Navodila: kako pisati prodajalcu na Aliexpress

Uporabniki, ki nenehno naročajo izdelke s spletnega mesta "Alyxpress", pogosto potrebujejo, da prodajalcu napišete sporočilo. Kupci lahko določijo prisotnost simpatičnih stvari ali drugih parametrov serije, ki niso v opisu. Vendar pa novi uporabniki spletnega mesta niso vedno obveščeni o tem, kako pisati prodajalcu na Alyxpress. Lastnika trgovine lahko kontaktirate na štiri načine.

Kako napisati sporočilo prodajalcu na "Aliexpress"

Kupec lahko komunicira s prodajalcem s pomočjo klepeta na strani z opisom serije in naročanjem blaga, e-pošte in TradeManagerja. V korespondenci z lastnikom trgovine priporočamo uporabo angleščine.Klepet na strani z opisom parcele

Če želite vprašati prodajalca, kliknite na gumb "Pošlji sporočilo". Nato morate vnesti celotno besedilo v angleščini. Po potrebi lahko uporabljate brezplačne spletne prevajalske storitve. Uporabnik ne more vnesti več kot 3000 znakov. Nato prenesite fotografijo in kliknite gumb "Pošlji". Odgovor lahko vidite v vaši osebni pisarni. Če ga želite prebrati, morate odpreti razdelek »Center za sporočila«. Korespondenco lahko nadaljujete tam. Sporočilo trgovin z dobro oceno prejme kupec v 2 dneh. Včasih se prodajalec ne odzove več kot pet dni. V tem primeru je priporočljivo poiskati drugo trgovino.

Klepetajte na strani naročila

Kakopišite prodajalcu "Aliekspres" na ta način? Morate kupiti vsaj eno stvar. Sledi obisk podroben opis naročila in pustite sporočilo na področju komentarji.


uporabniki običajno vprašati, ali obstaja veliko in določite barvo in velikost. Uporabnik je nezadovoljen kakovost poti, se lahko povežete na sliko. Ko bo poslabšanje korespondence sporov med kupcem in prodajalcem uporabljajo kot dokaz.

E-pošta

Da bi našli ponudnika e-pošte, morate odpreti naročila stran ali kontaktne trgovino. Naslednja kopirate in prilepite v naslovno vrstico prejemnika pisma. Komunikacija z dobaviteljem po elektronski pošti more vzeti veliko časa.

Kako napisati pismo prodajalcu "Aliekspres" uporabo TradeManager

Najbolj priročen način za komunikacijo z lastnikom trgovine je dopisovanje s posebnim programom. Vloga TradeManager deluje na mobilnih telefonih in računalnikih. Ustvarite lahko skupino in dodajte svojim prednostnih prodajalcev. Program se izvaja na izmenjavo neomejeno število datotek in pošiljanje besedilo poljubne dolžine. Attached je gumb za video klice. Prenesite program na trademanager.alibaba.com. Pred prenosom morate izbrati OS. Ob vstopu v aplikacijo je treba navesti osebne ID mestu "Aliekspres." Ogledate si lahko ID, ko obiščete forum "Alibaba". Toda pred tem se morate prijavitina spletno stran "Alyexpress".
Ko je pooblastilo uspešno zaključeno, lahko omogočite samodejni prevod prejetih pisem v ruski jezik. Uporabnik mora klikniti gumb »Klepet« v razdelku »Nastavitve«. V spustnem meniju si zapomnite element "Prevajanje", preklopite vmesnik na ruski jezik in shranite rezultat.

Kako začeti s prodajalcem v programu

Kako pisati prodajalcu na Aliexpress z uporabo aplikacije TradeManager? Če želite to narediti, odprite stran in kliknite gumb »Klepet zdaj«. Uporabnik, ki je še vedno takoj odgovoren, se mora zavedati, da mora biti prodajalec na spletu. Rumeni smeški pomeni, da je prodajalec na spletu. Tudi če dobavitelj ni prisoten na spletnem mestu, mu lahko uporabnik pošlje pismo. Pri naslednji prijavi bo prodajalec videl sporočilo. Programski meni je v angleščini. Zato lahko nekateri uporabniki pri dodajanju stikov na izbrani seznam naletijo na težave. Kako pisati prodajalcu na Aliexpress, če ga je dobavitelj zaprosil za stik z njim prek programa? To storite tako, da kopirate njegov ID, odprite kartico »Stiki« in na dnu okna kliknite »+ Dodaj«. Nato morate podati ID in klikniti na gumb "Iskanje". Nato morate klikniti »Dodaj stik« in potrditi dejanje. Potem lahko začnete korespondenco s prodajalcem.

Pritožba s prodajalcem

Zgodi se, da reševanje problema z dobaviteljem v odprtem sporu ni mogoče. Potem morajo uporabniki razmišljati, kako napisati pritožbo"Alyexpress" pri prodajalcu. To storite tako, da odprete razdelek »Pomoč«. Nato v pojavnem meniju označite element "Pošlji pritožbo". Ko uporabnik ugotovi, zakaj se je obrnil na strokovnjake za tehnično podporo, mora izpolniti posebna polja obrazca. Po opisu situacije kliknite gumb »Pošlji pritožbo«. Zahtevek bo obravnavan kmalu.

Sorodne publikacije