SFS v Instagramu. Kaj je to? Glavne prednosti

SFS za Instagram - Kaj je to? Prej ali slej je to vprašanje zastavilo veliko uporabnikov storitve. SFS je eden od načinov za spodbujanje omrežja Instagram. Priljubljenost te storitve se vsak dan povečuje, kar ni presenetljivo. Instagram vam pomaga gledati življenje nekoga drugega, če pogledate fotografije ali videoposnetke. Lahko se naučite tudi svoje zanimive zgodbe.

Kaj je SFS?

Sam koncept SFS je kratica shoutout za shoutout. Po drugi strani pa lahko besedno zvezo prevedemo kot »krik za krik«. Prav tako obstaja še ena, mehkejša različica prevoda: "glas za glas". In še: SFS v "Instagramu" - kaj je to? To je običajna praksa, ki pomaga aktivnim uporabnikom, da promovirajo svojo stran ali se učijo o številnih drugih kul računih.


Na splošno se lahko vsaka omemba drugega uporabnika imenuje SFS v "Instagram". Kaj to pomeni? Če uporabnik hvalevredno opisuje drugo stran, ki kaže na povezavo do nje, in v nadomestnem, oglaševani račun vsebuje tudi informacije o uporabniku, lahko pa ga imenujemo tudi glasovanje z glasom.

Kako narediti SFS?

Če želite zagnati vaš SFS, morate izvesti nekaj preprostih, vendar razumljivih pravil. Konec koncev SFS v instagramu - kaj je to? Najprej - zainteresirani uporabniki. Težko ga je urediti, če je le nekaj ljudi aktivnih naročnikov. Zato je potrebno imeti vsaj majhen krog bralcev. Prav tako morate biti lastnik zanimive strani, da bi drugi uporabniki želeli objavljati informacije o temv njem je. Navsezadnje nihče ne želi svojim prijateljem svetovati nekaj dolgočasnega, neinformativnega. Naslednji korak je objava napovedi prihajajoče SFS. V njem se od uporabnikov zahteva, da na svoji strani vnesejo podatke o računu, nujno z navedbo povezave. Prav tako je vredno napisati nekaj besed o tem, zakaj je ta stran vredna obiska.


Organizator SFS obljublja, da bo izbiral med najbolj predstavljenimi duhovnimi mesti. Izberete tudi najboljše strani in sami podajte informacije o njih. To je dvosmerna promocijska kampanja. Samo organizator je vedno v plusu. Navsezadnje je o njem napisano veliko več, kot si lahko izbere. Da bi lahko videli delovna mesta, ki jih razstavljavci postavljajo, morate pripraviti hashtag. To je posebna beseda, ki se začne z znakom "lattice" in postane aktivna povezava. Iz te hashtage lahko izberete zanimive objave. Organizator nato posreduje informacije o zanimivih straneh. To je lahko več delovnih mest s podrobnimi opisi, kolaž pa takoj pokriva več uporabnikov. Zanimivo je, da so podlaga za objavo fotografije drugih ljudi. Namreč: s strani oglaševanega računa in nato s strani uporabnikov, ki so sodelovali v SFS.

Katere so prednosti SFS?

Prvič, ta ukrep se izvaja za pridobitev več naročnikov. Pesniku na prednosti lahko pripišemo:
  • Rast popularnosti.
  • Vključenost novih naročnikov.
  • Priznanje.
  • Kljub temu, da lahko SFS postane resnična rešitev za mnoge uporabnike,Pogosto ga ni vredno uporabiti. V nasprotnem primeru se lahko stran zdi kot oglas. Najbolje je, da se omejite na par SFS na mesec. V nasprotnem primeru obstaja tveganje izgube naročnikov.

    Sorodne publikacije