BMW 318i: fotografije, ocene, specifikacije in ocene

Nemški avtomobili so znani po vsem svetu. Ti stroji za mnoge so standard kakovosti in udobja. Vendar so stroški nemških avtomobilov včasih visoki. Toda tudi tukaj so Nemci našli rešitev. Obstaja ogromno število modifikacij, kompletov in motorjev, ki vplivajo na ceno avtomobila. Vsakdo lahko najde pravo možnost za sebe. V današnjem članku bomo pogledali "tri" BMW 318i.

Opis

To je avtomobil BMW serije 3, ki je kompaktna limuzina z zadnjim ali polnim pogonom. Ni treba posebej poudarjati, da je ta serija ena od najbolje prodajanih v Evropi. Ta avto je ljubil zaradi svoje obvladljivosti in razmeroma nizkih stroškov (v primerjavi s starejšimi "petimi" in "sedmimi"). Ustanovitev poteka v Kaliningradu.


Videz

Ta avto je najbolj dostopen v seriji. Ne gre za motor majhnega obsega, temveč za serijo. Kljub nižji ceni, "tri" izgleda precej ugledno. Še več, zunanjost gleda na značilnosti starejših limuzin iz pete serije. Zasnova je narejena v korporativnem slogu BMW - premazana optika s štirimi očesi, odbijač odbijača in dvojna maska ​​radiatorja. Čeprav je BMW serije 3 kompaktni razred, ga lahko neizobražena oseba z lahkoto zmede s poslovnim razredom limuzine.
Stroj ima harmonični profil. Treba je omeniti, da je razvoj oblikovanja upošteval in zračni upor. Avto je bil večkrat preizkušen v aerotube. Nemci so tako uspeli doseči minimalni koeficientaerodinamični upor - 026 glej. Zadnji del je agresiven. Mimogrede, žarometi v modelu so enaki kot pri petih. Zaradi tega lahko avto zamenjamo z dražjo limuzino. Na splošno se je izgled limuzine BMW 318i izkazal kot mišičast, eleganten in agresiven.

Telo in korozija

Rustični "trojni"? Kot navaja pregled, ima trenutni BMW drugačno strukturo zaščite, tako da tudi v odsotnosti plasti zemlje (ki je lahko posledica čipov) na površini ni rje. Poleg tega so nekateri elementi telesa izdelani iz plastike.

Mere, zračnost

Ni mogoče trditi, da ima ta stroj kompaktne dimenzije. Dolžina telesa je 462 metrov, širina - 181 (več kot 2 metra ob upoštevanju ogledal), višina - 143 metrov. Lumen ceste - 14 centimetrov. Mere so izbrane na tak način, da povečajo prostor v kabini, medtem ko se medosna razdalja ne raztegne. V mestu je ta avtomobil zelo okreten. Toda na globokih jamah se bo voznik počutil negotov - zelo nizko cesto. Teža avtomobila je približno eno in pol tono.

Salon BMW 318i

Od svojih tekmecev se ta limuzina odlikuje po oblikovanju notranjosti. Notranjost je elegantna in razkošna. Opozoriti je treba, da so bili nekateri elementi izposojeni iz prve serije BMW (to velja za podnebni sistem in multimedijsko enoto). Salon je kakovostno sestavljen - povsod je mehka plastika in prijeten na dotik kože. Bež notranjost je še posebej impresivna.
Kot zaključek - črni plastični vložki pod lakiranim drevesom. Prtljažnik za tekoči trak, skladiščegumbov Instrumentna plošča je puščica z dvema velikima številčnicama. Nad sredinsko konzolo se nahaja izvlečni multimedijski zaslon. S sovoznikovih strani - globoko predal za rokavice. Sedeži imajo izrazit profil in dobro ledveno oporo. Fotelji imajo široko paleto prilagoditev. Za ostalimi mesti je dovolj, za velike potnike pa bo nekoliko neprijetno, kot to nakazujejo uporabniki v svojih ocenah. BMW 318i, čeprav želi biti kot "pet", je medosna razdalja krajša. Zmogljivost avtomobilske prtljage, kot za kompaktni razred. Tu lahko postavite do 480 litrov tovora.

Specifikacije

BMW 318i je ena najšibkejših sprememb. Kar je izjemno, obseg delovnega motorja tukaj ni 18 litrov. Dejanska prostornina motorja je 15 litrov. V tem primeru ima motor dve turbini, sistem neposrednega vbrizgavanja, tehnologijo za krmiljenje dviganja ventilov in faze distribucije plina. Kot rezultat, največja moč motorja je 136 konjskih moči. Navor 220 Nm je na voljo v razponu od 125 do 45 tisoč vrtljajev. Kot prenosnik za to enoto je na voljo:
 • Šeststopenjski ročni menjalnik.
 • Osemstopenjski samodejni stroj s funkcijo športnega načina.Treba je omeniti, da ima BMW majhno dinamično zmogljivost. Torej je pospešek na stotine pri mehaniki ocenjen na 89 sekund. Stroj je pri stroju počasnejši le 2 sekundi. Hkrati je največja hitrost pri obeh različicah enaka in znaša 210 kilometrov na uro. Hkrati poraba gorivamajhna Na mehaniki avtomobil porabi v povprečju 5 litrov bencina. S avtomatom porabi 55 litrov na 100 kilometrov ceste. Lahko z gotovostjo trdite, da kupec prejme ekonomičen in hkrati najšibkejši motor.

  Runner

  Kako vozi avto na poti? Mnenja upoštevajte, da ima stroj priročen nadzor. Avto s hitrostjo odlično drži cesto in se na zavojih ne zvija. Mimogrede, "tri" lahko opremimo s sistemom Driving Experience. Ta tehnologija vam omogoča, da spremenite nastavitve električnega pogona, pospeševalnika in amortizerjev. In če je avto opremljen z avtomatskim prenosom, potem ta sistem vam omogoča, da spremenite algoritem njegovega delovanja. Tako lahko voznik uživa v maksimalnem užitku v vožnji. Kot je navedeno v pregledih avtomobilistov, je mogoče prilagoditi gladkost tečaja. Toda prisotnost pnevmatik z nizkim profilom se čuti. Na velikih udarcih se udarci prenašajo na telo, zato morate ovirati to oviro. V pregledih vozniki opozarjajo, da je vzmetenje na splošno precej energetsko intenzivno. Ima odlično ravnotežje med udobjem in ravnanjem.

  O problemih

  Katere težave imajo lastniki teh avtomobilov pri delovanju? Najprej je treba omeniti plavajoče število vrtljajev motorja. Najpogosteje se to zgodi, ko je motor hladen. Tudi "hladen" stroj se lahko utopi. Hkrati pa diagnoza ne kaže ničesar. Lastniki grešijo na programu za upravljanje motorja, ki se hitro upočasni in motorju ne da normalnoogrevanje po zagonu. Po mnenju uradnega trgovca je razlog za to uporaba bencina nizke kakovosti.
  Naslednji problem je trkanje v vzmetenju. Občutek kot izvijač. Takšno pomanjkljivost so opazili tudi pri novih avtomobilih. Ponavadi udarci prihajajo z zadnje strani avtomobila. V toplem vremenu je zvok postal tišji, vendar ni izginil. Razlog za to je podpora hrbtnih nosilcev. Njihov trgovec je dolžan zamenjati z garancijo. Med drugimi težavami je treba omeniti škripanje zavor. Posebej pogosto so lastniki tega vremena v mokrem vremenu. Uradni zastopnik v primeru prask priporoča zamenjavo zavornih ploščic. Ampak na storitve čarovnika pogosto najdejo čudno ploščo na diskih in blazinice. Praksa je pokazala, da je postal vzrok škripanja. To se zgodi zaradi stika s sredstvom za preprečevanje zaledenitve na površini.

  Ocene

  Ugotovili smo, da je to BMW 318i. V pregledih vozniki opozarjajo na naslednje pozitivne strani avtomobila:
 • Svetel videz.
 • Trdna notranjost.
 • Smernice.
 • Dinamika overclockinga in gospodarstva ni slaba.
 • Slabosti so povezane z opustitvijo in majhnimi težavami pri prometu z ICE. Na splošno je to precej dobra alternativa dražji limuzini pete serije. Ta avto je primeren za vsako publiko, naj bo mlad ali star.

  Sorodne publikacije