Kaj je "pirat": bistvo, vrste, prednosti in slabosti

Nakup sodobnih računalniških iger je užitek, ki ni poceni. Mnogi uporabniki se raje najprej seznanijo s projektom in šele nato vlagajo v denar. To velja tudi za navadne igre za eno osebo s parcelo in za projekte za več igralcev, ki zahtevajo mesečno plačilo za dostop do strežnika. Razumimo, kaj je "pirat" in kako ga dobimo v različnih primerih.

Opozorilo

Treba je opozoriti, da je uporaba piratskih kopij iger, glasbe, e-knjig in drugih nezakonita. Vendar pa so sodobni hudourniki še vedno bogati z izročki na različne teme - v kategoriji iger lahko najdete številne dele po žanrih in letih izdaje. Če se želite najprej seznaniti z igro, poskusite igrati "pirat". Igra morda ni podobna, kar vam bo prihranilo denar. Če se odločite nadaljevati igro, je bolje, da dobite licenco.


Malo drugačna situacija s projekti za več igralcev. V večini primerov gre za MMORPG, ki zahtevajo redno plačilo. Podobne igre se pogosto posodabljajo, kar preprečuje igranje na starejših različicah. V takšnih primerih pomaga "pirat".

Piratske različice posameznih iger

Zdaj vemo, kaj je "pirat". Ostaja, da ugotovimo, kje lahko dobite eno ali drugo igro brezplačno. Prva stvar, ki pride na misel za vsakega igralca je torrent sledilnik. Najdete lahko katerokoli igro, ki bi jo lahko obrtniki zlomili. V večini primerovvse nove postavke se pojavijo na torrentih nekaj dni ali tednov. Če so razvijalci poskrbeli za zaščitni program, potem lahko zlo traja dlje. Ne podlegajte taksiranju samo tistih projektov, ki preklopijo na internet, ko jih vklopite. Vendar pa v takih igrah nekateri uporabniki uspejo obiti zaščito s piratskimi strežniki in tako naprej.


Primer takega projekta je Need for Speed ​​2015. Dejstvo, da je zgodba igre popolnoma povezana s spletno. Zato se pri zagonu NFS samodejno poveže s strežniki. Zaščita Denuvo vam ne omogoča, da bi obšli povezavo s strežnikom, tako da skoraj ne boste našli podobnih projektov v obliki "pirata".

Piratske različice iger za več igralcev

Kaj je "pirat" za MMORPG? V tem pojmu je dano nekoliko drugačen pomen. Prvič, smiselno je dodeliti tri kategorije takšnih projektov. Prvi je plačana igra z naročninami za vsak mesec. Na primer, World of Warcraft, ki mora kupiti ločeno igro, in nato plačati za vsak mesec igranja. Druga kategorija so brezplačni projekti. Ni vam treba plačati, vendar bodo morali nekateri nakupi iger razkriti pravo valuto. In tretja kategorija je enkratna MMORPG. Na primer, Elder Scrolls Online. Piratski strežniki so bolj priljubljeni za igre z naročnino. Obstaja na ducate brezplačnih brezplačnih projektov za World of Warcraft v omrežju. Njihova prednost je ne le v tem, da igralec ni treba plačati, ampak tudi v različnih različicah.Na primer, lahko izberete možnost s starejšimi različicami igre, ki jih uradni razvijalec že dolgo ne podpira. Priljubljeni so tudi strežniki PvP, ki se osredotočajo na bitke med ljudmi, zato se črpanju in gostom namenja manj pozornosti.
Če želite igrati "pirat" v MMORPG, morate najti ločeno spletno stran za ustvarjalce tega strežnika in povezavo za prenos odjemalca. Prav tako bodo navodila za namestitev in zagon neizogibna, saj nekateri "pirati" zahtevajo zamenjavo datotek. Potem registrirajte osebni račun na istem viru in se prijavite z njim v odjemalca iger.

Piratske različice programske opreme

Če so igre "piratske" vse jasno, potem je programska oprema nekoliko drugačna situacija. Večina sodobnih programov lahko v poskusnem obdobju brezplačno prenesete in delate brezplačno. Po dokončanju bodo funkcije programa blokirane, dokler ne pridobite licenčnega ključa ali ga ne boste krčili s pomočjo posebnega "razbijanja". Tudi to je nezakonito.

Prednosti in slabosti licence

Nazadnje, upoštevajmo glavne prednosti in slabosti licencirane in piratske različice igre /programske opreme. Začnimo z licenco. Pros:
 • popoln dostop do spletne igre ali vseh funkcij programa;
 • podpora razvijalcev;
 • izdajo posodobitev z novo vsebino in funkcijami.
 • Cons:
 • Visoki stroški programa ali igre so možni;
 • nekateri modovi na "piratu" ne smejo začeti ali odločiti o igri.
 • Prednosti in slabosti "piratov"

  ZdajPoudarimo glavne prednosti in slabosti piratskih različic iger ali aplikacij. Pros:
 • popolnoma brezplačno;
 • možnost, da se tretje osebe spremenijo ali dopolnijo;
 • manjša velikost, če uporabljate poseben arhiv.
 • Cons:
 • sistem ali protivirusni program lahko zazna izvedljivo datoteko kot zlonamerni program;
 • Piratske različice lahko delujejo nestabilno in upočasnjeno.
 • Zaključek

  Zdaj veste, kaj je "pirat" in poznate vse njegove glavne prednosti in slabosti. Izberite podobne različice iger pametno in prenesite iz dokazanih virov! Če govorimo o razlikah v igranju, ploskvi ali grafiki, potem samo ne obstajajo - celotna razlika je v tehnični komponenti.

  Sorodne publikacije