gradiva.

Opis lika

Farkas v "Skyrim" se boste najprej srečali v Joravaskre - hiši tovarišev. Na zahtevo Kodlak White Hryv, bo vzel izlet in povedal o osnovnih pravilih ceha. V prihodnosti morate skupaj z vami sodelovati v več bitkah. Med prehodom Questovega testa hrabrosti se boste naučili njegove skrivnosti: izkaže se, da so vsi voditelji "Skyrimovih" tovariš - Farkas, Vilkas, Skjor, Kodlak in Eile, volkovi in ​​člani Kole. In če želite nadaljevati z opravljanjem nalog tega cehovstva, potem morate tudi vzeti volkov pogled.


Potem boste lahko v Farkasu opravljali manjše naloge. Na Skyrim bo na njegovo zahtevo moral poiskati ubežnike zločincev ali očistiti lokacije od divjih zveri. Če želite, vas bo lik naučil spretnosti "težkega oklepa". Seveda, za to boste morali plačati z zlatom. Znak bo postal vaš partner brezplačno, če ga vprašate za to. Čeprav branilec ni posebej srečen: se spomnite njegovega strahopetnega pobega ob pogledu na pajke v grobnici Isgamore? Ampak, če ne gredo na podobne kraje, potem Farkas - precej dostojno branilec. On motiNasprotniki na sebi in v redu s težkim mečem. V bitki mu ni všeč govoriti, le občasno naredi kratke replike. Torej, če hočete tihega zaveznika, potem se bo ujemal kot noben drug.


Kako se poročiti s Farkasom v Skyrimu

Najprej si morate pridobiti njegovo zaupanje. Če želite to narediti, postanite član tovarišev, dokončajte vse glavne guildske naloge in dokončajte nalogo "Zadnji dolg". Na koncu lahko zdravite svojo likantropijo, če želite, vendar to ni potrebno. Zdaj, ko ste postali predhodnik, lahko pomislite na poroko z Farkasom.
V Skyrimu so takšni odloki le v Rifthenu. Pojdi v to mesto in najdi Maromaala - duhovnika Marie. Kupite amulet tega značaja in vprašajte o porokah. Po tem se vrnite v Farkas in v pogovornem oknu izberite "I like you?". Če ste izpolnili vse pogoje, bo mož odgovoril pritrdilno in vam bo ponudil poroko. Po tem, pojdite z njim v Riften in pojdite skozi obred v Marijinem templju. Vse kar ostane je, da pošljemo človeka v svojo hišo, če sploh, in nadaljujemo s pustolovščinami Skyrimovih prostranstev.

Možni hrošči

V nekaterih primerih Farkas teče za glavnim protagonistom in tako vzame meč iz gozda. Če se želite oddaljiti od preganjalca, se pridružite zaveznicam. Če ste že član ceha, potem bo krik "neusmiljene sile" pomagal premagati lik. Poleg tega morate ugotoviti, ali imate v Vaytranu globe. Če obstajajo, plačajte in lik bo oddaljen od vas.
Farkas pri Skyrimu se ne dogaja, čeprav je konecOznačen je kot "Talk with the Companions". Ta strašna hrošča vam preprečuje, da bi dosegli misijo Čiščenje. Danes ni ustrezne rešitve problema, v nekaterih primerih, da bi popravili napako, je dovolj, da vzamete in izvedete iskanje od Eile ali Vilkas. Vendar ni zagotovil, da se bo to zgodilo.

Sorodne publikacije