Orožje mafije 2: sorte in goljufije za sprejem

Orožje "Mafia" - univerzalni predmet opreme v igri, ki daje priložnost, da se vzdržijo sovražnikov, dodajo osebne cilje in si preprosto prizadevajo za uspeh. V igri ni toliko orožja, ampak dovolj, da postane resen gangster in se upre vsem, ki se bodo dvignili na vaši poti. Poskušali bomo povedati o vsakem razpoložljivem orožju in podajati osebna priporočila glede smotrne uporabe.

Kaj je ta igra?

Toda preden zlomimo orožje mafije, je vredno malo bolje spoznati igro. Gre za drugi del trilogije dogodivščin o gangsterjih, ki so kot opozicija uporabljali tako imenovane "družine". To so bile velike organizacije z velikim številom ljudi, katerih edina dejavnost je bila razstavljanje, gašenje požarov, umor, ujetje vplivnih območij itd.


Drugi del igre pripoveduje o fantu, ki se vrne iz vojne in takoj ujame tiranijo razbojnikov. Namerava sprejeti situacijo v rokah in poskušati očistiti mesto od lopov. Res je, da obseg soočenja obljublja, da bo velik, zato bo potreboval tolp, s katerim bo pomagal zvest prijatelj in prijatelj.

Zakaj orožje v igri?

Za igro mafije je orožje praktično edina oprema. Zaradi smotrne uporabe se lahko aktivno upirate sovražnikom, zaščitite svoje najdražje in preprosto dokažete svojo osebno vizijo situacije.
Ne pozabite, da se dogodki v igri pojavljajo na začetku vojne, ki je postala vzrokpojav številnih kriminalnih združb, ki terorizirajo mesto. Zato so ljudje, da ne bi popustili žaljivkam, začeli aktivno uporabljati orožje. Da, ni na voljo vsem, če pa je bila mafija, je bil vsaj oborožen.


Vrste orožja

Zdaj pa preučimo, katere vrste orožja obstajajo v Mafiji 2."Thompson" 1982 ((1982)
29)


Močna avtomatska oborožitev, ki zagotavlja visoko stopnjo udobja med žganjem zaradi prisotnosti dvojnih peresnikov pod sodom. Značilnost orožja je prisotnost trgovine z bobni, ki zagotavlja maksimalno strelivo s skupnim volumnom do 200 krogov. Omeniti je treba visoko raven moči. Obstaja pa tudi negativen trenutek - to orožje ima nizko natančnost, zato ga je treba uporabljati samo na srednjih razdaljahColt M1911)
Najboljši model vseh obstoječih pištol v prostoru igre. Kljub dejstvu, da je bistveno slabša od moči nekaterih realnih orožij, je v "mafiji" njegova uporaba zmanjšana na visoko stopnjo učinkovitosti. Največje udobje in hitrost streljanja zagotavljata superiornost v vsakem streluMP-40Majhna strojnica, ki uporablja 9 mm merilo orožja, ima visoko stopnjo natančnosti in zagotavlja največje udobje pri streljanju. Res, majhno strelivozahteva nenehno polnjenje, ki postane edini razlog za nizko učinkovitost pri hudih požarih.Remington 870Zmogljiva puška, namenjena izključno za boj proti kratkemu dosegu. Po zaslugi 8 krogov in enostavnosti ponovnega nalaganja orožja postane smrtno nevarna v spopadu na hodnikih zgradb. Na odprtem prostoru takoj izgubi svojo učinkovitost, zato jo uporabljajte samo za predvideni namen.M1 GarandStandardna puška z nizkim dobičkom z visokim območjem streljanja, vendar z majhnim prebijanjem in dolgim ​​ponovnim polnjenjem. V igri bo to orožje uporabljeno samo v začetni misiji, v prihodnosti bo izgubilo svojo učinkovitost in ne bo izpolnjeno.
Edino plamensko orožje v igri, ki zagotavlja maksimalno udobje v zaprti bitki. Veliko območje požarne škode omogoča priložnost, da kadite sovražnika in ga ustreli. Taktična uporaba molotovljevega koktela daje veliko prednost v težkem bojuM1A1 "Thompson"Udobno avtomatsko orožje, ki ima visoko hitrost, hitro ponovno nalaganje in natančnost. V ozkih prostorih bo orožje aretiralo sovražnika za delček sekunde, vendar pa za prebijanje zavetišča ne bo več. Zato se "Thompson" najbolje uporablja samo v kratkih bitkahM3 Grease GunMočna in hitra pištola, ki ima vso moč avtomatskega orožja. Zaradi gladkih puščic se hitrost letenja lupin večkrat poveča, zaradi česar je nenadomestljiva med nepričakovanimi trki s sovražnikom. To je odličen način samoobrambeMG-42Proti strojnica ima močne značilnosti in lahko učinkovito uniči pehoto. Zmogljiva, ima veliko škode in dobro strelivo. V igri se bo orožje pojavilo le v najtežjih bitkah

Kot lahko vidite, je orožje v "Mafiji 2" zelo zanimivo in učinkovito. Torej bodo nekatere možnosti na voljo le v določenih situacijah, vendar pa bo posnetek prišel iz vsake vrste.

Najboljša zbirka za pustolovščine

Z veliko zbirko orožja je težko določiti začetni sklop bitk. Konec koncev, za prenos vseh vrst ne bo izšlo, zato vam preprosto priporočamo, da vam "Kolt" in "Thompson" 1982. Kot dodatno zagotovilo nujno imeti s seboj par koktajlov Molotov. Ta komplet ima vse potrebne lastnosti za bližnjo in daljno bitko, bo zagotovil visoko učinkovitost uničenja nasprotnikov in razkril širok potencial taktične uporabe. Glavna stvar je, da uporabimo vse to strogo v situaciji.

Kako dobiti vse orožje?

Zdaj je ostalo, da ugotovimo, kako dobiti vse orožje mafije 2? Pravzaprav o tem ne skrbite, saj bo postopoma vsa orožja blizu vas.Obstajajo posebne trgovine, kjer lahko dopolnite strelivo in dobite manjkajoče možnosti. Poleg tega, če boste skrbno igrajo, potem boste dobili tudi "Magnum" - univerzalna pištola z veliko močjo. Kar zadeva druge možnosti orožja, bodo na voljo v okviru nekaterih misij.

Cheat code za pridobivanje orožja

Ali obstaja v igri "Mafia 2"? Dejstvo je, da projekt igre ni opremljen s posebnimi trenerji in drugimi programskimi dodatki. Da bi dobili orožje, bo dovolj, da uporabite kombinacijo znakov in nič več. Koda za orožje v mafiji je samo ena, zato vam bomo dali le nekaj navodil, kako jo uporabiti:
  • Za začetek, v igro.
  • Uporabite bližnjico na tipkovnici, da prikličete konzolo: Shift + ~.
  • Vsebovati mora: DEADGUNS.
  • Ko končate, pritisnite Enter.
  • Po opravljenem delu bo glavni junak prejel celoten nabor orožja in streliva. Zdaj imate vse potrebne informacije o tej smeri igre. Upamo, da so naše informacije za vas zanimive in koristne.

    Sorodne publikacije