Hyde: Kako narediti TV v "Maincraft" brez moda

Zdi se, da zakaj uporabniki vedo, kako narediti TV v "Meinkraftu" brez moda? To vesolje ponuja veliko priložnosti, zato igralci nenehno tekmujejo med seboj v smislu, da imajo vse svoje podrobnosti v svojem domu. Televizija bo postala resnična dekoracija doma in takšna stvar bo zavidala soseda. Ustvarite ga lahko na različne načine in vsi zahtevajo napor.

Miti o televiziji v igri

Mnogi uporabniki iščejo način, kako narediti TV v "Maincraft" brez modsov, tako da deluje in prikaže pravo sliko. Takoj bi rekel, da to ne bo delovalo.
Nobena sprememba projekta ne podpira dostopa do omrežja in povezovanja s kanali kabelske televizije. Model z vzvodoma kot stikali je maksimalna simulacija zasnove televizorja. Ta naprava bo ob vklopu prikazala več barv in glasba se bo začela predvajati v hiši. Ustvarjanje tega mehanizma zahteva veliko časa, vendar notranjost hiše ne močno sije.

Normalni modeli

Kako narediti TV v "Meinkraftu" brez moda? Metoda je, in ne ena, le vloga oblikovanja bo dekorativna. Vključitev na kateri koli kanal ne bo delovala. Naprava je lahko velika ali majhna. Recept televizorja vključuje ploščo za pritisk, sliko blokov sive volne. Prva sestavina je sestavljena iz dveh blokov plošč (kakovost izbere sam uporabnik).
Slika iz zbirke Christopherja Seetstranda je pridobljena z mešanjemosem palic in barvno volno. Glede na obarvanost vira se na izhodu pojavijo različne slike. Volna se pridobiva iz jagnjet ali pajkov. Blok je preprosto položen na ploščo, sprednji del pa je okrašen z vzorcem. Izkazalo se je, lep dekor v obliki tehnologije, ki se tako uporablja za človeka. Če ne veste, kako narediti TV v "Maincraft" brez mods velikih velikosti, potem samo ponovite recept, samo bloki volne sprejmejo šest kosov. V tem primeru mora biti zunanji okvir okrašen s črnim kamnom ali drugim dobrim virom. Nadaljnje manipulacije niso več del splošnega recepta. Na primer, lahko naredite anteno s šestimi palicami, ki jih postavite v zgornji in spodnji vrsti. Namestitev na televizor bo izgledala bolj naravno.

True TV

Možnost za izdelavo televizorja v MaineCraftu brez moda je primerna samo za uporabnike, ki uporabljajo dekorativno enoto. Igralci bodo morali spreminjati, da bodo gledali prave videoposnetke in kanale. Zahtevani popravek se imenuje TV MOD in po namestitvi odjemalca se samodejno prikažeta dva nova recepta.
Prvi je potreben za ustvarjanje delujoče TV v Maincraftu. Če želite to narediti, morate povezati sliko, rdeč prah in steklo blok (taljen iz peska). Drugi je daljinski upravljalnik, za katerega se uporablja železni ingot in rdeči prah. Televizor lahko uporabnik postavi na poljubno mesto. Daljinski upravljalnik se lahko vklopi, izklopi in preklopi video. Zaslon se bo prikazal samovideo posnetke, ki jih uporabnik sam doda v mapo televizorja. Stikalo kanalov se aktivira s tipkami miške in tipko Shift.

Sorodne publikacije