Številka 8800: Povežite prosto linijo za sprejemanje klicev

Lastniki velikih in majhnih organizacij vse bolj razmišljajo o tem, kako povečati zvestobo strank in povečati število pritožb potencialnih partnerjev. Eden od načinov za doseganje teh ciljev je uporaba storitve številka 8800. \ t Lahko povežete brezplačno linijo, da pokličete organizacijo ljudi skoraj vsak večji mobilni operater. Kakšna je lahko prednost te storitve za podjetje, kakšni so pogoji za njegovo uporabo? O tem in kako se številka 8800 poveže, bomo razpravljali v tem članku.


Splošne informacije

Nekateri ljudje mislijo, da bodo s povezovanjem številke za sprejemanje klicev, ki ne bodo zaračunani naročnikom, hkrati prejeli obremenitev nekaterih kanalov. Vendar pa to sploh ni tako. Gre za dejstvo, da bo kupljen natanko številka 8800. Povežite dodatne kanale ločeno, ob določenih stroških. Tako lahko organizacija kupi številko (ali več številk, če je potrebno), konfigurira usmerjanje in prejemanje klicev na svoj običajni telefon. Kaj bo stranka prejela? Necarinske klice na to številko. To mu bo omogočilo, da ne razmišlja o dolžini pogovora, temveč da se osredotoči na glavno, razpravlja o svojem izdelku ali storitvi s specializiranim podjetjem, ki ga zanima.

Značilnosti storitve

Med značilnostmi te možnosti bi rad omenil nekaj točk, ki bodo potencialnim uporabnikom pomagale bolje spoznati storitev."Številka 8800", ki se lahko poveže tudi brez odjemalca izbranega mobilnega operaterja.


Za mesto ali določeno številko, ki bo sprejemala klice, prejete na 8800, ni vezave. državi Vsi potencialni ali aktivni uporabniki organizacije, ki kličejo fiksno številko, tudi iz stacionarnega telefona, ne bodo plačali klica, ne glede na trajanje.

Dodatne funkcije

Obstaja možnost organiziranja glasovnega menija. Ko pokličete na številko 8800, bo oseba, ki vas kliče, padla v IVR in bo lahko enostavno krmarila med menijskimi elementi, pri čemer bo izbrala dele, ki jih potrebuje. Tak sistem se na primer uporablja v kontaktnih centrih mobilnih operaterjev, ko oseba kliče osebo, da pritisne določen ključ za informacije in povezavo s strokovnjakom. Možno je prejemati statistične podatke o prejetih klicih. Obstaja dodatek mestu organizacije klicne funkcije v enem kliku. Z obiskom spletne strani podjetja bo stranka videla gumb, ki bo napovedal možnost klica. Ko je pritisnjen, bo klic opravljen na številko 8800. Hkrati stranka nima nujno mobilnega telefona. Če povežete številko 8800 ("Beeline" in druge operaterje), lahko dobite priložnost za integracijo s sistemi za interakcijo s strankami (CRM). Primerna je za registracijo pomembnih dogodkov v enotno podatkovno bazo, ki je na voljo zaposlenim v organizaciji.

Ali je to mogoče?povezati številko 8800 brez mesečne naročnine?

Takšni komunikacijski operaterji, kot sta Beeline in MTS, ponujajo podobno storitev za naročniško provizijo. Njegova velikost se lahko razlikuje glede na aktivirane dodatne storitve, kar poveča količino minut, ki so na voljo naročniku za vsako obračunsko obdobje. Na primer, na MTS za naročnino v višini 770 rubljev lahko dobite 550 minut. Po izčrpanju razpoložljivih minut se zaračuna vsak dohodni klic na številko 8800.
Številko 8800 ("MegaFon") je mogoče povezati brez naročnine. V tem primeru je treba kupiti številko (strošek je lahko okoli 2000 rubljev) in račun 2000 rubljev kot zagotovljen prispevek, ki bo zagotovil 570 minut netarifnih dohodnih povezav. Vsi klici, ki bodo sprejeti po uporabi brezplačnega paketa, bodo zaračunani po tarifnem načrtu. Pogoje uporabe in stroške komunikacijskih storitev je treba določiti za vsak primer posebej na portalu mobilnega operaterja ali na uradnem spletnem viru.

Kako povezati 8800 brezplačno?

Povežite številko organizacije 8800, kar bo povečalo zanimanje in zvestobo strank, brezplačno. Tudi če na spletnem mestu operaterja vidite druge informacije, ne pozabite, da boste morali za nakup številke plačati vsaj zajamčeni depozit ali enkratno plačilo. Poleg tega lahko glede na potrebo in željo organizacije nastavitev te številke zahteva aktiviranjedodatne možnosti, kot je "Auto Secreter" (na voljo v več različicah "Beeline"), da shranite sporočila, ki jih je pustil odjemalec, itd. Poleg tega je za lastnike podjetij lahko zanimivo ponuja, na primer, od "MegaFon" za zamenjavo standardnega zvonjenja z določeno melodijo ali pozdrave za stranke, virtualni PBX za organizacijo storitev za stranke, klic iz spletne strani (brez uporabe mobilnih), itd

Zaključek

Povezava številke 8800 je primerna za srednja in velika podjetja, specializirana za storitve za stranke (klicni centri, hoteli, taksiji, referenčne storitve). Storitev je na voljo samo za organizacije, njena povezava se izvaja le prek strokovnjakov podjetja. Izpolnite prijavo na spletnem mestu tako, da izberete možnost številka 8800 in počakate na klic vodje podjetja ali obiščete pisarno za dokumentacijo in pojasnitev interesnih vprašanj.

Sorodne publikacije