BMW 4: fotografija, pregled, specifikacije, uglaševanje, avto funkcije

Do nedavnega so tri nemške avtomobilske velikane tekmovale za pravico, da zasedajo častno mesto na trgu in so izpolnile vse nove modele avtomobilov. BMW ni odšel veliko z izdelavo avtomobila BMW 4, ki je postal standard kakovosti med tremi podjetji.

Kratek opis

BMW je dobil štiri odlične avtomobile, zahvaljujoč telesu tretje serije, vendar bolj lahek in tog. Torej, zakaj spremeniti ime, če je bilo mogoče izboljšati BMW 3 - je nejasno. Konec koncev, na prvi pogled, izgleda kot kupe tretje serije. Ampak, ko je "končal" 3 serije, je proizvajalec izdal popolnoma drugačen avto z drugimi komponentami. Kabriolet se proizvaja samo na tujem trgu, ne pošilja se v države CIS, strošek kupeja v višini 37.000 dolarjev za različico bencinskega motorja, z dizelsko različico 38.000 dolarjev (poleg tega lahko namestite tudi polni pogon - 2.000 dolarjev). 49.000 $.


Specifikacije

Začetek pregleda BMW 4 je prav to zaradi sprememb samo 5 kosov, o katerih je treba podrobneje razpravljati:


)


420i Coupe430i Coupe440i Coupe


26) 420d Coupe430i CabrioBruto teža, kg1555/16401570/1655

1620/16901555/16201780/1885

)

450450450 (71


450375bencin


turbodieselbencin


bencin
105)
Cilindri446

)

44ventili16

162416zvezek, l20002000


)
300019982000Moč, l. z


253191253Posredovanjemehanikamehanikamehanikamehanikamehanika avtomatski strojiMaks. hitrost, km /h237251251241251

Notranjost

Ročice smernikov se lahko sedaj zaklenejo v istem položaju. Na mestu za komolce je telefon brezžičen. Če pustite telefon na to polnjenje, lahko varno zapustite avto, saj je pod pokrovom in ga nihče ne vidi. Primerna za vse velikosti telefona, zahvaljujoč vzmeti drži tesno in na udarec in obrne ne skoči in ne vibrira.
Dodatna možnost je distribucija Wi-Fi. Instrumentna plošča, ki stane 500 dolarjev (33.000 rubljev), zahteva namestitev modernega, cenovno ugodnega navigacijskega sistema v vrednosti 2.800 dolarjev (187.000 rubljev). Prtljažnik z nosilnostjo 450 litrov. Precej zmogljiv za coupe. V zamenljivi različiciPrtljažnik je zaradi zložljivega vrha nekoliko manjši, in sicer 375 litrov. Toda ko potujete skupaj, se lahko z lahkoto prilegata par kovčkov in malenkosti. Prav tako mnogi lastniki pohvalijo 4 Coupe za najbolj udobno pristanek med vsemi coupesi.

Številni kupeji so namenjeni za dve osebi, toda tudi, če obstajajo kraji za sabo, običajno prevažajo majhne stvari. Ampak to ne gre za njega. S testno vožnjo BMW 4 je bilo ugotovljeno, da pri sestavljanju potniškega sedeža postane jasno, da zadnje sedeže celo za kupe precej veliko. To ni tako priročno kot sedma serija, vendar ne tako tesno, kot mnogi mislijo.

Zunanjost

BMW 4 je verjetno najlepši avtomobil BMW, izdelan v zadnjih letih. Na vsakem kompletu so "štiri" nove LED luči. Na dnu imajo leče. BMW 3 LED je videti slabše in deluje na enak način. Za kupe so žarometi s trakovi diod. Tudi odbijač z M4 izhodom se ni spremenil. Mere v primerjavi s tretjo serijo se niso spremenile. LED žarometi so vredni okoli 1500 dolarjev (100.000 rubljev). V luksuzni liniji je BMW 4 odbijač postal kromiran, sledijo mu dovodi zraka, zdaj pa niso vidni kot prej, ko so bili nameščeni ob megli. Diski so 19-palčni. Kazalniki obračanja, ki so zdaj nameščeni na prtljažniku, so tudi dioda.
Tisti, ki ne marajo običajne različice Coupe 4, se lahko zatečejo k BMW 4 tuningu, ki mu dajo spojler, difuzor, nova kolesa, obivis, nove zavore, menjalnik in še veliko več po presoji kupca.

Tehnične komponente

Najbolj vsestranska različica je 440 Coupe - boljša bo le M4. Motor V6 z zmogljivostjo 327 konjskih močidobro deluje in deluje. Enostavno pospeševanje s 7000 hitrostmi, popolnoma prijatelji z osemstopenjskim samodejnim menjalnikom, ki lahko z invalidskim stabilizacijskim sistemom konvencionalni coupe spremeni v viseče vozilo. Različica 440 je na voljo samo s polnim pogonom. V tej različici je najbolj živahna reakcija na pritisk na pedal za plin med vsemi njenimi modeli. Prenos v načinu Sport + je velika stvar ne samo v teoriji, ampak tudi v praksi. Avto se vozi zelo samozavestno, čeprav je to zaradi svojega vzmetenja trdno. Novi električni amp v kabrioletu in coupeju je drugačen. V zaprti izvedbi BMW 4 je volan prijetno, mehko in gladko, vendar je kabriolet preveč tog. Reakcija na obračanje volana ni tako hitra kot v predelu, vendar je še vedno nejasno, ali gre za ojačevalnik moči ali težko vzmetenje.

Benzinski motor Coupe 440i ima 6 valjev s prostornino 3 litre, ima 2 turbini in moč 327 konjskih moči. Poleg te različice sta na voljo še dve različici z bencinskim motorjem - 420i in 430i, 3 dizelski motorji - 420d, 430d, 435d s polnim pogonom. Kar se tiče zračnosti, je bilo mogoče narediti več za kabriolet: v coupe - 130 milimetrov, v pogonu na štiri kolesa - 145 milimetrov. Isti parametri so v kabrioletu. Prednosti tega očistka so, da lahko enostavno priti na robnike, ne bojte se majhnih jam, snega, umetnih nepravilnosti in tako naprej. Motor začne "režati" z začetkom pri 2000 vrt /min. Najbolj prijetno v načinu Sport +. Razpršimo od nič do sto - 5 sekund. Z obračanjem kolesa nekaj več kot dva, s strmim zavojemposlušanje voznika, pomaga tudi pri bočni podpori sedežev, ki vsebujejo 20 blazin. Za vsakega potnika je idealen položaj za stol.

Recenzije

Za profesionalce so lastniki BMW 4 naslednji:
 • Zelo priročna lokacija voznika, vstopna odprtina celo dva metra.
 • Mehki sedeži z veliko nastavitvami in prisotnostjo podpore pri zavijanju.
 • Instrumentna plošča je zelo vidna v temi in na svetlobi.
 • Upravljanje podnebja se popolnoma ujema z notranjostjo.
 • Navigacijski sistem je najboljši BMW.
 • Priročna razporeditev zadnjega potniškega prostora za kupe.
 • Pomanjkanje prask pri zlaganju zložljive strehe pri udarcu v jamo ali umetne nepravilnosti.
 • Prisotnost brezžičnega naboja za telefon.
 • Izbirna možnost: Wi-Fi distribucijski modul s sedmimi režami za kartice SIM, gostovanjem v vseh državah.
 • Pristojna izbira modelov.
 • Med minuse spadajo tudi:
 • bolj togo vrtenje volana v kabrioletu.
 • Neveljavna krmilna palica iDrive.
 • Lokacija vrtišč na pokrovu prtljažnika.
 • Trdi nosilec.
 • Visok očistek (okus).
 • BMW je že dolgo sposoben tekmovati z Audijem in Mercedesom. Ob sprostitvi BMW 4 je utrdil status ene izmed najboljših avtomobilskih podjetij na svetu in četrto serijo postal najboljši kupec med vsemi proizvajalci. Rad bi, da kabriolet pride na naš trg, vendar se moramo do sedaj veseli samo kupeja.

  Sorodne publikacije