Najboljša programska oprema za brezplačno urejanje PDF

V sodobnem svetu se oblika datoteke PDF šteje za skoraj standard v elektronskih dokumentih. Najpogosteje se uporablja za tiskanje, vendar je tudi odlična za branje besedilnih informacij. Včasih pa je treba urediti informacije v dokumentu in tukaj je potrebna pomoč posebne programske opreme. V članku bomo obravnavali brezplačno programsko opremo za urejanje PDF datotek. Samo reči, da so navedeni le najbolj priljubljeni programi z veliko pozitivnih povratnih informacij od uporabnikov.

Foxit Reader

Ta vrsta programske opreme je maskota brezplačne programske opreme za urejanje PDF. In to ni brez dvoma, saj je podjetje, ki je začelo razvijati znano podjetje, ki nam je pred tem priskrbelo lepe brezplačne programe. Še posebej zadovoljen s programom oči, saj je vmesnik delal zelo dobro. Če ga primerjamo, potem je z oblikovanjem zelo podoben Microsoftovim pisarniškim izdelkom. Na podlagi tega lahko zaključimo, da je program zelo primeren za uporabo.


Vendar pa se je vredno premakniti neposredno v funkcijo, saj se program najprej postavi kot urejevalnik datotek PDF. Na voljo je veliko orodij za urejanje. Poleg tega, da je Foxit Reader sposoben banalno odpreti to obliko, je še vedno funkcija tiskanja, shranjevanje vsebine v besedilni obliki, pretvorba PDF v druge formate, dodajanje besedila, komentarjev in žigov. Poleg tega lahko prikažete besedilne informacije, to pomeni, da imate težaveizvedete lahko, koliko strani v dokumentu, koliko besed, znakov itd. Če se odločite, da boste sami izbrali brezplačen program za urejanje PDF-jev, potem bi Foxit Reader zagotovo moral biti pozoren na to.

Pregledovalnik PDF-Xchange

Zdaj pa preidimo na manj znani pregledovalnik PDF-Xchange. Ko gre za funkcionalnost, je v veliki meri podobna predhodnemu programu, poleg dejstva, da je mogoče poudariti funkcijo prepoznavanja besedila. Aplikacija skenira sliko v dokumentu in prenese njeno vsebino v obliko besedila, da jo lahko urejate. V drugem je program enak.


Za razliko od prejšnjega, se ta brezplačen program za urejanje PDF ne more pohvaliti s čudovitim in modnim dizajnom. Vendar pa to ne prevlada nad dejstvom, da je njegov vmesnik zelo priročen in, kar je pomembno, intuitiven. Med uporabo programa ne boste nikoli zastavili vprašanja: "Zakaj je ta gumb?". Če povzamemo vse informacije o tem programu, potem lahko rečemo naslednje: program se ugodno razlikuje od drugega, ki ima funkcijo prepoznavanja besedila, vendar za razliko od istega Foxit Readerja to ni tako dobra zasnova.

Foxit Advanced PDF Editor

Nazadnje, upoštevajmo še en izdelek iz že omenjenega podjetja Foxit, samo tokrat se brezplačen program za urejanje PDF imenuje Advanced PDF Editor. Večina uporabnikov ima zdaj lahko vprašanja o tem, kako različna je ta programska oprema od tistega, kar je bilo predstavljeno na samem začetku. Če razumete, potem se izkaže, dapraktično nič. Glavna razlika je v oblikovanju. Da ne rečem, da je slabši, vendar je popolnoma drugačen. Na glavni plošči ni nobenih zavihkov, ki vsebujejo le najbolj osnovna orodja za urejanje datotek PDF, kar je za večino uporabnikov še boljše, saj ne bo časa za iskanje želenega gumba.

Zaključek

Vsi zgoraj analizirani programi za urejanje PDF so skoraj enako enaki, toda kaj naj rečemo, če delujejo z isto obliko. Izstopa v ozadju samo drugega pregledovalnika PDF-Xchange, saj ima možnost pretvoriti besedilo iz slike v besedilo, ki je primerno za urejanje. Če povzamemo, lahko rečete naslednje, če greš za lepoto, potem izberite Foxit Reader, če imate pomembne posebnosti - pregledovalnik PDF-Xchange in minimalisti, kot je Foxit Advanced PDF Editor.

Sorodne publikacije