Kako odkleniti telefon Meizu, če ste pozabili geslo: vse načine

Uporaba gesel je prišla v ospredje, saj imajo mnogi pametni telefoni optični bralnik prstnih odtisov. Toda če sistem ne prepozna odtisov, zahteva skrivno kombinacijo. Zato mora vsak uporabnik vedeti, kako odkleniti telefon Meizu, če ste pozabili geslo.

Zaščita

Zgodnje so bili še posebej priljubljeni digitalni in grafični ključi. Pomagali so zaščititi napravo pred neznanci. Sčasoma so bili prisotni skenerji za prstne odtise. Prvič, ko so delali nestabilno. Včasih sem se moral vrniti na digitalno šifriranje. Zdaj je začel uporabljati priljubljeno osebo, ki se je prvič pojavila na iPhoneu. Toda zaenkrat ta varnostna možnost ni vedno navzgor in spet, prosim za pomoč z običajnimi gesli.


Ko se je navadil na tako preprost način kot skener prstnih odtisov ali oseba, uporabnik pozabi šifriranje. Moral bo ugotoviti, kako odkleniti telefon Meizu, če ste pozabili geslo.

Metode odklepanja

Seveda je najtežja možnost Hard Reset. Uporabnik pa ni vedno pripravljen deliti z osebnimi datotekami in konfiguracijo. Zato išče druge možnosti:
 • uporabo Google računa;
 • Pomoč za račun Flyme;
 • Program obvoda SMS;
 • Konzola za zagon ADB.
 • Vsaka metoda ima svoje nianse, zato jih je treba upoštevati in obravnavati, kako odkleniti telefon Meizu, če ste pozabili geslo.

  Google Račun

  Pametni telefoni Meizuv operacijskem sistemu Android. Ko boste prvič prenesli novo napravo, boste videli sporočilo, ki ga morate povezati z ustreznim računom.


  Kako odkleniti telefon Meizu, če ste pozabili geslo? Vnesti ga morate, dokler ne vidite sporočila, da ne morete storiti več. Ponavadi ima lastnik 5 poskusov. Zaslon bo prikazal "Pozabil ključ?". Za dostop do sistema morate uporabiti Googlovo geslo in podatke o računu. Potem lahko šifriranje spremenite v novo.

  Flymeov račun

  Meizu pametni telefoni delujejo na sistemu Android. Hkrati pa so razvijalci ustvarili trdno lupino, ki nekoliko spremeni videz vmesnika. Registracija na Flyme ni potrebna, vendar vam bo pomagala izvedeti, kako odkleniti telefon Meizu, če ste pozabili geslo za Google Račun. Zato je bolje, da se registrirate samo v primeru, da ne boste naleteli na takšne težave. Napravo lahko odklenete z enakim algoritmom kot v prejšnji različici. Petkrat morate vnesti napačno geslo. Ko izberete podatke o računu za Flyme. Potem samo spremenite šifriranje.

  Program SMS bypass

  Nekateri ljudje ne uporabljajo polovice možnosti pametnega telefona. Zato, soočeni s tem vprašanjem, ni konceptov, kaj bi morali storiti. Nekateri se preprosto ne spomnijo podatkov o računu. Kako odkleniti telefon Meizu, če ste pozabili geslo Flyme in Google? Poskusite lahko SMS Bypass. Mnogi priporočajo, da namestite ta pripomoček takojprimeru. Toda večina programske opreme je potrebna po vsem, kar se je zgodilo. Lastnik pametnega telefona mora prenesti ta program, vendar ni dostopa do menija. Za to morate uporabiti računalnik. Na njej morate prenesti datoteko InstallAPK, ki bo na pametni telefon namestila programe z računalnikom.
  Zato morate v računalnik prenesti pomožno programsko opremo in poiskati program za obvod SMS. Nato morate zagnati InstallAPK in povezati napravo z računalnikom.
  V konfiguraciji programa bo možno izbrati pametni telefon in na desni - način za povezavo. Uporabite lahko kabel USB ali modul Wi-Fi. Nato morate klikniti na program, ki ga želimo namestiti na pametni telefon. Ko se program prenese, lahko pripomoček izklopite iz računalnika. Sedaj morate najti drug telefon, iz katerega lahko pošljete sporočilo SMS na zaklenjeno napravo z besedilom: 1234 reset. Zdaj lahko vnesete naključne številke. Pametni telefon bo sprejel vsa gesla. Treba je spomniti, da je ta možnost primerna, če je aktivna možnost »USB Debugging«. Samo na ta način boste lahko odklenili telefon Meizu, če ste pozabili geslo.

  ADB Run Console

  Pomaga pri tem vprašanju in priljubljena storitev 4PDA. Kako odkleniti telefon Meizu, če ste pozabili geslo, poznajte veliko uporabnikov tega vira. Pogosto gre za zagon konzole ADB Run. Ta možnost vam pomaga, če imate ne samo pozabljena gesla iz vseh računov, temveč lahko v pametni telefon namestite tudi aplikacije drugih proizvajalcev. V tem primeru telefon ne bo sprejel datoteke APK,tudi pri aktivnem razhroščevanju USB.
  Ta metoda zahteva računalnik. Pred tem je zaželeno, da ga priključite na pametni telefon in namestite vse potrebne gonilnike za pravilno delovanje.
  Na internetu najdemo namestitvene datoteke za vsak model Meizu. Potem je dovolj, da jih razpakirate v mapo. Potem ko pametni telefon povežete z računalnikom, morate pripomoček izklopiti. Nato morate iti v Upravitelj naprav. To lahko storite v oknu Moj računalnik. Z desno miškino tipko kliknite prosto območje in izberite Lastnosti. Na vrhu boste našli zavihek "Pogled", ki vam bo pomagal prikazati vse skrite naprave. V tem primeru se pametni telefon prikaže v vrstici "Druge naprave". Poleg tega so lahko še nekatere druge priključene naprave. V tem primeru morate pogledati naslov. Značilno je, da se pametni telefon imenuje različica mobilnega procesorja. Ko najdete telefon, boste morali klikniti nanj in izbrati ukaz »Osveži«. Sistem bo zahteval mapo gonilnika. Podati morate pot do tiste, v kateri so shranjene prenesene nepakirane datoteke. Kako odkleniti telefon Meizu, če ste pozabili geslo za račun Meizu in drugo šifriranje? Nato morate vklopiti napravo, vendar je ne izključite iz računalnika. Nato iščemo ADB Run na internetu in namestimo konzolo. Začne se v obliki zapisa Notepad iz sistema Windows. Tu so vsi možni ukazi za upravljanje telefona. Vnesti morate "6", da odprete meni za odklepanje gibov za kretnice. Ko se odpre novo okno. Vredno je izbrati tisto, ki vam ustreza. Čenameščen je grafični ključ, lahko uporabite prva dva ukaza, če je digitalno šifriranje, nato tretji, četrta možnost pa je primerna za tiste, ki so nastavili geslo korena za digitalno geslo.

  Ko lahko znova zaženete napravo in preneha spraševati za kodo.

  Hard Reset

  Ta možnost bo pomagala rešiti tudi problem odklepanja telefona Meizu, če ste pozabili geslo. To je najenostavnejši od predlaganih, vendar je primeren za tiste, ki so se pripravljeni posloviti od vseh osebnih podatkov. Ponastavitev na tovarniške nastavitve pripelje napravo v prvotno stanje. Lahko zaženete Hard Reset z gumboma za vklop in izklop. V tem primeru mora biti pametni telefon izklopljen. Na zaslonu se prikaže poseben meni za obnovitev. Izbrati morate izbrisati podatke ali izbrisati podatke in začeti brisanje podatkov. Postopek traja nekaj minut in ko se naprava ponovno zažene.
  Ponastavitev - večinoma zdravilo za vse sistemske težave. Vse napake ali okvare, ki jih povzroči zlonamerna uporaba ali druga zlonamerna programska oprema, se lahko obravnavajo na ta način. Pametni telefon postane "čist". Odstrani vse datoteke, ki sprva niso bile nameščene.

  Sorodne publikacije