Kako najti trdnjavo "Maincraft". Hyde ustvaril Oka Kray

Trdnjava v "Minecraftu" - je naključno ustvarjena naravna struktura, primerljiva z zakladi in zapuščenimi rudniki. V glavni igri so se pojavili skupaj s posodobitvijo AdventureUpdate (1.8). Mnogi igralci se sprašujejo, kako najti trdnjavo "Maincraft" in kako je lahko uporabna? V članku bomo poskušali odgovoriti na ta vprašanja. Začnimo z dejstvom, da mora imeti vsak igralec Minecraft, ki želi najti pot do slučajno ustvarjene trdnjave, v svojem inventarju poseben vir, imenovan "Eye of the Edge". To je spodaj.

Kaj je Eye of the Edge?

Ta vir se običajno uporablja za iskanje portalov, ki vodijo do Enderja in različnih utrdb. Oko lahko izločite iz posebnih biserov in praška v prahu, čigar ekstrakcija vam bomo povedali malo kasneje. Če uporabljate artefakt, če z njim kliknete z desnim klikom (PCM), se začne iskrenje z vijoličnimi delci. To lahko vidite na sestanku z najemodajalcem (Endermen). Eno oko se lahko uporablja največ 2-4-krat, potem pa preprosto izgine.


Kaj je potrebno za plovilo?

Pred vprašanjem o tem, kako najti utrdbo v Minecraftu, vam priporočamo, da najprej poskrbite za to Oko. V ta namen bo moral izslediti in ujeti čim več potnikov ali, kot se imenuje, Endermenov. Po smrti ti mobilizirajo poseben biser, ki je ena od dveh glavnih sestavin za oblikovanje Oke. Takoj, ko bo naš likbo imel dovolj biserov, lahko nadaljujete do naslednjega koraka - spust v spodnji svet. Tam se bomo morali spopasti z ifritisom - sovražnimi mobi, ki po smrti zapustijo ognjene (iphric) palice. Zbiramo čim več palic in jih postavimo v delovno mizo, tako da lahko dobimo mešanico požarnega prahu.


Krafting Oka Kray je naslednji: najprej vzamemo ognjeni prah in bisere, ki smo jih prej zbrali iz Endermenova in jih nato postavimo na stroj. Tukaj je preprost način in lahko dobite ta artefakt, ki ga bomo potrebovali pri nadaljnjem iskanju utrdb.

Kako najti trdnjavo "Maincraft"?

Kot smo že povedali, se Oko v igri uporablja za iskanje portalov in različnih trdnjav z naključno generacijo. V svojo roko vzemite eno že pripravljeno Eye in kliknite z desnim klikom. Po tem naj bi artefakt poletel navzgor in se usmeril proti enemu od najbližjih portalov. Po treh sekundah bo Eye of the Edge dokončal svoj let in bodisi se bo spustil nazaj na tla, kjer ga bo mogoče ponovno dvigniti, ali pa bo prenesen v dimenzijo Land (Ender).

Dodatne informacije

Za natančnejše iskanje boste morali večkrat uporabiti isti artefakt (glej Kako najti Minecraft trdnjavo). Ker se eno oko lahko uporablja največ 2-4-krat, je možno, da bomo v najpomembnejšem trenutku (npr. Znotraj trdnjave) ostali brez artefakta. Zato bo najboljša rešitev, preden boste šli na potovanje, čim bolj izsekati Eye of the Edge. Razen iskanjatrdnjava bo ta artefakt uporaben za aktiviranje portalov, ki vodijo do Enderja. Ko najdemo enega od teh portalov, ga bomo morali obtožiti Oke Kraj. V ta namen boste morali v bloke, ki tvorijo okvir portala, postaviti več artefaktov.

Sorodne publikacije