Dober predvajalnik za Android: ocena, pregled, ocene

Vsako leto se poveča velikost zaslonov mobilnih pripomočkov. Zdaj lahko na sodobnih pametnih telefonih gledate ne samo slike, temveč tudi filmske vsebine z ustreznim udobjem. Takšne konstrukcijske lastnosti morda nimajo najboljšega učinka na ergonomijo, toda v dolgih vožnjah bo velik zaslon očitno ne bo na mestu. Vendar imajo nekateri uporabniki težave z brskanjem po vsebini. Dejstvo je, da vsak zvočni in video format zahteva posebne kodeke. Dekodirajo video. Na platformi Android, natančneje na določeni programski opremi, obstaja določen nabor podobnih kodekov, ki imajo običajen predvajalnik. Vendar nimajo vsi standardni video in avdio posnetki ustrezna orodja za predvajanje. Poleg tega večina prisluškovalcev v platformi igralcev ne more pohvaliti razumljivega in prilagodljivega funkcionalnosti. Zato morajo mnogi namestiti dober multimedijski predvajalnik za Android in ločeno.


Omeniti je treba tudi imetnike televizijskih konzol, ki delujejo v okviru te platforme. Tukaj vidimo podobne težave, s katerimi se srečujejo uporabniki pametnih telefonov in tablet. To je skromna priložnost za programsko opremo za polni delovni čas. Mnogi uporabniki preučujejo forume in ocene multimedijskega predvajalnika za televizijo v Androidu in iščejo optimalne možnosti za njihove poizvedbe. Vendar v tem primeru aplikacije tretjih oseb ne izpolnjujejo vseh zahtev. S tem problemom bomo poskušalirazumeti naš članek.

Best Media Player

Predstavljamo vam oceno medijskih predvajalnikov za Android. Vključuje najbolj priljubljene izdelke, ki imajo stabilno delovanje, zmogljivost in veliko pozitivnih povratnih informacij uporabnikov. Vsa programska oprema, ki je opisana spodaj, je na voljo v Googlu Play, zato ne bo nobenih težav s testiranjem.


Media Rating za Android:
 • MX Player.
 • VLC za Android.
 • KMPlayer.
 • HD video predvajalnik.
 • BSPlayer.
 • Plex.
 • Razmislite o vsakem programu podrobneje.

  MX Player

  Mnogi lastniki mobilnih pripomočkov na vprašanje, da je multimedijski predvajalnik boljši za Android, bodo takoj rekli, da je MX Player. In imeli bodo prav. Aplikacija je resnično priznana kot najboljša med navadnimi uporabniki, pa tudi najbolj naprednimi. Kot veste, so slednji zelo izbirčni pri izbiri takšnih programov. Media Player za Android MX Player ima skoraj 7 milijonov prenosov. To je odličen kazalnik. Namestitev pripomočka poteka v standardu za način platforme, tako da ne bi smelo biti težav. Takoj po namestitvi bo program predlagal dodajanje določenih kodekov, s katerimi bo lahko deloval vaš procesor in sorodni sistemski programi. Android Media Player podpira dekodiranje videa z več jedri, kar lahko močno poveča zmogljivost pretakanja. Pri predvajanju vsebin v 4K ločljivosti bo ta priložnost očitno koristila.

  Značilnosti programske opreme MX Player

  Ta multimedijski predvajalnik za "Android" v ruskem jeziku, tako razvrstite meni inorodja ne bodo posebno delo. Vmesnika programa ne moremo imenovati zapleten ali zapleten. Prav tako je treba omeniti, da mnogi ljudje uporabljajo ta predvajalnik za Android TV-set-top box, kjer sta preprostost in intuitivno upravljanje zelo dobrodošli. Najbolj priljubljeni ukazi se izvajajo z uporabo gibov. Videoposnetek lahko na primer previjete z vodoravnim zložencem in navpično povečate ali zmanjšate glasnost. Aplikacija v celoti podpira zunanje podnapise, pretakanje video posnetkov in postopno skaliranje slik. Ta čudoviti multimedijski predvajalnik za Android je popolnoma brezplačen, vendar je oglas pritrjen. Redko se zgodi, ko se predvaja videoposnetek. Odstranite ga tako, da se dotaknete prsta. Uporabniki so zelo pozitivni glede igralca in njegovih zmožnosti. Mnogi ljudje ne posvečajo pozornosti oglaševanju, saj so zadovoljni s pametno funkcionalnostjo in brezhibnim predvajanjem vsebin.

  VLC za Android

  Razmislite o multimedijskem predvajalniku, ki je na drugem mestu. VLC Media Player za Android je blagovna znamka razvoja od ustvarjalcev istega izdelka za osebne računalnike. Namizna rešitev se je pokazala na pozitivni strani. Enako velja za mobilno različico.
  Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je to zelo učinkovit in splošno dober multimedijski predvajalnik za Android. Google Play "je bil prenesen več kot milijon krat, kar je zelo impresivno. Predvajalnik lahko predvaja avdio in video vsebine. Prisotno je tudi dekodiranje strojne opreme.
  Programski vmesnikpreprosta in intuitivna. Vsa glavna orodja se nahajajo na glavnem zaslonu, tako da vam ni treba potepati po meniju.

  Značilnosti programske opreme VLC za Android

  Predvajalnik podpira običajne zamenjave - vodoravno, navpično in povečavo. S senzorjem lahko premikate video posnetek naprej in nazaj, prilagodite glasnost in prilagodite način prikaza. Obstaja podpora za zunanje podnapise, na voljo je ločen pripomoček za avdio vsebine. Ta preprost, razumljiv in na splošno dober predvajalnik za Android je pokrit z brezplačno licenco. Tukaj praktično ni oglaševanja, vendar se včasih pojavijo pasice z navedbo drugih izdelkov razvijalca.

  KMPlayer

  On je na tretji liniji. Tako kot pri VLC-ju je tudi od namizja prenesena različica mobilne platforme. Program je prejel prepoznavno obliko, ki je podobna tisti, ki je na voljo na osebnem računalniku, in odlična funkcionalnost. Sodeč po ocenah so zadovoljni s številnimi uporabniki. Aplikacijo je namestilo več kot 300 tisoč ljudi.
  Medijski predvajalnik podpira vse znane formate, vključno z eksotičnimi, kot so SRT, SUB, RT in SSA. Prav tako lahko pripomoček predvaja pretočni video. Videoposnetek lahko gledate neposredno med prenosom iz interneta.

  Program podpira vse priljubljene zamenjave - vodoravno, navpično in povečavo. Video lahko preprosto previjate nazaj, dodate zvok ali nastavite udobno ločljivost s senzorjem. Prav tako je mogoče spremeniti usmerjenost zaslona, ​​ne da bi gledali na položaj mobilnega pripomočka.

  Značilnosti programske opreme KMPlayer

  Tisti, ki so uporabljali isti predvajalnik na osebnem računalniku, ni problema po prehodu na mobilno različico. Drugi uporabniki, glede na povratne informacije, se včasih soočajo z nekaterimi težavami. Dejstvo je, da se lahko zaveza lokalnih orodij imenuje intuitivna, kot je bilo v primeru prejšnjih pripomočkov. Meni se bo treba navaditi. Vendar pa tam ni nič zapletenega. Uporabniki ne čutijo nelagodja po urah dela. Aplikacija se brezplačno distribuira, vendar je razvijalec dodal svojo kodo. Pop-up pasice lahko imenujemo agresivne. Poleg tega govorijo o drugih izdelkih v tej skupini: igralci za virtualno resničnost in profesionalna različica. Slednje ima več funkcionalnih zmožnosti in popolnoma prikrajšane za oglasne enote.

  HD video predvajalnik

  Videz aplikacije je zelo podoben navadnemu običajnemu predvajalniku za Android. Classic je veliko ljubezni in jo raje umešča namesto opaznih in laskavih programov, katerih oblikovanje včasih odvrača od gledanja video vsebin. Poleg tega dodatni čipi porabijo pomnilnik, kar ni najboljša možnost za lastnike proračunskih pripomočkov.
  Tu imamo preprostega igralca brez resnih funkcionalnih težav. Toda očitna prednost te aplikacije pred analogi osebja je bogat nabor kodekov. Če standardni predvajalnik občasno predvaja videe, lahko HD video predvajalnik obdeluje skoraj vse formate. Kar zadeva pragpotem je praktično odsoten tukaj. To preprosto ni mogoče zamenjati v vmesniku aplikacije. Celoten komplet orodij (ne toliko) se nahaja na začetnem zaslonu in je dostopen od prvega klika.

  Značilnosti programske opreme HD video predvajalnik

  Po prvem zagonu program samodejno skenira pomnilniški medij za video vsebino in ga lepo ureja v knjižnici. Filtre lahko prilagodite njihovim željam: avtorju, datumu, velikosti itd. Med gledanjem lahko spreminjate glasnost in promovirate videoposnetek s potegom. Prav tako je mogoče prilagoditi svetlost zaslona za predvajalnik. Program za pretakanje videov na žalost ne reproducira in z naslovi deluje povprečno: ne vidi vedno besedila, včasih ga ne vidi. Sodeč po povratnih informacijah, je uporabniku všeč ta igralec. V bistvu je cenjen zaradi svoje "lahkosti". Zato je aplikacija široko zahtevana od lastnikov starih in poceni mobilnih pripomočkov. Po statističnih podatkih družbe Google Plei je program namestil približno 300.000 uporabnikov. Izdelek se brezplačno distribuira, v njem ni oglasov. Nekateri uporabniki v svojih pregledih omenjajo prisotnost transparentov, drugi pa pravijo, da ne opazijo ničesar.

  BSPlayer

  Program je prenesen tudi iz osebnega računalnika na mobilne platforme. Različica PC ima izjemno funkcionalnost, vendar ima analog za Android poenostavljeno orodje. Toda dovolj je rešiti probleme, ki jih predstavljajo navadni uporabniki.
  Aplikacija ima pomemben seznam kodekov in reproducira vsePriljubljeni formati, vključno s SRT, SUB, RT in SSA. Pravilno z uporabo procesorske moči in RAM-a program mirno deluje s 4K vsebinsko vsebino. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov ne opazijo nobenih frize ali drugih težav. Omeniti velja tudi zelo udobno knjižnico. Po namestitvi predvajalnika in zagonu programa skenira vse razpoložljive pogone in organizira datoteke glede na uporabniški filter. Zaradi pravilne postavitve je potreben video v nekaj sekundah. Uporabniki v svojih ocenah ugotavljajo, da je delo z igralcem užitek. Vmesnik je videti zelo privlačen, razumljiv in ne povzroča nepotrebnih vprašanj. Poleg tega lahko nekatere elemente menija prilagodite (spremenite lokacijo, barvo, obliko). V smislu prilagajanja je igralec dovolj prilagodljiv. Predvajanje lahko upravljate ne le z gumbi, temveč tudi s potezami.

  Značilnosti programske opreme BSPlayer

  Aplikacija lahko obravnava distribucijo prometa preko brezžičnih protokolov. To pomeni, da lahko videoposnetke prek povezave Wi-Fi prenesete v druge naprave, vključno z namiznimi računalniki.
  Kot majhno pomanjkljivost lahko pokličete sistemske zahteve pripomočka. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, ultra-proračun pametne telefone in tablični igralec strašno zavore. Zato bomo v tem primeru morali poskrbeti za druge, bolj "lahke" možnosti. Izdelek ima brezplačno licenco za distribucijo, zato se včasih pojavijo oglasi, ko gledate videoposnetek. Toda te pasice ne moremo imenovati agresivne, ker se pojavljajo redko in enostavnoočiščen

  Plex

  Ta multimedijski predvajalnik je odlična možnost za proračun in šibke mobilne pripomočke, ki imajo vsak bajt na trdem disku in majhno količino pomnilnika RAM. Na načelo ravnanja se uporablja aplikacija. To pomeni, da lahko z uporabo medijskega strežnika na namiznem računalniku gledate videoposnetke na pametnem telefonu.
  Program je še posebej potreben na TV-sprejemniku, kjer vedno ni prostora. Če želite program delati, morate namestiti isti pripomoček na osebni računalnik in nato vklopiti sinhronizacijo z mobilno napravo. Datoteke, ki se predvajajo na osebnem računalniku, bodo predvajane na pametnem telefonu, tabličnem računalniku ali televizijskem sprejemniku. Sinhronizacijo lahko konfigurirate prek brezžičnih protokolov ali prek povezave USB.

  Značilnosti programske opreme Plex

  Vse datoteke, ki jih lahko predvajate, so v knjižnici. Ima veliko filtrov, kjer lahko vsebino postavite na različne načine. Vmesnika aplikacije ne moremo imenovati zapleteno ali nerazumljivo. Vsa glavna orodja se nahajajo na glavnem zaslonu in jih lahko upravljate z uporabo gibov: spodbujanje videoposnetkov, prilagajanje zvoka in spreminjanje ločljivosti. Izdelek se distribuira brezplačno, zato se oglaševanje včasih pokaže. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov ni preveč obsesivna. Lahko ga onemogočite tako, da kupite licenco za profesionalno različico. Pregledali smo šest najbolj priljubljenih multimedijskih predvajalnikov za Android in povedali, kaj mislijo o njihovi funkcionalnosti.

  Sorodne publikacije