Podrobnosti o tem, kako povečati pisavo »Brskalnik Yandex«

Mnogi ljudje uporabljajo računalnike, ker nas približujejo svetu okoli nas, tudi z daljnimi sorodniki, kar je zelo pomembno za starejše. Ni vsakdo ima odlično vizijo, če pa ne želite uporabljati očal, napnite vid, lahko povečate pisavo v brskalniku. V tem članku vam bomo podrobno povedali, kako povečati pisavo "Yandex-brskalnik" in ne napenjati svojega dragocenega vida v majhnih črkah, ki so tako priljubljene pri uporabi spletnega skrbnika. Torej, začnimo.


Kako prilagoditi pisavo v brskalniku Yandex?

Glavna lastnost katerega koli operacijskega sistema in aplikacije je udobje za uporabo, ker so uporabniške veščine zelo različne, zato mora biti vsak program jasen in prilagodljiv za vsakega uporabnika. Če ni tako, potem program takoj zraste s kritiko in morebitnimi analogi, ki so utrujeni od prikrajšanja uporabnikov napak konkurentov.
Zato so zlasti brskalniki neverjetno prilagodljivi uporabniku, v njih lahko konfigurirate vse, dobro ali skoraj vse, zato vam bomo v tem članku povedali, kako povečati pisavo »Yandex Browser«, ker je to domači brskalnik in ga morajo podpirati vsi možne sile. Navodila za povečanje pisave:
 • Odprite brskalnik, nato pa počakajte na njegovo polno obremenitev v pomnilnik, kar traja le nekaj sekund.
 • V levem zgornjem levem kotu je ikona zs tremi vodoravnimi črtami, kliknite nanj in poiščite element "Nastavitve".
 • Med številnimi možnostmi fine nastavitve poiščite "Napredne nastavitve".
 • V razdelku "Vsebina" lahko natančno nastavite prikaz pisav v brskalniku, do kodiranja in velikosti, ki jo potrebujemo, ter drugih parametrov.
 • Shranite in ponovno zaženite brskalnik.
 • Če vas muči tudi vprašanje, kako zmanjšati pisavo v brskalniku Yandex, je treba opozoriti, da je to storjeno na podoben način. Kot lahko vidite, ni nič težkega, le malo si morate ogledati nastavitve.


  Kako prilagoditi pisavo v drugih brskalnikih

  Če uporabljate več brskalnikov, bo ta članek pomagal prilagoditi pisave in v njih, v najbolj priljubljenih, je jasno. Treba je omeniti, da če se naučite, da to storite v najbolj priljubljenih, potem ne boste imeli težav z manj priljubljenimi, saj se mnogi razvijalci trudijo, da bi bile njihove stvaritve nekoliko podobne tistim konkurentov, vse za večjo intuicijo in celovitost v uporabi.
  Kako prilagoditi pisave v brskalniku Google Chrome:
 • Na levi strani brskalnika kliknite gumb Nastavitve, nato pa pojdite na "Možnosti".
 • V možnostih poiščite postavko "Dodatno".
 • To bo vrstica "Spletna vsebina" ob njej in lahko nastavite velikost pisave ter nastavite možnosti prikaza znakov.
 • Kako prilagoditi pisave v operi:
 • V zgornjem desnem kotu je meni, bo gumb "Orodja".
 • Med različnimi nastavitvamipoiščite "Splošne nastavitve", ko odprete stran, boste videli element "Spletna stran", nastavili boste pisave.
 • Hitra lestvica povečave

  V zgornji temi, kako povečati pisavo "Yandex Browser", smo govorili o tem, kako to narediti prek nastavitev brskalnika. Vendar pa vsi ne vedo, da je to mogoče storiti samo z dvema dejanjima: pritisnite CTRL in se pomaknite z miško. Ta način spreminjanja velikosti strani ni primeren samo za brskalnike, ampak tudi za MSWord in Photoshop. Prav tako vam priporočamo, da pregledate dokumentacijo za aplikacije, ki jih uporabljate, saj boste našli veliko zanimivih funkcij, vključno z delom s pisavami.

  Na koncu

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako povečati pisavo v Yandexu, ker vam bo to znanje še posebej pomagalo, če imate slab vid ali želite pokazati nekaj informacij. oseba s problemsko vizijo.

  Sorodne publikacije