Kako dobiti popust na "Aliexpress": vse načine

Aliexpress je v zadnjem času postal znan po vsem svetu. Uporabljajo jih gospodinje, najstniki, shopogoliksi in samo po naključju so prišli ljudje. Ni skrivnost, da si vsi želijo rešiti. Kako dobiti popust na "Aliexpress"? Obstaja veliko načinov. Članek vam bo povedal, kako in kje najti popust, kako ga narediti lažje, hitrejše in cenejše. Gre za to, ali obstajajo načini za poenostavitev in shranjevanje. Članek se ukvarja z vprašanji o tem, kako dobiti kupon, ali kako dobiti popust na "Aliexpress" 1111. Kaj je 11:11 na "Alyxpress", in kako maksimirati koristi in kako ga povečati, in kaj aplikacija tukaj pomaga.

Sprejemanje popustov na "Alyixpress": vse metode in priložnosti

V zadnjem času "Alyexpress" ni bil znan vsakomur, ki prodaja različne izdelke - od otroških plenic do instrumentov. In zdaj ves svet uživa v tej trgovalni platformi. Tu ni nobene holistične trgovine. Vsak izdelek ima svojega prodajalca. Ti pa niso povezani. Vsi izdelki, prodajalci in prodaja so skrbno nadzorovani s posebnimi viri. Načini in možnosti prejemanja popustov na "Alyexpress" - morje.

Za nakupe se morate registrirati. Preverja vašo identiteto in naredi nakupovanje bolj udobno. V iskalni vrstici s točkovanjem želenega elementa pojdite na stran izdelka, ki ga iščete. Bodite previdni! Preberite ocene, opis, vprašajte za fotografijo "live" od prodajalca. Na forumih so ljudje vedno znova izražali ogorčenje, da blago ni bilo primernoiz neznanega razloga, ampak vrnitev ni tako preprosta! Prav tako boste lahko pisali prodajalcem, dodali elemente v košarico in izvedeli več o novih popustih, promocijah in kuponih ter o tem, kako dobiti popuste na "Alyxpress". O njih bomo govorili danes.

Kaj so popusti in od kod prihajajo?

Decimalke "Alyxpress" so podane za tako imenovane kupone. Obstajajo 3 variante kuponov v spletni trgovini: od prodajalca, trgovine in od samega spletnega mesta. V prvi različici kuponi vplivajo samo na njihove izdelke. V vsaki trgovini, ki jo imajo. Popust tukaj je določen v denarju.
V drugem primeru veljajo za vse izdelke, ki ste jih izbrali. V teh kuponih je odstotek popustov "stabilen". Popust na stran se določi v odstotnih ekvivalentih. Kupone v velikih količinah je mogoče pridobiti v obdobju globalne prodaje. Najpogosteje gre za obdobje velikih praznikov, kot so novo leto, velika noč itd. Tudi v trgovini obstajajo tako imenovane "črne petke".

Kuponi in njihove značilnosti

Zgornji kuponi so razdeljeni glede na vrsto in trajanje. Da, na spletnem mestu se lahko srečate:
 • Vsi kuponi - vsi možni kuponi.
 • V teku - na voljo, vendar še ni aktivno.
 • Veljavno - trenutno aktivno in jih lahko uporabite.
 • Neaktivno - uporablja se za nakup, vendar ga še niste prejeli.
 • Uporabljeni - tisti, ki ste jih že uspeli kupiti. Uporabljajo se in niso predmet nadaljnje aktivacije.
 • Potekel - je bil aktiven, vendar ni bil pravočasno uporabljen. Njihov mandat je potekel.
 • Tudi poleg vsehKupon, imate priložnost izvedeti, kako deluje in kakšne pogoje potrebuje. Torej:
 • Veljavni čas je obdobje aktivnosti kuponov.
 • Omejitve - način in pogoji uporabe (na primer: uporablja se samo v eni naročilnici
 • )
 • Uporaba je področje dejavnosti kupona. Uporabljajo se lahko za vse blago, ki je opredeljeno ali se prilega vsakemu okvirju.
 • Od - kdo se izda in pod kakšnimi pogoji (na primer kupon pomladnega festivala).
 • Kako priti?

  Če želite izvedeti, kako dobiti popuste na Aliexpress, je včasih dovolj samo vljudnost. Mnogi menijo, da je treba plačati, prepričati in prevarati. Jih ni. Pišite prodajalcu. Vprašajte standardna vprašanja o izdelku: kakovost, podrobne fotografije, velikosti in drugo. Potem lahko rečemo, da na znaku mnogih drugih dobrin istega prodajalca. Če se prodajalec strinja, lahko brez težav dvignete vprašanje za popust. Vprašajte, če je sploh mogoče. Lahko se prepirate s čimerkoli. Na primer, dejstvo, da ste izbrali kup blaga ali tistih, ki so našli cenejši, vendar prodajalec je tako lepo, da ne želite kupiti od drugih. Lahko tudi obljubljate, da boste napisali pregled ali odstranili video poročilo o izdelku in prodajalcu, ga priporočili svojim prijateljem in mu povedali na svojem spletnem dnevniku. Zdaj vprašanje, kako dobiti kupon za popust na "Alyxpress", praktično izgine sam.
  Bodite previdni! Če prodajalec strinjal, da vam popust - ne mudi, da plača za blago. Poglej - spremenila je ceno. Če ne, ga spomnite. Vedite: po plačilu blaga ne morete več govoriti popusta. Po prenosu spremenite nekajnemogoče. Ko prodajalec spremeni ceno, potem ko na strani naročila opravi popust, boste videli napis "popust na podlagi spremembe cene prodajalca". Če se cena naročila ni spremenila - ne bojte se. To je normalno. Cena se bo verjetno spremenila, ko boste začeli plačevati za izdelek. Tukaj je preprost in enostaven način, da dobite popuste na Alyexpress.


  Kuponi za popuste. Kako in kje?

  Zdaj pa govorimo o tem, kako lahko dobite kupon za popust na "Alyxpress". Kupite jih lahko na spletni strani Alyxpress. S promocijo mesta se je pojavilo veliko virov, na katerih ljudje trgujejo s temi kuponi. Obstajajo tudi nekateri kieschkeki. Z registracijo v posebni kešbake avtomatično dobite 7% popusta na vse blago, recimo, za vse življenje. Obstaja majhna skrivnostna past: pri registraciji vnesite nekaj promocijske kode. Nato se bo odstotek popusta povečal. Z vsem tem pa povračilo vrne 2% najnižjo kupnino. Včasih dajejo celo 50%.

  Posebni kuponi - posebni pogoji

  Obstajajo tudi posebne ponudbe. Lahko jih dobite za posebne kovance, ki jih boste zbrali v vašem računu na Alixexu. Obstaja še en način za nakup posebnih kuponov: win. Obstajajo različne igre, ki jih prodajalci v svojih trgovinah. Na primer, igra "Ugani zemljevid". Tretja možnost za nakup takega kupona, ampak tudi brezplačno - za spremljanje kategorij blaga. Na svetovnem dnevu nakupovanja imajo veliko posebnih paketov. Ampak, na moje veliko obžalovanje, so aktivni šele od 11. novembra do 11. ure. Lahko jih uporabljate čez dan. Na voljo tudipozitivne strani: posebni paketi, čeprav so omejeni, vendar jih je mogoče kombinirati z običajnimi paketi. To pomeni, da lahko pri nakupu izdelka uporabite kupon za popust in ga pokrijete z drugim posebnim nakupom. Mnogim prodajalcem prihajajo njihovi kupci in jim ponujajo tudi popuste. V članku je obravnavano tudi vprašanje, kako od prodajalca dobiti popust na "Alyxpress".

  Čarobna številka na trgovalni platformi. Kaj je in s čim je jedo?

  Čas je, da govorimo o veliki uspešnosti - prodaji 1111. Zdaj se naučimo, koliko in kako enostavno je dobiti popust na Aliexpress 11:11. 11:11 ni ura. To je datum. 11. novembra ob 11. uri se začne velika prodaja. Ona je hladnejša od "črnega petek" in drugih dni. Na ta dan se strankam obljubljajo ogromni popusti, različne nagrade, darila, vse vrste promocij, pa tudi brezplačni kuponi in popusti od prodajalcev. Kupone lahko nato kupite ali prejmete brezplačno. Ta dan, zjutraj, se bodo začele različne igre, v katerih lahko osvojite kupone.

  Igre z diskonti

  "Alyixpress" je zelo dobro znan med "aligoliki". Tako lahko dobite popust v aplikaciji "Aliexpress", ki vstopa v igro. Najbolj znana je "Kit-prizov". Naokoli se sprehaja maček in zbira predmete, ki padajo z neba. Obstaja tudi igra Lottery of Luck. Bodite previdni! Lahko mu podarite petdeset kovancev. Nekatere igre se začnejo nekaj ur pred prodajo, tako da lahko ljudje kupijo popuste in kupone. Vendar pa obstajajo tudi igre, ki se začnejo nekaj minut prejskupni popusti. To je "Match for coins". V njej zmagate kovance, za katere kupujete tudi kupone. Na primer, za tristo kovancev lahko kupite kupon za 2 $. Aktivna je le pri nakupu od 19 $. Čim višji je znesek popusta, tem več stane kovancev, hkrati pa se zvišuje tudi cena, po kateri bo ta popust deloval. Tudi na ta dan je določen popust. To je 15 $, vendar je aktivna po 150 $ nakupu. Še posebej za ta izjemen dan je ločen kachechke. On daje večni popust v višini 10%. Zdaj obstaja veliko lokacij in aplikacij, kjer lahko osvojite na desetine in na stotine takih kuponov ali redne popuste. Stroški vam bodo minimalni ali popolnoma brezplačni. Veliko ljudi po svetu čaka na ta dan.

  Aplikacija se bo uvrstila v naš položaj: shranite na kocki

  Skoraj vsakdo ima pametni telefon. Če želite shraniti še več - prenesite posebno aplikacijo iz "Alyxpress". Lahko dobite popust prek aplikacije "Alyexpress", ne da bi porabili peni. Aplikacija sama, poleg kuponov, ki jih imate, uveljavlja popust pri nakupu. Natančneje, mobilna različica nakupa je povsem drugačna cena. Ko zaženete aplikacijo, vidite končno ceno izdelka. Če uporabljate Aliexpress prek računalnika, vendar še vedno želite shraniti - samo prenesete aplikacijo v telefon. Imela bo okno, ki skenira QR-kode. Na strani izdelka lahko najdete, skenirate in tako dobite popust. Noben od potrošnikov ni našel sistema rabatov v sistemu. Aplikacija je posebej zasnovana za pametne telefone, je kompaktna,ugodno, ima popust program, ki ga lahko uvedejo kot kuponi, in prodajalec popust. Prav to je način, s katerim lahko dobite velik popust na "Alyxpress". Vsi vemo, da je Aliexpress najcenejši kraj za nakup. In dobili popust na blago "Alyxpress" ni tako težko, vendar vsakdo želi shraniti največ. Če želite dobiti megapixel, naredite vse v skladu z naslednjim načrtom:
 • Da bi prejeli popust "Aliexpress" prek aplikacije, ga prenesite na pametni telefon.
 • Ko izberete izdelek, ga lahko dodate svojim željam ali košarici, vendar ne plačate in od prodajalca zahtevate popust na blago.
 • Po izdanem popustu uporabi prejeti kupon na prejeti znesek. Na ta način lahko maksimalno prihranite, ne da bi karkoli zavajali.
 • Upam, da smo odgovorili na vprašanje, kako dobiti velik popust na "Alyxpress", in želimo vam prijetno nakupovanje!

  Sorodne publikacije