Kako deluje "iPhone Loss Mode": pregled, navodila

Mobilni telefoni v sodobnem svetu so univerzalne naprave, ki ponujajo različne zmogljivosti. Danes lahko pametni telefoni obvladajo veliko število operacij. Bodite posebej pozorni na telefone iPhone. Odlikujejo jih izvirnost in raznolikost možnosti. "Apple" telefoni imajo tako imenovani način "izginotij". To je zelo uporabna funkcija, ki bo koristna za vse. Ugotoviti moramo, kako deluje način "iPhone Loss". Kaj morate vedeti o lastnikih telefonov?


Opredelitev

Za začetek je treba ugotoviti, kaj se na splošno razpravlja. Kaj je "način izgube"? Za katere namene se uporablja?
Raziskovanje možnosti je eden od načinov za zagotavljanje varnosti izgubljenega ali ukradenega iPhonea. Pripomočki "jabolko" imajo možnost "Najdi iPhone". Omogoča vam, da določite lokacijo te ali te naprave. "Način izgube" je ena od komponent operacije, ki je ne poznajo vsi. Ta možnost vam omogoča, da:
 • Nastavite geslo za zaklepanje zaslona, ​​če kombinacija še ni bila inicializirana. Telefon zdaj ne bo potreben.
 • Prikaz vseh sporočil naprave. Če je način "izgubljen", bo telefon privzeto prikazal napis, ki označuje izgubo naprave z zahtevo za klic lastnika.
 • V skladu s tem je način preiskave v veliko pomoč pri iskanju izgubljenega telefona. Sporočilo, ki je prikazano na zaslonu, lahko naročnik spremeni po lastni presoji. Ampak kako deluje "način"Izguba "iPhonea"

  Kako deluje

  Vse je zelo preprosto, takoj ko se aktivira možnost (kako se bo to zgodilo kasneje), bo zaslon iPhone zaklenjen, mogoče ga je odkleniti le z geslom, ki je določeno ob vklopu gesla. Poleg tega se na zaslonu prikaže sporočilo z določenim besedilom, ki ga ne more uporabljati nihče drug
  .  Potrebno je odstraniti "način izgube"? Kako v tem primeru odkleniti napravo? Uporabiti morate obnovitev iPhonea ali osvežitev pripomočka. Aktivirane možnosti ne boste mogli popolnoma onemogočiti. Ko prvič vklopite "apple" telefon, se na zaslonu prikaže sporočilo, da je operacijski sistem v "načinu izginjanja". Če ga želite odstraniti, se morate prijaviti z uporabo AppleID profila. Zanimivo je, da odklenete napravo, ko je vklopljen "izgubljen" način. Apple iPhone ne podpira Apple iPhone iPhone 6, kot vse druge naprave Apple, bo zahteval AppleID, servisni centri pa vam ne bodo pomagali - delavci vam bodo povedali, da odklepanje zahteva podatke iz profila, brez pregledov, ne dokumentov na telefonu ni Če se podatkov iz podjetja Apple Air ne spomnite, lahko:
 • iztaknete mobilni telefon,
 • predate napravo za rezervne dele. Danes izgubljenega načina ni mogoče izbrisati brez gesla in prijave za AppleID. To je treba zapomniti za vse
  .

  Omogoči možnost

  In kako vklopiti način izginotja »iPhone«vam omogoča, da izvedete načrt na nekaj načinov. Namreč:
 • z iCloud;
 • z aplikacijo AppStore "Poišči iPhone".
 • Oglejmo si prvo različico. Najpogosteje se uporablja v praksi. To je posledica dejstva, da s takšno aktivacijo ni treba uporabiti izgubljene naprave.
  Torej, da omogočite način izginotja, potrebujete:
 • Vklopite računalnik ali katero koli drugo napravo z dostopom do interneta Operacija računalnika je hitrejša
 • Povezava z internetom.
 • Pass Authorization using Apple Aid
 • Kliknite ikono radarske slike in je podpisana kot "Find a iPhone".
 • Izberite želeno.
 • Na desni strani okna kliknite gumb "Izgubljeni način".
 • Vnesite geslo za zaklepanje zaslona. Če ste ga prej namestili, lahko takoj odprete sporočilo, ki se prikaže na zaslonu.
 • To je vse. Zdaj bo na vašem mobilnem telefonu aktiviran izgubljeni način. Pomembno je omeniti, da bo delovalo le, če je iPhone vklopljen in povezan z internetom. V nasprotnem primeru se "način izgube" aktivira takoj po sprostitvi svetovnega spleta.

  Vzroki za samoizključitev

  Tu so priložnosti, ki jih ponuja Apple. IPhone 6 (in katera koli druga naprava "apple") bo popolnoma zaščitena pred uporabo, ko bo izgubljena. Kljub temu je treba včasih vse predlagane ukrepe izvesti večkrat. "Način izgube" je v določenih okoliščinah onemogočensami. Zakaj se to zgodi? Najpogosteje se to zgodi, če oseba najde telefon tako, da prikaže štirimestno kodo za zaklepanje, da se vključi izgubljeni način. V tem primeru je treba napravo preprosto formatirati. Kako to storiti? V načinu »Najdi iPhone« morate klikniti na gumb »Izbriši«. Podatki se nato vnesejo iz Apple ID in operacija se potrdi. Ni več variant razvoja dogodkov. Samo na ta način bo oseba lahko zagotovila svoje osebne podatke.

  Onemogočanje možnosti

  Razumeti, kako deluje način izginjanja iPhone ga lahko onemogoči, zato boste morali izgubljeni pripomoček uporabiti neposredno, oseba pa bo potrebovala kodo za zaklepanje zaslona ali podatke iz profila Apple Aid.
  S pomočjo tehnične podpore v izjemnih primerih izklopite izgubljeni način, za katerega morate imeti različne informacije o pripomočkih, na primer:
 • podatke o nakupu naprave (datum, kraj)
 • pregledi in potrdila;
 • odgovorov in nadzorna vprašanja;
 • rezervna pošta.
 • Kot je bilo že omenjeno, takšnega časovnega razporeda ni mogoče praktično izvajati. podatkov iz Apple ID (pri formatiranju naprave), nič težkega ali posebnega

  Omogočen način?

  Seveda, kako deluje "iPhone Loss Mode". Ali lahko ugotovim, ali je ta možnost omogočena? Na primer, ko gre za nakup naprave iz vaših rok. V tem primeruPoskrbite lahko samo za vaš osebni pregled telefona. Če naročnik pozna samo serijsko številko naprave, se prepričajte, da prekinjena oblika izgube "ne bo delovala." V vsakem primeru, brezplačno.Danes, lastniki "jabolko" naprave ponujajo uporabo plačanih storitev preverjanja, ki je pogosto goljufi, tako da ne morete preveriti za Lost Mode na iPhone. brez njegove neposredne preučitve.

  Sorodne publikacije