Kaj storiti, če pride do kritične napake pri posodabljanju World of Tanks: Solution

Kaj naj storim, če pri posodabljanju World of Tanks pride do kritične napake in ne morem zagnati svoje najljubše igre? Je vredno odložiti zamisel o preživljanju večera na bojišču, ali obstaja možnost, da vse popravimo? To bo obravnavano v članku.

Napaka

WOT je spletna multiplayer igra, ki vam omogoča, da se potopite v ozračje tanknih bitk. Na začetku je bil projekt postavljen kot brezplačen za igro, vendar ga je postopoma preplavila svobodna igra. To pomeni, da za donate ni posebne bojne prednosti v igri. Vsakdo se odloči "ravne roke". Kritična napaka pri posodabljanju World of Tanks v zaganjalniku iger je lahko posledica več razlogov. Težave na strani razvijalca, napake v korenskem imeniku igre, nepravilno delovanje protivirusnega sistema, predpomnjeni predpomnilnik ali odpoved pomnilnika.


Ali pa je igralec pravkar sprožil veliko procesov hkrati, kar je povzročilo kritično napako pri posodabljanju World of Tanks. Tudi internet ima svojo omejitev hitrosti. In če računalnik ni večniten, lahko pride do podobnih incidentov.
Načini popravljanja
Kritična posodobitev zbirke World of Tanks kaže, da je nekaj narobe in da morate vzpostaviti sistem za pravilno delo:
 • Posodobitve se prenesejo zaradi pomanjkanja upravnih pravic v uporabniškem računu. Rešitev je očitna: pooblastite s potrebnimi pravicami in ponovite nalaganje vsebine.
 • Razlog je lahko prisotnost zastarelih gonilnikov zagrafične kartice. Pojdite na uradno spletno stran in posodobite naslednje.
 • Če so vozniki nadgrajeni, vendar problem ne izgine, kaj storiti? Kritična posodobitev za World of Tanks se lahko pojavi na nekaterih prenosnih računalnikih z dvema grafičnima karticama. Prijavite se v sistemsko možnost in izberite integrirano ploščo namesto diskretne in nato ponovno poskusite obnoviti.
 • Prisotnost bitov sektorjev na trdem disku preprečuje pravilno delovanje zaganjalnika. Rešitev je le zamenjava medijev.
 • Ob prisotnosti virusne programske opreme v računalniku normalno delovanje ni zagotovljeno. Pomemben del čiščenja sistema z uporabo protivirusnega programa. Če ni nobene zlonamerne programske opreme, je najbolje, da dodate mapo z igro na seznam izjem.
 • Poiščite v korenu imenika Updates, izbrišite in ponovno naložite vse strani odjemalca.
 • Če prenos traja dlje časa in obesite obvestilo "Posodobi števec", uporabite ukazno vrstico in počistite dinamični predpomnilnik.
 • Možne težave s komponento Visual C ++, mogoče jih je prepoznati, če zaslon neprekinjeno zavrti prestavo, vendar se ne zgodi nič. Morate nadgraditi vtičnik in poskusiti znova.
 • Povzetek

  Kritična napaka pri posodabljanju World of Tanks ni tako huda napaka, vse je rešeno. Moraš dobiti potrpljenje in storiti vse, kar je v redu. V skrajnem primeru bo popolna ponovna namestitev sistema in zagon igre od začetka vedno pomagala (vključuje namestitev odjemalca in vse posodobitve). V tem primeru s 100% zaupanjem lahko rečete, da bo vse v redu in igralec bo lahko užival v svojih priljubljenih.v realnem času, tankovske bitke z več deset igralci iz vsega sveta. Glavna stvar - spremljati funkcionalnost računalnika in preprečiti podobne sistemske napake v prihodnosti.

  Sorodne publikacije