Skyforge, "Metal in Chitin": prenaša iskanje

Najtežje iskanje se imenuje igra Skyforge Metal in Chitin. Izvajanje naloge vključuje boj proti trem sovražnikom z različnimi taktikami in ogromno silo. Poslanstvo zahteva dobro poznavanje razreda njegovega značaja, sposobnost izogibanja napadom in uspešno izbiro položaja. Samo na ta način se lahko lotite iskanja brez nepotrebnih težav od prvega poskusa.

Zgodba in bistvo naloge

V skladu z zgodbo o Skyforgeu bo "Metal in Chitin" (prehod šefov, ki jih bomo obravnavali spodaj) vodil igralca na eno veliko tujo ladjo. Uporabnik mora priti do vhoda v jamo in ne dovoliti tuji ladji, da prevzame nadzor nad vzletom. Tam se boste srečali s tremi tovariši, ki bodo prav tako šli globoko v jamo. Nenadoma jim bo šef naložil svoje čare in jih prisilil v boj proti protagonistu. Od tega trenutka dalje se začne prehod, ki zahteva absolutno koncentracijo. Ne glede na razred šefov ga je mogoče prenesti, če je pravilno napaden in se v pravem trenutku izogne.Prva bitka

Prvi nasprotniki bodo trije nekdanji zaveznik v iskanju Skyforge "Metal in Chitin". Prehod se zmanjša na bitko z Markom. Fonthius in Ertis sta prešibka. Ta lik ima spretnost krožnega poraza na tem območju, vendar se le redko uporablja. V trenutku sproščanja valov je bolje, da se izogibamo. Bori se z značajem, ki je sposoben napadati na daljavo, je bolje, da se držiš razdalje in poškoduje urok ali orožje. Če se Mark približa preveč blizu, bo naredil kretenpovzroči znatno škodo. Bolje je, da shranite svoje zdravje drugim šefom, zato se mu vedno poskušajte izogniti.Boj proti Ianna

Ta nasprotnik vam ne bo dovolil, da preprosto pobegnete pred napadi v iskanju Skyforge "Metal in Chitin". Kako ga prenesti s katerimkoli razredom znakov, lahko uganite le v praksi. Glavna tabla bo razbistrila valove pozvanih pošasti z AOE-urok, sicer bo igralec prejel škodo z različnih strani. Hitro bodo stresali ščit in koncentracijo škode na en cilj ne bo deloval. V prihodnosti se taktike ne razlikujejo veliko od prve bitke. Ianna uporablja napade kratkega dosega, vendar ima višjo hitrost gibanja in napada. Nevarnost je premikanje šefa za hrbtom, zato morate biti pripravljeni na izmikanje ali skok. Bolje je napasti žensko blizu nagradnih bitij, kot tudi, ko začne govoriti. Če naredite vse, se zdi, da je Skyforge lahek pri Metal in Chitin. Prehod te faze iskanja traja od pet do petnajst minut.

Aurorian Leader

Ko boste preživeli veliko škodo, ki jo je povzročila Anna, bo ladjedelnica Auria začela bitko. Njena moč je v veliki ravni zdravja in veliko insinuacije. Nenehno blokirajo pot do šefa in njegov umor postane problematičen. Ob istem času, bližje sredini bitke je obnovljena Ianna, in se morajo boriti z dvema težko sovražniki hkrati v iskanju iz Skyforge "Metal in Chitin". Kako dokončati najtežjo nalogo v igri, zlasti kako zmagati igrozadnji boj - vprašanje, ki je zanimivo za mnoge. Odgovor na to je skrit v eni preprosti taktiki. Osredotočite masivne uroke za hitro odstranjevanje in izberite zdravstvene krogle samo tistih, ki padejo iz avrije. Če grozda uspe hitro razjasniti, potem ignorirajte Anna in nalijte vso škodo v glavnega sovražnika. Razvijalci zagotavljajo dovolj sredstev za zdravljenje, ko potekajo prizadevanja, tako da jih preprosto ne zamudite, uporabite veščine pravilno na daljavo, kot je strojno strelno letalo, in zmaga bo v vašem žepu.

Sorodne publikacije